Про те і про це....

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Оля, 24 бер 2007.

1. zet

zet Дуже важлива персона

Відповідь: Про те і про це....

А ШО ж вы хотели? Если там половина народа франкоговорящие, а духи изобрели французы, чтобы знати не мыться, а заглушать неприятный запах тела.. "Дорогая, не мойся, я приеду к тебе через 2 недели.." :) :)

2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Унікально ! Град до 30 мм в діаметрі!
    Зненацька – і на дорозі. За останнім світлофором, де всі їдуть 80-90.
    Звичайно, всі дружно зупинилися. Хотів на дах накинути пляжну підстілку – пальці прибило ! Основна маса граду – неправильні кульки ~15мм, а найбільші – у формі бублика – 30 мм!
    Дехто поліз на обочину під дерева. Я за ними. Як я переїхав залиту водою канаву – аж сам дивуюся. «Газель» за мною підламала підвіску.
    Колошматило хвилин 25. Я тим часом розіслав смс-ки друзям, котрі збиралися їхати за місто або сиділи на дачах – потім відповіли, що в них нічого подібного не було.
    Потім у всіх проблема – як назад перелізти через ту канаву. Намацав лопатою прийнятне місце (яке треба було долати перпендикулярно), організував добровільного «регулювальника» – вибралися !
    А через 10 км – ніяких слідів грози !

Читателю, Вам сусіди не розповідали ? Це було відразу за Корчуватським світлофором.

3. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

п. Оля ну як? хтось порадив що робити? В мене таке дуже часто відбувається. Голова з пересипання розколюється.
    Згідний треба насилу вставати коли ще 8 год не пройшло, але... людина слабка :)

Поділіться не медикаментозними порадами!

4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Не в"їду, як це можна погано себе почувати від ПЕРЕсипання ? Я іноді перед відпусткою намагаюся виспатися, щоби поїхати відпочивати у добрій формі.
    Для мене сон-найкращі ліки.
    Для "відключення" ввечері і для "включення" вранці знаю медитативні прийоми, але навчити нікого не візьмуся.
    Але можу порекомендувати перевірений засіб: розпарений або замочений мак (як для куті) перетерти та змішати 1:1 з медом. Антистрес, кажуть, що також антидепресант, дає глибокий сон з 1-2 чайних ложечок.
    Тільки треба перевірити на собі (перед вихідним днем), бо можна проспати роботу.

Не "підсаджує"! Колись порекомендував знайомий нарколог.

5. lotr_an

та правду кажуть дівчата на своїй гілці - кожен організм індивідуальний.
    Як ляжу пізно і доооовго спатиму - зранку (в обід як правило) голова квадратна, тріщить і т. д. аж до вечора.

дякую п. Борис за "антидепресант" маковий :) обовязково перевірю.

6. lotr_an

так дійсно сон найкращі ліки коли ти здорОво (від слова здоровя) змучений. Тобто працював весь день, десь ходив, фізично втомлений. Проте якщо весь день пронидів коло компютера та пішов спати в 4 ранку - то це зовсім нездорово. Звідси й головний біль.
    мені здається що в мене він вже по життю, деколи навіть не звертаю увагу, болить та й хай собі хоч лусне :)

7. Черешенька

Черешенька Well-Known Member

Отож-бо й воно! Що зараз за покоління таке росте? Комп"ютерне? Як так жити можна? Й гайнувати дорогоцінні миті на нудіння світом?! :)
    Андрію, міняйся, поки не пізно ;)!

Для доброго сну добре випити склянку води (або молока) з медом і можна також шматочок цитринки додати. То рецепт мого тата.

В мене з сном проблем майже ніколин немає, можу деколи кілька днів підряд на автопілоті жити, але потім мушу надолужувати це кільканадцятигодинним сном.
    От нещодавно про німецького письменника Георга Бюхнера прочитала, який в 25 років уже професором медицини був і до того часу всі свої найвідоміші твори написав. Хлопака спав по 4 години. Ото трудоголік, поставила собі за мету наслідувати трошки (але знаю наперед, що ніколи не досягну її, бо занадто сильно себе люблю :)).

• Подобається Подобається x 1
  8. Капітан

Капітан Well-Known Member

Ленін також по 4 години спав - все одно не встиг :)
    Якщо раніше хлопці по ночам не спали, бо дівчат достерігали, то тепер інтелектуальна радіація висотує усю життєву енергію... Інколи у письменників фантастів можна зустріти опис зовнішньості людини майбутнього: величезна голова, рахітичне тіло, на правій руці 10 пальців - щоб друкувати, а ліва схожа на рукавицю - тільки для пляшки з пивом :)

9. Черешенька

А для мене це - тепле пиво. Просто його трошки підігріти :). Вдома тато мене частенько контролювати любить, щоб я пива багато не пила, от я йому і кажу (правду!), що мене горло поболює, він мені тоді сам його купує і готує :).

10. lotr_an

життя змінить...

я ж не казав що в мене зі сном проблеми. лягаю засинаю зразу, сплю як пожежник. А от коли прокидаюся з пересну :) то голова тріщить як з перепою (чесно не знаю як вона там з перепою тріщить але на деяких людей шкода дивитись).

Наполеон одного разу від сну відмовився. Сказав що даремна трата часу. За якийсь час (не пригадую скільки він витримав - здається днів 5) коли ледве не звалився від втоми, то сказав - аксіоматично :) - що кожна людина повинна спати.

Між іншим останній тиждень-другий в звязку з активним відсиджуванням на ЛФ лягаю о 2-4 год ранку, а встаю в тій годині на яку наставив будильник ще раніше - 9 :) лінь переставляти :) от і виходить що сплю 6-7 год. то можу сказати що почуваюся нормально, трошки за день втомлений і за рулем поводжуся агресивніше :), а так все ок.

11. Черешенька

Погані симптоми, не буду по львівських вулицях ходити! Я ще жити хочу! :):):)

12. lotr_an

то ти переїжджаєш? через мене? а куди? до Києва? :)

13. Черешенька

Ні, на безлюдний острів, де машин нема ;)!

14. lotr_an

о, то тобі на Тузлу чи Зміїний :) ?!

ти не думай я тебе не посилаю туди :) просто в мене є ще один варіант вступних :) але то не дуже приємний :)

15. Оля

Оля Старожилка форуму

Молоді люди, ваші розмови так цікаво читати.:p

16. Оля

Оля Старожилка форуму

Правда, правда! :) Я ніби років 25 назад повернулася в минуле.

17. lotr_an

Якщо ми вам тут заважаємо п. Оля то ви скажіть Черешенці, я не проти десь інде поспілкуватися :)

що скажеш Черешнько ;) ми тут людей: 1. смішимо; 2. розвеселяємо; 3. надокучаємо їм.

:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

18. lotr_an

о то значить: 2. розвеселяємо. Ясно.
    п. Оля ви звертайтеся - концерт на замовлення "Черешенька-лотр_ан"

19. Оля

Оля Старожилка форуму

Ви що? Яке заважаєте?!Навпаки, читаючи ваші з Черешенькою розмови, я ніби в юність повертаюся. :)

20. Оля

Оля Старожилка форуму

Якщо й розвеселяєте, то тільки в прекрасному розумінні.:) Ех! Де мої 20 років?

а де твій аватар? :)