Вывод неверный По весёлым и иногда не очень пристойным песенкам надо делать вывод о весёлости народа и об отношении к табуированным темам (в обществе "свободной любви" петь о блуде - не смешно). А псевдоанализ (который Вы, к счастью, не стали проводить "в ответ") моральных качеств народа по специфическому набору таких песенок без учета остального народного творчества - дурня повна. Как и по цитатам без контекста, "на заданную тему". Мне кажется активное участие в "обсирательной" теме женщин очень показательным и характерным...
"Головна мерзенність москвинського життя - не хамство, навіть не ставлення до людини як до гівна, а негласна згода на продоження негідного життя й прагнення до її виправдання. В умінні все виправдати полягає москвинська правда"(с)
Чому пан Полковник ще не в бані? Адже пятниця І зараз куди не поїдеш, все одно будеш russian Для деяких іноземців не тільки Україна, але й грузини - russians, й туркмени - russians. Всі з пост-совка - russians.
Свині за столом. ПУСТИ МОСКАЛЬКУ ЗА СТІЛ — ВОНА І НОГИ НА СТІЛ. Бельгійці обурені невихованістю і примхами дружини Медведєва Поки формальний ватажок Кремля Медведєв був в Брюселі на саміті Євросоюзу, його дружина Світлана відвідала з «туристичним» візитом мальовниче місто Брюгге. За підсумками бельгійська преса вибухнула обуреними статтями, лейтмотивом яких стала така фраза: «Перша леді Росії в один день поставила Брюгге з ніг на голову і створила найбільшу незручність за роки». Із самого початку візит Медведєвої почався погано для місцевої влади, пише De Standaard. О 15:40 її чекали в ратуші для зустрічі з мером Патріком Менартом. Була проведена ретельна підготовка, вжито безпрецедентних заходів безпеки — зокрема, охорона перевірила всі входи і виходи. Проте в призначений час дружина Медведєва на червоній килимовій доріжці для почесних гостей так і не з'явилася. Мерові довелося прочекати її цілих дві години, обурюється видання. Більш того, від російської делегації в ратуші почули образливе пояснення: мов, Світлані треба було відпочити, а потім пообідати. Пізніше, під час спілкування з мером Брюгге, перша леді проявила крайню невихованість. Менарт привітав її з перемогою Росії в конкурсі за право приймати чемпіонат світу з футболу у 2018 році, на що вона заявила: «Переможець отримує все». Це звучало особливо нетактовно, враховуючи, що Бельгія була однією з суперниць Росії в цій гонці. Після ратуші дружина формального ватажка Кремля попрямувала в одну з головних визначних пам'яток Брюгге — каплицю «святої крові», де спостерігала за різдвяною виставою. Вона бажала неодмінно потрапити туди за півхвилини до опівночі, щоб побачити різдвяні вогні. Крім того, на її вимогу з Антверпена привезли російського священика, повідомляє бельгійська преса. Програму візиту Медведєвої, окрім відвідин ратуші і каплиці, тримали в строгому секреті. Тому недивно, як доводилося нелегко тим магазинам, музеям і ресторанам, які сповіщали безпосередньо перед приїздом першої леді Росії. Але і це було ще не найсерйознішою проблемою. Магазин мережі Rococo існує в Брюгге більше 20 років, але, мабуть, вперше його співробітникам довелося так довго сперечатися з клієнтом. Прибувши туди, Медведєва показала очима на шалик у віконній вітрині. «Але це ексклюзивне мереживо XVIII століття, унікальна і безцінна матерія, — розповіла власниця магазина. — Я не могла продати його ні за яких обставин». Переконувати дружину Медведєва було важко. «Я розумію», — нарешті, сказала вона, що принесло продавцям невимовне полегшення. Потім настала черга Choco-Story — Музею шоколаду в Брюгге. Його персонал, як і мер, витратив на очікування високої візитерші декілька годин. Особливо вразила співробітників велика кількість охоронців — їх було цілих 20, і поводилися вони дуже неспокійно. У музеї Медведєва купила джина і шоколадну помадку, і подарувала у відповідь російський шоколад. Наступними жертвами примхів першої леді Росії стали бельгійські ресторани. Для Медведєвої і її оточення замовили стіл на 20 персон в тризірковому Karmeliet. Але в результаті ніхто туди не з'явився, і адміністрацію про це навіть не попередили. Як з'ясувалося, дружина Медведєва в останню хвилину передумала і віддала перевагу ресторану Duc de Bourgogne на березі каналу. Цьому закладу теж довелося несолодко. Як розповідає персонал, меню довелося приносити шість-сім разів. Медведєва міняла замовлення вже в процесі їх приготування, а іноді і після того, як їжу приносили. А охорона, що супроводжувала її, поскаржилася, що рушники в туалеті «не в порядку». Ні подібної поведінки, ні таких зауважень на свою адресу адміністрація ніколи раніше не бачила і не чула. Лише пізно ввечері дружина формального ватажка Кремля повернулася назад в Hilton Hotel в Брюселі. Вона напевно навіть не знає, чого коштував її візит одному з найкрасивіших міст Європи, укладає преса.
Вы упустили главный посыл. Я писал о батярах - хулиганистой львовской молодежи - но которая еще не стала уголовным сообществом (хотя вполне попадает - по делам - в это сообщество). В современном слэнге им есть наименование - гопники. Те самые. о которых писал Майк Науменко - (sic! посмотрите на фамилию!) Кто это идет, сметая все на своем пyти, кто одет в цветнyю pyбашкy и кpасные носки? У кого на плече висит сyмка с надписью "Эй-Си/Ди-Си", У кого на ногах из чеpной pезины гpязные сапоги? Это гопники! Это гопники! Это гопники! Они мешают мне жить! Кто слyшает "хэви-металл", Аpабесок и Оттаван, Кто бьет дpyг дpyгy моpдy, когда бывает пьян? У кого кpyтые подpyги, за котоpых не дашь и pyбля? Кто не может связать двyх слов, не ввязав междy ними нотy "ля"? Это гопники! Это гопники! Это гопники! Они мешают мне жить! Кто хлещет в жаpy поpтвейн, кто не гpеет пива зимой, Кто плюется как веpблюд, кто смеется как козодой? Кто гадит в наших паpадных, кто блюет в вагонах метpо, Кто всегда готов подбить нам глаз и всадить вам в бок пеpо? Это гопники! Это гопники! Это гопнички! Они мешают мне жить! Их называют "гопники". Их называют "жлобы". Их называют ypлой, а также лохами, иногда - шпаной. Их называют и хамами. Hо имя им - гопнички. Имя им - легион, потомy что они гопники! Они гопники! Они гопнички! Они мешают нам жить! Они мешают нам жить! Они мешают нам... Они мешают нам... Они мешают нам жить! Почему-то эти стихи - не приводят... Не удивляетесь? Я - тоже... Как не приводят и эти - Если ни царь, ни Бог Вам уже не помог - Чтобы сохранить и порядок, и строй, - Очень нужен новый герой. Он народ спасти готов От массонов и жидов, У него есть ум, совесть и честь И колода пламенных слов. Он, услышав слово "рок", Нажимает на курок. Кто на рожон лез с толком или без - Все валить поедут лес. У него - друзья в ЦеКа, Словно лом, тверда рука, Издалека он учует врага И будет бить наверняка. Я хочу знать, я хочу знать, я хочу знать - Сколько нам ждать, сколько нам ждать, сколько нам ждать? Шапки долой, встать в строй, два шага вперед - Новый герой нас к новой победе ведет. Он рыдает под баян, Хоть сейчас готов в Афган - Этот герой за державу горой, И люди за него горой. Снова будет колбаса, Все народы станут "за" - В пику козлам из империи зла - Мы к солнцу повернем глаза. Я хочу знать, я хочу знать, я хочу знать - Сколько нам ждать, сколько нам ждать, сколько нам ждать? Шапки долой, встать в строй, два шага вперед - Новый герой нас к новой победе ведет. написаны они еще до развала союза. А как актуальны - снова появились лидеры. у которых "словно лоб тверда рука" (Тягнибок!)... Видите - только 2 песни - и только свои слова - а не "тупой перепост" - и уже нет той очевидности о "тупости", "пьянстве" или "развратности" всех русских...
Ни фига себе! Так это же у католиков - один в двух лицах? Или я опять не всё понял? Надо вообще рассмотреть проблему филиокве.
http://www.youtube.com/watch?v=YF2yWVdDh9U http://www.youtube.com/watch?v=B5zkonJpOdE&feature=channel http://www.youtube.com/watch?v=vy_Y0Z5T864&feature=channel ---------- Додано в 21:10 ---------- Попередній допис був написаний в 20:52 ---------- Ну і на закуску. http://www.youtube.com/watch?v=LMrsvsyIMec
Не будет России Не будет. v3. Не будет России, не будет гэбья, на телеэкранах не будет вранья. И путинской рожи не будет нигде, и лозунгов прежних - "Россия вперде!". Не будет коррупции и воровства, политпроституции и кумовства! Не будет, как ныне, народ вымирать, а олигархи его обирать. Дубиной не будут ОМОНы махать, заложников - газом освобождать. И руки в ментовках не будут ломать, в подвалах лубянских не будут пытать. О перезагрузках не будут болтать и преступленья Кремля покрывать. В подъездах за правду не будут стрелять, нашисты не будут маршировать. Не будет опричник кумиром у масс, свободу себе завоюет Кавказ... Не будет России! Погребена, изыдет навеки Империя Зла!
По-перше,то є файні батярські пісні,шо ви хтіли? По-друге,то є пісні певного регіону,а коли частушки наспівує ВСЯ Росія,то справа трохи інша. Висновки не про народ,а про людей,які ті частушки складали(а таких людей було багато)...Може,тепер все в Росії зовсім по-іншому,хоча читаючи про те,який там рівень алкоголізму,скільки там мастей мафій,вуличних банд і т.п.,сумніваюся.Просто "повернула річка в інше русло"(с).