Відповідь: Про те і про це.... Як яка система???? На сніданок і обід - кава без цукру і секс, на вечерю - тільки секс :D :D :D
Відповідь: Про те і про це.... Ну, ви цей... то не моя система, то Читателя... :o :p :D Моя трохи складніша. - Ніякого солодкого після 15.00. - Останній раз йсти перед 16.00. - Після 16.00 тільки фрукти і зелений чай або вода. Максимум - йогурт, але не бажано. - Старатися часто прибирати, ходити з дітьми (якщо нема, то з ким є ) в парк (можна тут і Читателя систему додати, але без кави). - Ще додатково їла по пів, а то й цілому грейпфруту щодня. Їсти фактично можна все, що хочеш. Головне не ЩО, а СКІЛЬКИ. Калорій я не рахую. Просто їм повільно. В результаті виходить, що мінімально. (Тут треба обрежно, бо я такими темпами дійшла до того, що майже не їла, але то трапляється дуже зрідка.) Я за цією системою за десь 6-8 місяців схудла із 75 кг (148lb) до 57 кг (108lb).
Відповідь: Про те і про це.... Лілю, 75 кг то є 165 lb, а 57кг - 125 lb. Якби Ви були 108 lb, то Вами би вже лікарі зацікавилися...
Відповідь: Про те і про це.... Ой! Дійсно складнувата для мене, щоб слідкувати!:eek: Я - людина дуже зайнята, мені таке щось треба, щоб нескладне.... От Михова мені підходила. Я тоді гарно схудла і теж нічого не рахувала і не голодувала.
Відповідь: Про те і про це.... Маріє, я трохи по іншому знаю.... То називається - французька дієта. На сніданок - секс. На обід - кекс і секс. На вечерю - секс. :D Якщо і це не допомагає, то кекс виключити зовсім! :p :D
Відповідь: Про те і про це.... Ласкаво просимо, Оля Востаннє Ви заходили на каву Нині о 10:00. З того часу з"явилося 395 нових дописів. Ну і ви пишете, люди!!!!! Коли це все перечитати???