Був дуже знаний цілитель (Чорномирдін лікував у нього дружину). Мав від нього лист-подяку. Саме завдяки йому, мій син ходить.
Я по поводу целителей вспоминаю два характерных случая. Одного товарища доставили в нашу контору в ургентном состоянии. Глюкозка у него была 35 мМоль/л. Когда у него только что возник диабет, он вместо того, чтобы адекватно решить эту проблему с помощью глибенкламидика или кротальчика отправился к бабке. Бабка выдала ему какое-то чудо фитотерапии небесплатно, естественно и строго-настрого приказала не обращаться к врачам, которые "уколами заколют". Глюкозку ему конечно сбили, дурное дело не хитрое. Но теперь ему придется всю жизнь ширяться инсулином и жить в жестком режиме. Кроме того он не сможет работать по специальности: пошло отслоение сетчатки, а он был то-ли фотографом, то-ли кинооператором. И еще один случай. У одной дамы возник рак груди. Это конечно проблема, но в большинстве случаев решаемая. Тяжело, но решаемая. Ее семья потратила на целителей и экстрасенсов 50 000 гривен:eek:. В общем, когда они созрели на операцию, уже пошли отдаленные метастазы. Прогноз неблагоприятный.
А як ви собі уявляєте що таке ГМО? І як вони шкодять? Вам віідомо що вся пшениця це ГМО? Між видові гібриди рослин також ГМО? Антибіотики, вітаміни, інсулін це також продукти отримані з використанням ГМО? Пиво, молочно-кислі продукти також містять ГМО?
На мою думку, ГМО всеодно хоч якось та змінюють наш організм. А це вже щось не добре. Хоча у моєї сім"ї проблем з цим немає. Ми майже повністью харчуємось продуктами з еко-магазину. У магазині є певна частина продукції, якою можна замінити супермаркетівську. Там цілком помірні ціни, а якість чудова. Доречі, кому цікаво то цей магазин знаходиться десь біля університету Франка. Правда потрібно в підвал залазити, але воно того вартує. Телефон 243-02-00, якщо не помиляюсь. Буду рада, якщо комусь допомогла_))
Таке враження що Ви самі не знаєте про що говорите. Самі Ви продукти там напевне ні разу не купували. А як знати що ці продукти еко? Що вони не такі ж як в супермаркеті за кутом, а приставка "еко" лише рекламний хід...
поки ми будемо бачити напис "Без ГМО" на простій воді та туалетному папері (!!) це буде дійсно проблема...піар і не більше, ліплять де хочуть, незалежно від того є там гмо чи нема.. так само як колись був хід про олію без холестерину, якого в принципі в олії і не буває..
абсолютно згідна! а ше просто треба уважно читати етикетки, наприклад сметанка аж ніяка не сметана , а сметанний продукт, так само і сир до певної суми зовсім не сир...просто аж зло бере від того як нас дурять і збагачуються...
Пробачте мені, я забула назву вулиці. Спеціально для вас, це вулиця Шопена номер будинку 8. А Європейські стандарти вам ні про що не кажуть? І там справді натуральні продукти без ГМО. Там власниця магазину має двох діточок, і який їй сенс їх травити? Ви прийдіть, поспілкуйтесь, чомусь дуже впевнена, що це змінить вашу думку.
Купила позавчора молоко "Веселий пастушок", так запах у кухні стояв, як на хімічному виробництві. З чого вони його колотять?
Напевно, треба розділяти питання ГМО і замінників, наповнювачів та харчових добавок. Щоб питання не зависало на рівні емоцій, варто було б вивчити проблему на науковому рівні і вже після цього робити висновки. Так, у Європі продукти з ГМО заборонені, але подивіться на досвід Північноі Америки. Це правда, частина населення має надлишкову вагу, але причини можуть бути різні - переідання або вживання продуктів з ГМО. Але зверніть увагу як стрімко зростає у Північній Америці тривалість життя. При вживанні тих же продуктів з ГМО.
Для мене особисто ГМО - не проблема. Чергова страшненька казочка на кшталт свинячо-пташиного грипу і те де. Особливо радує напис "Без ГМО" на таких продуктах харчування, як чіпси, кола..
Filosof, та я б не проти. Тільки от де їх знайти - продукти з ГМО? Полиці супермаркетів рясніють написами "Без ГМО" Таке враження, що скоро на заправках на колонках з бензином писатимуть "Без ГМО". При чому люди радо будуть на це вестися, і купувати бензин нехай і дорожчий, зате без генетично модифікованих організмів (ніби то). От. І я до того ж. Купа хімії. Зате без ГМО. Ну та правильно. Там узагалі нічого органічного немає..
я спостерігала в супермаркеті перед святами як народ все кидав у возик, нічого не читаючи, та навіть на дату не дивились...і чіпси, і кола і гори майонезів
які ж свєта без нього, нє? ну от, побіг в холодильник, взяв пачку майонезу, почитав - і від чого я там маю жахатися? ---------- Додано в 08:54 ---------- Попередній допис був написаний в 08:49 ---------- то щоб даремно ще в аптеку не заходити - помічні ліки і для горла, і при отруєнні