Про тих хто поряд.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем ГРАНД, 9 гру 2010.

1. Вывод неверный ;) По весёлым и иногда не очень пристойным песенкам надо делать вывод о весёлости народа и об отношении к табуированным темам (в обществе "свободной любви" петь о блуде - не смешно). А псевдоанализ (который Вы, к счастью, не стали проводить "в ответ") моральных качеств народа по специфическому набору таких песенок без учета остального народного творчества - дурня повна. Как и по цитатам без контекста, "на заданную тему".

• Подобається Подобається x 1
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Це з тієї ж купи, що і перша шуфля...

3. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

"Головна мерзенність москвинського життя - не хамство, навіть не ставлення до людини як до гівна, а негласна згода на продоження негідного життя й прагнення до її виправдання. В умінні все виправдати полягає москвинська правда"(с)

4. Nevermind

Nevermind Просто персона

І зараз куди не поїдеш, все одно будеш russian :sad: Для деяких іноземців не тільки Україна, але й грузини - russians, й туркмени - russians. Всі з пост-совка - russians. :crazy:

• Подобається Подобається x 3
  5. ГРАНД

Свині за столом.

ПУСТИ МОСКАЛЬКУ ЗА СТІЛ — ВОНА І НОГИ НА СТІЛ. Бельгійці обурені невихованістю і примхами дружини Медведєва

Поки формальний ватажок Кремля Медведєв був в Брюселі на саміті Євросоюзу, його дружина Світлана відвідала з «туристичним» візитом мальовниче місто Брюгге.

За підсумками бельгійська преса вибухнула обуреними статтями, лейтмотивом яких стала така фраза: «Перша леді Росії в один день поставила Брюгге з ніг на голову і створила найбільшу незручність за роки».

Із самого початку візит Медведєвої почався погано для місцевої влади, пише De Standaard. О 15:40 її чекали в ратуші для зустрічі з мером Патріком Менартом. Була проведена ретельна підготовка, вжито безпрецедентних заходів безпеки — зокрема, охорона перевірила всі входи і виходи.

Проте в призначений час дружина Медведєва на червоній килимовій доріжці для почесних гостей так і не з'явилася. Мерові довелося прочекати її цілих дві години, обурюється видання.

Більш того, від російської делегації в ратуші почули образливе пояснення: мов, Світлані треба було відпочити, а потім пообідати.

Пізніше, під час спілкування з мером Брюгге, перша леді проявила крайню невихованість. Менарт привітав її з перемогою Росії в конкурсі за право приймати чемпіонат світу з футболу у 2018 році, на що вона заявила: «Переможець отримує все».

Це звучало особливо нетактовно, враховуючи, що Бельгія була однією з суперниць Росії в цій гонці.

Після ратуші дружина формального ватажка Кремля попрямувала в одну з головних визначних пам'яток Брюгге — каплицю «святої крові», де спостерігала за різдвяною виставою. Вона бажала неодмінно потрапити туди за півхвилини до опівночі, щоб побачити різдвяні вогні. Крім того, на її вимогу з Антверпена привезли російського священика, повідомляє бельгійська преса.

Програму візиту Медведєвої, окрім відвідин ратуші і каплиці, тримали в строгому секреті. Тому недивно, як доводилося нелегко тим магазинам, музеям і ресторанам, які сповіщали безпосередньо перед приїздом першої леді Росії. Але і це було ще не найсерйознішою проблемою.

Магазин мережі Rococo існує в Брюгге більше 20 років, але, мабуть, вперше його співробітникам довелося так довго сперечатися з клієнтом. Прибувши туди, Медведєва показала очима на шалик у віконній вітрині. «Але це ексклюзивне мереживо XVIII століття, унікальна і безцінна матерія, — розповіла власниця магазина. — Я не могла продати його ні за яких обставин».

Переконувати дружину Медведєва було важко. «Я розумію», — нарешті, сказала вона, що принесло продавцям невимовне полегшення.

Потім настала черга Choco-Story — Музею шоколаду в Брюгге. Його персонал, як і мер, витратив на очікування високої візитерші декілька годин. Особливо вразила співробітників велика кількість охоронців — їх було цілих 20, і поводилися вони дуже неспокійно.

У музеї Медведєва купила джина і шоколадну помадку, і подарувала у відповідь російський шоколад.

Наступними жертвами примхів першої леді Росії стали бельгійські ресторани. Для Медведєвої і її оточення замовили стіл на 20 персон в тризірковому Karmeliet. Але в результаті ніхто туди не з'явився, і адміністрацію про це навіть не попередили. Як з'ясувалося, дружина Медведєва в останню хвилину передумала і віддала перевагу ресторану Duc de Bourgogne на березі каналу.

Цьому закладу теж довелося несолодко. Як розповідає персонал, меню довелося приносити шість-сім разів. Медведєва міняла замовлення вже в процесі їх приготування, а іноді і після того, як їжу приносили. А охорона, що супроводжувала її, поскаржилася, що рушники в туалеті «не в порядку».

Ні подібної поведінки, ні таких зауважень на свою адресу адміністрація ніколи раніше не бачила і не чула.

Лише пізно ввечері дружина формального ватажка Кремля повернулася назад в Hilton Hotel в Брюселі. Вона напевно навіть не знає, чого коштував її візит одному з найкрасивіших міст Європи, укладає преса.

• Подобається Подобається x 5
  6. Nevermind

Nevermind Просто персона

• Подобається Подобається x 2
  7. Svjato

Svjato Well-Known Member

• Подобається Подобається x 6
  8. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Вы упустили главный посыл. Я писал о батярах - хулиганистой львовской молодежи - но которая еще не стала уголовным сообществом (хотя вполне попадает - по делам - в это сообщество). В современном слэнге им есть наименование - гопники.
    Те самые. о которых писал Майк Науменко - (sic! посмотрите на фамилию!)

Кто это идет, сметая все на своем пyти,
    кто одет в цветнyю pyбашкy и кpасные носки?
    У кого на плече висит сyмка с надписью "Эй-Си/Ди-Си",
    У кого на ногах из чеpной pезины гpязные сапоги?
    Это гопники!
    Это гопники!
    Это гопники!
    Они мешают мне жить!

Кто слyшает "хэви-металл", Аpабесок и Оттаван,
    Кто бьет дpyг дpyгy моpдy, когда бывает пьян?
    У кого кpyтые подpyги, за котоpых не дашь и pyбля?
    Кто не может связать двyх слов, не ввязав междy ними нотy "ля"?

Это гопники!
    Это гопники!
    Это гопники!
    Они мешают мне жить!

Кто хлещет в жаpy поpтвейн, кто не гpеет пива зимой,
    Кто плюется как веpблюд, кто смеется как козодой?
    Кто гадит в наших паpадных, кто блюет в вагонах метpо,
    Кто всегда готов подбить нам глаз и всадить вам в бок пеpо?

Это гопники!
    Это гопники!
    Это гопнички!
    Они мешают мне жить!

Их называют "гопники".
    Их называют "жлобы".
    Их называют ypлой,
    а также лохами,
    иногда - шпаной.
    Их называют и хамами.
    Hо имя им - гопнички.
    Имя им - легион,
    потомy что они гопники!
    Они гопники!
    Они гопнички!
    Они мешают нам жить!
    Они мешают нам жить!
    Они мешают нам...
    Они мешают нам...
    Они мешают нам жить!

Почему-то эти стихи - не приводят... Не удивляетесь? Я - тоже...
    Как не приводят и эти -

Если ни царь, ни Бог
    Вам уже не помог -
    Чтобы сохранить и порядок, и строй, -
    Очень нужен новый герой.
    Он народ спасти готов
    От массонов и жидов,
    У него есть ум, совесть и честь
    И колода пламенных слов.

Он, услышав слово "рок",
    Нажимает на курок.
    Кто на рожон лез с толком или без -
    Все валить поедут лес.
    У него - друзья в ЦеКа,
    Словно лом, тверда рука,
    Издалека он учует врага
    И будет бить наверняка.

Я хочу знать, я хочу знать, я хочу знать -
    Сколько нам ждать, сколько нам ждать, сколько нам ждать?
    Шапки долой, встать в строй, два шага вперед -
    Новый герой нас к новой победе ведет.

Он рыдает под баян,
    Хоть сейчас готов в Афган -
    Этот герой за державу горой,
    И люди за него горой.
    Снова будет колбаса,
    Все народы станут "за" -
    В пику козлам из империи зла -
    Мы к солнцу повернем глаза.

Я хочу знать, я хочу знать, я хочу знать -
    Сколько нам ждать, сколько нам ждать, сколько нам ждать?
    Шапки долой, встать в строй, два шага вперед -
    Новый герой нас к новой победе ведет.

написаны они еще до развала союза. А как актуальны - снова появились лидеры. у которых "словно лоб тверда рука" (Тягнибок!)...

Видите - только 2 песни - и только свои слова - а не "тупой перепост" - и уже нет той очевидности о "тупости", "пьянстве" или "развратности" всех русских...

• Подобається Подобається x 3
  9. ГРАНД

Віршики любите? Гопнікі кажете? А як Вам цей гопнік?

А цей?

Цей?

10. poetka

poetka Дуже важлива персона

Капецьо_О!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 4
  11. ГРАНД

12. FourA

FourA Дуже важлива персона

13. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Он один....:) в двух лицах....:haha:

14. FourA

FourA Дуже важлива персона

Ни фига себе! Так это же у католиков - один в двух лицах? Или я опять не всё понял? Надо вообще рассмотреть проблему филиокве.

15. ГРАНД

16. ГРАНД

Не будет России

Не будет. v3.

Не будет России,
    не будет гэбья,
    на телеэкранах
    не будет вранья.

И путинской рожи
    не будет нигде,
    и лозунгов прежних -
    "Россия вперде!".

Не будет коррупции
    и воровства,
    политпроституции
    и кумовства!

Не будет, как ныне,
    народ вымирать,
    а олигархи
    его обирать.

Дубиной не будут
    ОМОНы махать,
    заложников - газом
    освобождать.

И руки в ментовках
    не будут ломать,
    в подвалах лубянских
    не будут пытать.

О перезагрузках
    не будут болтать
    и преступленья Кремля
    покрывать.

В подъездах за правду
    не будут стрелять,
    нашисты не будут
    маршировать.

Не будет опричник
    кумиром у масс,
    свободу себе
    завоюет Кавказ...

Не будет России!
    Погребена,
    изыдет навеки
    Империя Зла!

17. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

По-перше,то є файні батярські пісні,шо ви хтіли?
    По-друге,то є пісні певного регіону,а коли частушки наспівує ВСЯ Росія,то справа трохи інша.
    Висновки не про народ,а про людей,які ті частушки складали(а таких людей було багато)...Може,тепер все в Росії зовсім по-іншому,хоча читаючи про те,який там рівень алкоголізму,скільки там мастей мафій,вуличних банд і т.п.,сумніваюся.Просто "повернула річка в інше русло"(с).

18. ГРАНД

Таки народ.

http://www.youtube.com/watch?v=ZCg8si-w1v8&feature=related

19. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Хто написав? Дайте посилання, будь ласка.

20. ГРАНД

а де твій аватар? :)