Про життя за 2 хв.

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем Templar, 17 вер 2010.

1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

+1.
    Є класичний ролик, 1, на всі ці випадки:
    http://www.youtube.com/watch?v=g0G9vDKcdLg

---------- Додано в 08:52 ---------- Попередній допис був написаний в 08:49 ----------

Темно-зелена..?

2. Radistka

Radistka Rändaj

Господи, та висловив хлопець свою думку. Хіба то вада, що молодий - то прекрасно.
    Буде дорослішати, набиратися досвіду і може ще й нас всіх переплюне в різних питаннях.
    На все в житті свій час. Є в юності час і такі ролики переглядати.
    А те що Templar задумується про своє життя так то ж вже добре!

• Подобається Подобається x 4
  3. а я висловила свою, з приводу його вислову :)

Хтось сказав: молдість - це "недолік", який зникає з кожним днем.

(а це вже від мене) а ось, щоб позбавитись хамства і невігластва, то над цим треба попрацювати.

• Подобається Подобається x 4
  4. Radistka

Radistka Rändaj

Згідна з Вами на рахунок молодості :good: :)

Але не факт, що зі зниканням "недоліка" молодості не появляться такі дорослі недоліки як от, наприклад, надмірна впевненість у власній правоті, небажання сприймати інших позицій, нав'язливе бажання всіх виправляти і вчити жити і т. ін.
    Мені, "по долгу служби" доводиться працювати зі студентами. То такий вік, що вбирає в себе все підряд. Я б швидше сказала, що молодь не "хамовита", а впевнена у собі, не "невігласи", а загублені в широчезних просторах інформації які зараз їм доступні.

Мені особисто цікаво читати на форумі думки не тільки "матьорих" :) дорослих, а й можливо десь трохи незрілі думки "молодняка".

• Подобається Подобається x 1
  5. levandivka

Що заважає? :)

6. згідна з Вами в тому, що вік не є ознакою досконалості. мій вислів стосувався висловуTemplarа, а не його світосприйняття. особисто я, не люблю хамства в будь-якому віці. і згідна, що спілкування нам дано не тільки для того, щоб переконувати, а й для того, щоб розуміти один одного.
    а щодо молоді в цілому, - вона різна, як і будь-яке інше покоління (мені особисто не імпонує хлопець з першого відео)
    Тампілєру +за тему, -за поведінку :)
    шкода, що його забанили назавжди, мені подобається його максималізм, але він (на жаль) не вміє вести дискусії
    мая думка :)

7. Radistka

Radistka Rändaj

Де заважає?
    Чому заважає?

---------- Додано в 16:52 ---------- Попередній допис був написаний в 16:50 ----------

Мені теж жаль. А міг би тут трохи навчитися.

• Подобається Подобається x 2
  8. levandivka

А він що робить?
    Підозррю що його "назавжди" теж є тимчасовим. :)

9. так ото ж

перша хороша новина за сьогодняшній день :)

Останнє редагування: 18 вер 2010
а де твій аватар? :)