Відповідь: Про те і про це.... забобони (рос. предрассудки), тобто те, що людина пояснити не може, але вірить... стереотип — теж добре....
Відповідь: Про те і про це.... Пупере, забобони тут ні до чого. Я ж можу пояснити, чому в Німеччині волію пити пиво, а не вино. Ліля правильно сказала: йшлося про стереотипи.
Відповідь: Про те і про це.... а з Німеції мона куди хочеш податись ,якщо ще пашпорт німецький на руках і єврики на кишені Оть тіко нашо було мозги пудрити, що вона на Майорівці на бальконі винце попиває
Відповідь: Про те і про це.... Про все і ні про що конкретно. Сюди можна писати все, що не ліпиться до інших гілок.
Відповідь: Про те і про це.... Про все на світі. Бо часом люди нові гілки відкривають, щоб про щось потрібне запитати, або повідомити. До речі, таку назву я запозичила в української газети "Свобода", що виходить в Нью-Йорку. У них там є така рубрика. Чесно-чесно! :shy: Там чисте м"ясо, без сої і інших м"ясозамінників.
Відповідь: Про те і про це.... Видно, що така і не така. Хто не їздить в гості, каже, що ковбаса в Україні зіпсулася. Хіба, як сам хто собі робить, то така, як завжди. А тут у нас дуже смачні ковбаси від усіх європейських компаній.
Відповідь: Про те і про це.... ну спорити не буду попрошу малого щоб привіз Додано через 1 хвилину Але врахуйте я в ковбасних обрізках розбираюся, ну на всяк випадок щоб спір був предметним код дрогобицької що ви їсте дайте Додано через 3 хвилини бо ваша фасовка тунця гавєнна.на Сихові краща