Про тих хто поряд.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем ГРАНД, 9 гру 2010.

1. Интересное наблюдение по Вашему линку:

• Подобається Подобається x 1
  2. vov66

vov66 Well-Known Member

"Розділяй і володій" . І цим все сказано.
    Комусь вигідно нагнітати ситуацію між двома народами. Тому не потрібно вестися на такі провокації...

3. Nevermind

Nevermind Просто персона

Що Ви взагалі придумали? Яке плем'я? Ви, що, жодного разу не спілкувалися з росіянами? У цілому, це такі ж люди, як і скрізь. Є хороші люди, є не дуже хороші. Є, звичайно, серед них і неадекватні особистості із завищеною самооцінкою і думкою, що Москва - пуп землі, і всі їм щось повинні. Але в більшості, це нормальні люди.

З тоталітарним урядом їм, звичайно, не пощастило, так а що - Україні більш пощастило: з президентом - колишнім зеком?

• Подобається Подобається x 4
  4. Peri

Peri Well-Known Member

?...........

---------- Додано в 17:20 ---------- Попередній допис був написаний в 17:19 ----------

От,власне про кого мова.

• Подобається Подобається x 2
  5. - де саме, якщо Ваша ласка? :)

6. Peri

Peri Well-Known Member

Неприємно?Авжеж!А слухати відвертий цинізм у гілці про Голодомор,це як?
    І чому ці "хороші люди" прийходять сюди з провокаціями?Чому би їм не розповідати просто про себе,про свій побут,про свою культуру?А вони приходять і ганять(мягко кажучи) все,що пов*язане з Україною!
    Це як ті гості,що прийшли до хати і з *сапогами* на стіл і свої права давай качати!
    Не хвилюйтеся,нормальних людей,які з повагою ставляться до землі,яка їх годує,ніхто тут не зачіпить.Бо за що?

• Подобається Подобається x 8
  7. - это следует понимать так: "да, мы сбрехали, но нам не стыдно"? :))) Зря напрягались, шановна пани, никто и в мыслях не держал сомнений!

8. Peri

Peri Well-Known Member

Та не потрібно напрягатися,шановний,ми не вчора нородилися,набачилися.Є якась межа усьому.Та у вас що святе є?Риторичне запитання.

9. А говорили, что с дураками не спорите...

• Подобається Подобається x 3
  10. Peri

Peri Well-Known Member

З вами не сперечиюся,тим більше,що конкретно вас,ніколи не мала за дурака(перепрошую).

---------- Додано в 17:44 ---------- Попередній допис був написаний в 17:42 ----------

Майте повагу до України і українців - це буде найкращим аргументом про вашу вихованість.

• Подобається Подобається x 5
  11. Маю. Вихован? :)

• Подобається Подобається x 5
  12. FourA

FourA Дуже важлива персона

"Информационная война - небольшое исследование. Или как противостоять лжи с помощью google." Посмотреть на:
    Оказывается, весь интернет давным -давно знает: кто, когда и зачем разместил эти лжецитаты. Был сделан их анализ, найден сайт, откуда впервые они "выброшены" в сеть. До некоторых на ЛФ только сейчас это дошло.... Ничего, до жирафа, говорят, доходит ещё дольше! Главный принцип пропаганды - чем чудовищнее ложь, тем быстрее в неё поверят! --- Впервые эти "цитаты" были выложены на грузинском сайте за несколько недель до войны 08.08.08. Так сказать, идеологическое обоснование войны. Кажется, некоторые товарисчи тоже собрались в поход. Повоевать хотят, наверно.

---------- Додано в 18:12 ---------- Попередній допис був написаний в 18:04 ----------

Подумаешь, столица Англии! Все знают, что это - Люксембург!(ш)

13. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Ви думаєте в Англії всі школяри та студенти 100% знають що столиця України Київ? Помиляєтесь.

Саме для прискорення вимирання мізків і поставлено табачніка. а тому справа утопаючих переходить до рук самих утопаючих. Тоб то батьків. або до свідомого виборця, який вигонить на....й януковича, а за ним автоматично піде і табачнік. І знову з"явиться надія на врятування мізків.

---------- Додано в 18:40 ---------- Попередній допис був написаний в 18:33 ----------

Невже Ви такими вважаєте авторів тих цитат?

А по ОРТ кажуть що у вас там все не просто харашо, а дуже харашо. Чи брешуть? Он Путін навіть заявив, що москвинам весь світ заздрить. ;)

---------- Додано в 19:11 ---------- Попередній допис був написаний в 18:40 ----------

---------- Додано в 19:12 ---------- Попередній допис був написаний в 19:11 ----------

А це вже із сучасного.

---------- Додано в 19:32 ---------- Попередній допис був написаний в 19:12 ----------

14. Nevermind

Nevermind Просто персона

Не тільки в Англії. У всьому світі не всі навіть знають, що є Україна, не те, що Київ.

15. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

А я спілкуюся з греками,так вони Україну УКРАНІЄЮ називають!Звучить досить гарно,Укранія!:)

16. FourA

FourA Дуже важлива персона

17. nastinka

nastinka відсутня

нормальна в нас молодь принаймні західна. є свої ненормальні. але брат у мене грамотний. я виховувалась в нормальній сім*ї ніколи ніхто не пив і не курив. ми обоє займались музикою. я вчилась добре у школі. брат не дуже. але вчиться. добра молодь. просто у нас нема стимулу.

---------- Додано в 05:56 ---------- Попередній допис був написаний в 05:50 ----------

а то точно...багато хто не знає навіть розташування цієї країни. навіть коли кажеш біля польщі. то всі на шок випадають, що є країна польща)))

18. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Думаю, таких людей все менше і менше. По крайній мірі, в розвинутих країнах практично всі знають. Не в останню чергу завдяки спортсменам і...
    Помаранчевій революції. Бо памятаю, тоді я жив в Англії і по крайній мірі, на протязі тижня всі новини починалися з Майдану.
    Звичайно, коли я приїхав 20 років тому в Австралію, більшість за Україну не чули. Хто чув - завдяки Чорнобилю.
    І більше того, люди не розуміли вираз "совєт піпл". Всі були рашинз! Я тоді думав, добре, нехай американці, англійці, італійці... Але румуни, поляки, вєтнамці, югослави! Соціалістичні країни! Було ясно з чиєї подачі всі поняття крім рашенз зникли. І яка країна планувалась на території СССР???
    Подумайте. Початок зомбування світу в цьому питанні було покладено.

19. nastinka

nastinka відсутня

вони й так далі думають.
    ) я кажу, що тоді вони з Англії? вони нє. ми з Австралії. я кажу, ні ви ж з Англії. ви такі самі. то ж одна країна. потім вони починають сікти, що Україна і раша то різні країни..

---------- Додано в 06:56 ---------- Попередній допис був написаний в 06:54 ----------

пи.си. приїжайте в гості до Зеландії!)

20. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

а де твій аватар? :)