Відповідь: Про те і про це.... ну і бачить.... то що?..... хто бажає анонімності, ось рецепт: проксі + сокси.... але попереджаю: баню одразу......
Відповідь: Про те і про це.... Чаво-чаво ? Звідки хочу, звідти й дописую ! Адресу цього допису засікли ? А тепер подивіться "хто де" - під якою адресою я ? Ох, важко керувати тещиною мітлою, та ще й вдень ! Це не проксі. І не єдиний комп, куди я можу конектитися.
Відповідь: Про те і про це.... ой, я вас прошу.... "тайна полішинеля"..... три-чотири роки тому, коли вперше зареєструвався, я бавився з проксями... при бажанні -- все чудово визначається... рапідшарою не користуєтеся?.. міняйте проксі хоч сто раз, а рапіда не пустить, бо визначає глобальну айпішку.... от, хто почне бавитися соксами -- баню.... і хоч трава не рости!
Відповідь: Про те і про це.... Ви не зрозуміли. Я в межах України не користуюся проксі. Просто маю до біса конектів до інших хостів через ... дещо (не буду писати відкрито). Тож мою айпіху може побачити тільки інша людина (зазвичай, колега), що приконектиться до того ж сервера. І ланцюжком можу повернутися на свій же комп (десь тут демонстрував) Саме так обманюємо рапідшару (запускав до 5 сесій одночасно!) Або міняємо адресу й пускаємо нову сесію, не чекаючи 90 хвилин (у нас тільки для офісу 62 легальні адреси).
Відповідь: Про те і про це.... А колись були часи - на 8 осіб 3 легальні адреси. "Хто перший встав - того й капці".
Відповідь: Про те і про це.... Боюся , що ціна на нафту не впаде.Або впаде , але на мізер.Скінчилася дешева нафта.Залишилася дорога канадійська , яку видобувають з піску , або не певна ( з політичних причин) Венесуельська. До 2010р. закупляєма арбська нафта має складати лише 7-10%.З Росії взагалі не купляють( і правильно роблять). А ціна на білет може впасти.Крім плати за нафту і аеропорт секюріті в вартість квитка входить їда і алкоголь.От зроблять ці речі платні окремо , то і ціна білета може трошки впасти.А більше буде перевозок - більша конкуренція , то ще впаде. Самі дешеві білети це до Лондону і Парижу.Літаки з Торонта летять туди що пів-години.В непопулярний сезон ціна білета може бути $500 в два кінці.
Відповідь: Про те і про це.... Хто недавно вклеював нову фотокартку в український паспорт, відгукніться!!!!!!! Як швидко це роблять, і чи хто знає, які дні у Франківському паспортному столі є прийомними? Дякую
Відповідь: Про те і про це.... Тато робив так: заніс 2 фотографії паспортистці в ЖЕК і заплатити чи то 26 чи то 36 грн. Вона сама занесла в паспортний стіл і сказала забрати звідти через 2 тижні. Він туди прийшов, а виявилось, що паспортистка сама вже забрала і він ходив до неї забирати. (Франківський р-н)
Відповідь: Про те і про це.... У нас у п"ятницю звільнили одного хлопця за sexual harassment... Так неприємно. Але багато-хто полегшено зітхнув.
Відповідь: Про те і про це.... Він неодружений, під 40 десь. Витріщатися любив на всіх майже... А тут почав приставати до нашої наймолодшої працівниці. Їй 21. Дуже красива італієчка. Але фацет явно переборщив. Йому дали зрозуміти, що він не цікавить анітрохи, що в дівчини є хлопець і т.д. А він мало того, що почав її мало не переслідувати, а ще й залякувати, аби вона нікому в офісі не розказувала. Проте наша кімната помітила, що щось не так, почали розпитувати, то вона й розповіла. Менеджери пішли до босів і наступного ранку чоловіка звільнили. З тим, що він навіть не має права перебувати на території того будинку, де наш офіс і приближатися не більше, ніж на 50 метрів.
Відповідь: Про те і про це.... Тепер в нього будуть проблеми знайти іншу роботу , ніхто йому добрих референсів не дасть. Додано через 7 хвилин ....listening english songs be helpful in learning english.
Відповідь: Про те і про це.... Християнська на 50-60%% , мусульманська (шиїти) на 35-45%% і ще є юдеї. Чорні які живуть в Ізрайлі - це емігранти з Ефіопії. Ефіопці , хоч і чорні , але до негроїдної раси не відносяться.
Відповідь: Про те і про це.... Читатель_Обкома : Чітатєль , Ви ета - губу завєрнітє абратна. Квартиру свою я в прямому і переносному змісті нє асвабаждал. Всі дакумєнти імєютса і їхні копії в мене і в сестри теж. З тим все впорядку. І до Львова я приїзжав і буду приїзжати і жити там стільки скільки мені заманеться. А на Вашому місці я би не був такий впевнений.Ви в цій країні на "птічіх правах". Дякуйте Богу , що Вас ніхто не чіпає.....а то нєровєн час - і до своєї Костроми пєшком прийдеться йти. Беріть приклад з Полковника. Во ізбєжаніє нєпріятнастєй продав квартиру під шумок ( надіюся не прадєшєвєл) , переїхав на безпечну відстань і чуствуєт сєбя харашо.
Відповідь: Про те і про це.... полковник тут писав - він не продав. він, не маючи досвіду місцевих роскладів - просто прогавив. ця фраза мені видається не зовсім коректною. не забувайте про "дія рівна протидії", і ото от "не чіпає" - в 40-х прокотилося хвилею по Західній Україні. Розумію, що ви не пам'ятаєте цього - але по можливості - уникайте