Відповідь: Про Тіматі Ну це хлопак який реп читає з галицким говірком, vovazilvovа особисто мені не подобаєтся цей жанр, але то є все рівно прикольно бо слова є такі, шо москалята не розуміют...
Відповідь: Про Тіматі Та...хто знає,шо таке галяретка трускавкова.Та,блін,не всі знають,шо таке ровер....
Відповідь: Про Тіматі особисто я не слухаю репу ,але казати шо якиїсь різновид музики це "гавно" неварто тому що кожен має свій смак!!!:cowboy:
Відповідь: Про Тіматі Я просто вважаю,що реп буває "якісний справжній" і буває,перепрошую "лайно".Хіба не так?
Відповідь: Про Тіматі Мне тоже рэп не нравицца, и клипы у рэперов одинаковые.Такое впечетление, что они, присутствием на заднем плане барышень с большими формами, помпезностью и вульгарной роскошью пытаются восполнить свои комплексы.Как у первых "новых русских" стандартный набор:Мерс в гараже,жена-модель и цепь на пузе,которой можно баржу на буксир прицепить...Ничего оригинального....
Відповідь: Про Тіматі аренбі - розцяцьковані негри з бідних кварталів, які співають реп.... екзистенція негритянської культури, блін...