Відповідь: Про те і про це.... Усіх вітаю! Ну, а в кого НЕ приймаються всі українські канали ? Думаєте, це випадковість ? Ні! Це – Щорічний Страйк Солідарності працівників телебачення – в пам”ять про колишніх колег, яких 22 роки тому було звільнено за порушення Горбачовського “Напівсухого Закону”. Нагадаю повне формулювання назви того указу: Указ Президиума Верховного Совета СССР “Об Усилении Мер по Борьбе с Пьянством и Алкоголизмом и Искоренении Самогоноварения”. Страйк триватиме до 14-ї години. Чому саме до 14-ї ? Бо саме з 14-ї, за тим Указом, починали продавати алкогольні напої. Будьмо !
Відповідь: Про те і про це.... Уффф! Гора з плеч! А то уж разное думал. Почему народ в известность не поставили?
Відповідь: Про те і про це.... Степаничу, людей Вашої професії цей Указ торкнувся в першу чергу, НЄ ? Мусите пам"ятати всі події, пов"язані з ним ! Зникли цукор та дріжджі. Потім зникли карамельки "Барбарис". Потім - томатна паста (!!!) Я в Молдові підхопив фарингіт і не міг купити календулу - вимагали рецепт з двома печатками ! Добре пам"ятаю, як це було: сиджу під поліклінікою в маленькому селищі, чекаю на терапевта. Сказали, як вона виглядає; звуть - Віоріка Ніколаєвна. Якийсь санітар чи кочегар пригостив вином. Потім ще. Нарешті йде лікарка. Блін, як же її ім"я ? Лідія? Ні. Фетяска ? Теж ні. Мабуть Ізабелла ! Підходжу: Ізабелла Ніколаєвна ? - Дякую, що Фетяскою не обізвали! Я Віоріка! Що ви хотіли ? - Рецепт на календулу або що порекомендуєте! - Ну коли я у Вас асоціююся з Фетяскою, то мабуть календула вже не піде "во здравіє" ? ... Таки виписала !
Відповідь: Про те і про це.... Пам"ятаю. Різко виросли психози і смертність. Ну і ще "Общество трезвости".
Відповідь: Про те і про це.... І, здається, наркоманія. Історики-аналітики кажуть, що були дві взіємопов"язані події - Афганістан (контроль наркотрафіку певними номенклатурними структурами) і цей "сухий закон" (вибити алкогольну "альтернативу" наркотикам). Точно не пам"ятаю весь економізм тих процесів, але в основі усього - тіньові гроші КПСС і КГБ. Хоча "колесоманія" (токсикоманія різними там дімедролами та седуксенами) була поширена в студентських колах ще в 70-х роках. Мої гості тоді аж залапали до дірок мамин фармакологічний довідник Мошковського. А ще на початку 70-х з фармакопеї зник вітчизняний акушерський препарат "Экстракт спорыньи сухой", а згодом - його чеські аналоги (назва на "ерго-"). З них середній студент-хімік міг отримати ЛСД.
Відповідь: Про те і про це.... А «Гімн Нескорених» (1985 року) хтось пам’ятає ? Автори – два київських гуманітарії (один- хронічний алкоголік, другий – «аматор»). Ось де (виявляється) розкривається істинний Інтернаціоналізм та причетність до історичної спільноти – Великого Радянського Народу ! Музика Олександри Пахмутової («Яростный стройотряд»). Пусть нам педанты пророчат сухо, Что будто можно прожить без буха, Но наши люди тем и горды, Что водку глушат взамен воды ! И те и наши преодолели Меридианы и параллели. Будь ты эстонец, будь ты казах – При виде буха – огонь в глазах! (Пр.): Будет опять угар Неколько дней подряд. Словно степной пожар. Трубы с утра горят…… В стремленьи вмазать неукротимом Бухают Тундра и Украина Среди удмуртов и чувашей Найдешь немало ты алкашей Огромный опыт в делах питейных У коммунистов и беспартейных И нет в России большевика, Чтоб не припрятал змеевика ! (Пр.) Пусть нас не дразнят, бухать мы будем И в светлый праздник, и в шуме буден. Иного нету у нас пути От пессимизма себя спасти. И если это звучит нелепо Что будто можно прожить без хлеба – Я обращаюсь к тебе, Страна, Не меньше нужен флакон вина ! (Пр.) … Наша с тобой судьба Словно костер в ночи. Если горит труба – Пивом трубу лечи!
Відповідь: Про те і про це.... Поки писала хлопцеві REDevil відповідь - тема зникла. :cool: Але таки хотіла, щоб він відповідь на свій ненависний пост прочитав. А хочете і мій стирайте! Тільки ж хочеться, щоб він знав наслідки того, до чого він людей підбурює. Як в Америці? А тоді що? Як і в Америці історія повернеться "вспять"? Почнеться відновлення історичної справедливості і потомки тих ж негрів почнуть мати привілегії і на голову лізти? А може би з того почати, що американці відчувають зараз? Тобто жалкують, що гнобили тих негрів колись їхні діди і батьки, а їм тепер за те розплачуватися доводиться .
Відповідь: Про те і про це.... Олю. А не можете перелікувати приблизно які це саме привілеї в негрів. Дійсно цікаво, я в Америці не був. Колись хотів поїхати у Чикаго, влаштуватися десь, хоча б таксистом. Виявилося що фірма котра відправляла людей- "кидалово", добре що не попав, а потім я передумав. І ще, я білошкірий.
Відповідь: Про те і про це.... Тільки не звинувачуйте мене в расизмі Привілеї иабуть - БУТИ певного кольору, але щоби ніхто тебе цим словом не називав Колись проводили таке дослідження чи тест: фото групи кількох людей різних рас, біля кожного - номер. Завдання - опишіть людину під номером 5. Ті, хто починав зі слова "афро" - вилітали. Треба було писати - "спортивний, у зеленій сорочці, з жовтою валізкою..."
Відповідь: Про те і про це.... Борисе, про це відомо і з кінострічок а ще які? Наприклад при прийомі на службу чи у лікарні чи в армії, в суді врешті, конкретно які привілеї, про що йдеться, чим ці "спортивний, у зеленій сорочці, з жовтою валізкою..." зловживають тепер. Що дає їм таке право, якісь поправки до конституції, чи що там?
Відповідь: Про те і про це.... Волынских рыбаков терроризирует доисторический монстр http://lenta.ru/news/2007/06/08/monster/
Відповідь: Про те і про це.... Даниле, вибачайте, аж тепер побачила Ваше запитання. Та привілеї ті, що тепер, ніби викуплюючи свою вину, держава йде їм у всьому назустріч, ставить їхні інтереси на перший план. От наприклад, якщо на якесь робоче місце буде конкурс, то візьмуть перш за все чорного, навіть нижчої кваліфікації, ніж інші. В коледжах на фінансову допомогу, у поданнях на яку-небудь іншу допомогу від держави, найперше розглядаються заяви від чорних, а тоді всіх інших. Навіть неозброєним оком на телебаченні в Америці ви побачите шоу, різні програми, де самі чорні, частіше, ніж інші раси. І вони самі так обнагліли, що в якихось конфліктах будь-що, в першу чергу верещать, що ти на мене нападаєш, бо я чорний. А між ними найгірша криміногенна обстановка, найбільше правопорушень і найбільше неробство. Вони династіями сидять на велфері, займаються наркобізнесом - і ніхто нічо вдіяти не може! Вже ніхто не радий, що колись їх так притісняли, бо тепер то повертається стократним злом. От таке! П.С. Правда всіх не можна стригти під один гребінець. Є між ними багато хороших людей, є багато чорних церков, але в загальному ось таке...
Відповідь: Про те і про це.... Я тут ще жодного ненормального чорного не зустрічала. В Канаді всі дуже ввічливі та доброзичливі. Зрештою, Канада таки суттєво від Америки відрізняється. Тут основна частина чорних спілкується лише французькою і англійською практично не знають. Вони дуже привітні, ввічливі. Єдине, що ми з чоловіком зауважили, то чоловіки або не миються, або просто у них якийсь запах специфічний, але неможливо із ними у ліфті витримати. А ще дивно мені, що тут усі чорні ксьондзики (римо-католицькі) собі цілком на целібат начхали, тільки їх і бачу, як за якимись кобітками упадають. Ми вже тут жартували, що їм, певно, церква дає "поблажки" на темперамент. :D Лише один раз моя подруга наткнулася якось увечері на брутальних чорних, котрі їй сказали, аби вона в свою Європу забиралася. Але то були тінейджери. Викрикнули їй то із вікна машини і далі поїхали.
Відповідь: Про те і про це.... Это у них такой едкий запах кожи. Женщины по нескольку раз на день душ принимают с разными дезодорантами, то такого запаха нет. У нас в группе (когда еще училась), то были из Ганы, Мали и т.д. Это еще ничего, а 1-й семестр учебы вообще кошмар был. Они какими-то своими тропическими дезодорантами пользовались, то запах был еще тот.. Потом, правда, они сами догадались, что лучше не надо...
Відповідь: Про те і про це.... Точно ні. Але бачу, що із заздрістю на мого чоловіка дивляться. :D:D:D Тут мене нудить в транспорті від індусів та арабів. Вони таким чимось душаться, що в мене викликає лише агресію і зневагу. Жахливий запах. Краще вже, аби чорні в автобусі були.
Відповідь: Про те і про це.... Прікол, це якраз те, про що я боявся говорити вголос!:radist: Однозначно є. Теж давно вже зауважив, що дивний якийсь запах в чорнявих...:8: А взагалі про європейських "чорнобривців" нічого дуже поганого сказати не можу. Різні бувають. Вдягатися люблять прікольно: так кольорово-кольорово, аж в очах рябить. Маю навіть двох колєґів-африканців...:rolleyes:
Відповідь: Про те і про це.... Я только читала о фрукте ДУРИАН. Запах кошмарный, с точки зрения европейцев, а вкус такой, что феодалы войны затевали за владение этим плодоносящим деревом, а звери дикие сами бегут под дерево, в надежде полакомиться этими плодами. Журналисты же, еще СССР, описывали аромат его, как смесь тухлого яйца с выгребной ямой. Так может те индусы полагают, что от них чем-то вроде зеленого яблочка пахнет..
Відповідь: Про те і про це.... :D:D:D:D:D Може бути, але питати, мабуть, не насмілюся. Я зазвичай просто пересідаю кудись подалі, або тікаю в тил автобуса. Правда, білі теж люблять надушитися якимось Денімом або ще якою марою, ніби бояться, аби їх комарі не покусали.