Відповідь: Про те і про це.... Олю, а може то тиск пiдвищений? Помiряйте на всякий випадок. Менi в таких ситуацiях йно Адвiл помагае.
Відповідь: Про те і про це.... Та простуду вже якось подолала. Все перепробувала, аж мусіла курс антибіотиків прийняти. Бо тянулося три тижні,що вже боялася якогось ускладнення. А тепер от голову рве...
Відповідь: Про те і про це.... Зараз поїду поміряю... Хоча в мене частіше низький.Але ж від таблеток вже шлунок болить.
Відповідь: Про те і про це.... Оля, сьогодні у багатьох людей проблеми зі станом здоровя. Дружина жалілась, мала тиск, мама, а також багато співробітників на роботі. Зовсім не виключаю впливу саме сьогоднішньої погоди - впевнений. А тиск дійсно треба поміряти і якщо великий, прийняти ліки щоб внормувати. Антибіотики просто так не можна приймати - порушите мікрофлору шлунку. Обовязково паралельно приймайте Лінекс або Ністатин. Думка, що антибіотик допоможе у всіх випадках, помилкова. Зокрема це стосується вірусних захворювань, коли потрібні противірусні препарати. Треба чітко усвідомлювати, що антибіотики вбивають не тільки шкідливі мікроби, а й корисні. Бережіть себе
Відповідь: Про те і про це.... Щоб Ви знали, що майже однакова! :eek: А яка зараз у Львові? Леополіс, дякую за поради.
Відповідь: Про те і про це.... Далеко не така, як була у минулі дні. Саме сьогодні похолодало, йшов дощ. Але, саме через сьогоднішню погоду багато людей жалілись на стан свого здоровя (( Шкода. Але якщо і кефір, то хоча б біо-кефір.
Відповідь: Про те і про це.... А я що кажу, що така в Сіетлі сама погода, як у Львові! Будемо надіятися, що то саме від погоди...
Відповідь: Про те і про це.... Дякую, Шреку! А цікаво ж таки. Як в чоловіка склалося з дружиною? Чомусь більше не заходив...
Відповідь: Про те і про це.... Миху, просьба. Розмістити тут ще раз свою інструкцію до похудання. Пліііііз! Бо я вже забула...
Відповідь: Про те і про це.... Олю, а чим Вам моя система не подобається? Ви ж самі бачили, як я схудла.
Відповідь: Про те і про це.... Я тут стільки днів пропустила, що не знаю, де писати. Нарід стільки всього понаписував. І де взяти час, аби то все прочитати? Невже тільки я Пасху святкувала???