Відповідь: Про те і про це.... Не конспектувати, але часом щось цінне сховати треба, бо форум вже кілька разів "гавкнув" і пропало багато того, що ніколи не змоглося повернути.
Відповідь: Про те і про це.... Чиста правда. Я теж як заходжу і бачу, що понад 1000 нових дописів, то мурашки по тілу. Але для мене більшість тем "секретна зона". І спокій в голові. Улюблені гілки читати встигаю. А для решти "позначити, як прочитані" і всі тисячі до нуля сходять. :D
Відповідь: Про те і про це.... У нас минулого тижня такий був жах із погодою. Я все забувала про це написати. У понеділок випав сніг. Оттава вся біла була. У вівторок увечері я ще мерзла на зупинці в зимовій куртці, а вже в середу настало літо. Сонце пражило так, що всі зразу вийшли надвір у шльопанцях, футболках (кобітки в маєчках на бретельках). І на сонці просто неможливо витримати, так пражить. Отака тут погода. Весни нема. Зима - і зразу літо.
Відповідь: Про те і про це.... http://top.rbc.ru/index.shtml?/news/society/2007/04/23/23174716_bod.shtml
Відповідь: Про те і про це.... Политики о роли Б.Ельцина в истории России http://top.rbc.ru/index.shtml?/news/daythemes/2007/04/23/23183127_bod.shtml
Відповідь: Про те і про це.... Ну всё, Невстранец, крепитесь. Церетели еще один памятник решил изъваять и попытаться своим произведением украсить Москву.... http://versii.com/newss.php?pid=105658 13:31 24/04/07 Церетели поставит Ельцину памятник
Відповідь: Про те і про це.... А почему Москву? Почему сразу Москву? А как же Малая Родина Бориса Николаевича? Свердловск, в конце концов... Широка Россия, неужто памятник крупный поставить негде? Конечно, если серьёзно, то Ельцин памятника в Москве заслуживает поболее иных. Но не так спешно, и не Церетелевского. Он заслуживает тонкого, вдумчивого скульптора, т.к. с его имиджем слишком легко навеять "вдохновение" долбилам-металлургам вроде Зураба Константиновича.
Відповідь: Про те і про це.... гм... щось так навіяло.... в світлі повідомлення zet - передбачаеться підвищений попит на українську металопродукцію?
Відповідь: Про те і про це.... Я с этим не спорю, но только нормальный скульптор за Церетели "не втовпиться"... Честно, никак не могу понять чем подпитывается его популярность (скульптора) при таком жутком качестве работы? Кто деньги за это соглашается платить?
Відповідь: Про те і про це.... Не "популярность", а "расставляемость" или "установочность" скульптур в его исполнении. Именно в силу того, что остальные скульпторы сначала просят денег (участвуют в конкурсах, выбивают финансирование) а Церетели сначала делает, потом приглашает в гости дисижнмейкеров, поит их хорошим вином и предлагает готовый продукт. Плюс "природный утонченный вкус" Лужкова... :eek: Качество у Церетели отнюдь не жуткое, он неплохой и оригинальный (был) скульптор, только давно уже достал всех... Когда оригинальности чересчур много, она превращается в безвкусицу. Зураба Константиновича в Москве катастрофически много.
Відповідь: Про те і про це.... У нас така тема була "Аватари". А я її зараз не можу знайти. Тому пишу сюди. Лілю, заглянула у Вашу галерею, то хочу Вам сказати, що Вашим найкращим аватаром був ось цей, як мені видалося:
Відповідь: Про те і про це.... Підскажіть, де тему про ДЕНЬ МАТЕРІ започаткувати? Тільки не в куточку споживача. Може би розділ про жінок організували? Про дітей вже є. І в дівочі посиденьки якось не солідно. Дехто з мужчин туди не ходить.
Відповідь: Про те і про це.... Так посиденьки вже не є тільки для дівчат. Підпис той давно зник. Робіть у всяке різне, раз ніщо більше не пасує.
Відповідь: Про те і про це.... Ой, не знаю, де своєю радістю поділитися. Починаю курс французької 28 травня. Виявилося, що для тих, хто не є канадцем і для кого першою мовою не є ні французька, ні англійська, є мовна школа задармо! А канадці, бідаки, мусять за то купу грошей платити. Я тут на курс гроші збирала, бо мене налякали, що ціни шалені, а тепер виявилося, що для мене то буде задармо. Можу собі ті гроші тепер деінде потратити. :D:D:D
Відповідь: Про те і про це.... Дякую. А проблеми не буде. Вже кілька тижнів планую до стоматолога піти. А тут раз зуби полікуєш, то потім тиждень не будеш їсти. Я вже один раз ходила. 200 канадських тільки так пішло. Маразм просто. Але за французьку то супер, бо зможу тоді собі кілька курсів узяти. Ще треба англійську фріко пошукати. А тоді можна і додому вертатися. :D