Відповідь: Про те і про це.... Марусю, я вже про чужих мовчу, бо то би було самовихваляння. А про родичів, хай навіть і не близьких вже, то навіть Слово Боже вчить, що "хто не дбає про рідних свох, той гірший невіруючого". А ще в нас мама така, що не дасть нам спокою, поки не допоможемо. І сама перша дає на різні потреби. Вона вічно зі всіма на телефонах, все знає, що в кого діється. І тільки команда поступає:" Треба помогти якійсь там далекій родичці з Косарчини, бо чоловік в лікарні, а люди передають, що допоможіть. Треба подумати, щоби в Паниковиці купити автобуса для церкви, бо бабці вже старенькі і ходити до церкви далеко самі не можуть. Як буде автобус, то будуть їх їздити збирати в неділю на служіння. Треба татовій двоюрідній сестрі допомогти, бо вона в лікарні лежить зі зломаною ногою". І так щоразу. Ну, але я рада, що маю з чого допомогти. Це краще, ніж би мені хтось давав. Та і бачу, що допомагаючи, сама маю у всьому достаток. Так і дітей своїх вчу. Ні одного бомжа на вулиці не пропустять, щоби не шарпати мене:" Мам, дайте йому пару доларів! Він, бачите, просить, що не має на їжу." Я то знаю, що він не має на випивку, але завжди даю, бо моя справа дати, як людина просить. А решта його справа.
Відповідь: Про те і про це.... І я так кажу. Дякувати Богу, що я маю можливість допомогти. А як я допоможу, той мені Бог допоможе копієчку заробити. Воно так в житті стається, і Ліля он про це писала в темі про Давати.
Відповідь: Про те і про це.... Починали про секонд-хенд а закінчили допомогою. Але все воно пов"язане. Нехай навіть люди секон-хендом допомагають, але нехай будуть розуміючі до того, що комусь в цьому світі є скрутно, хтось з натяжкою може дозволити собі елементарне. А маю двоюрідних сестер, що носи крутять навіть від нового, бо то "не модне". Я таким не допомагаю. Молоді - хай самі заробляють і купують, що модне.
Відповідь: Про те і про це.... Машина тут , це як холодильник - необхідність. А байк -забавка.на них переважно їздять від квітня по кінця жовтня в Канаді.В Америці -в Каліфорнії і на Флориді можна -круглий рік. В гарний весняний/літній/осінній день проїхатися на байку -це треба відчути.Потім тягне знову і знову.Ніяка машина такого еффекту не дасть. Кожний раз після поїздки він має остигнути , потім шматою повитирати і в гараж накривши його чехлом. Ціна байка мало що поступається ціні малолітражного авта.А страхівка дорожча. На відміну від авта , вживані байки в ціні дуже не падають.Але це мусять бути добре доглянуті (згідно графіку текучого ремонту) мотоцикли. А моделі ,які зняті з виробництва навіть дорожчають з роками. Так , раніше в Гарлей-Дейвідсон була фірма-конкурент Індіан.Гарлей купив Індіан в середині 80х.Зараз ,той хто має добре збережений цей байк - може продати його за добрі гроші. Лідером в стилі класичних байків є Гарлей - Дейвідсон.Специфічний звук , який виходить з вихлопної труби є запатентований цією фірмою і ніхто не має права його підробляти.Зараз "під Гарлей" Гонда , Ямаха і Кавасакі випускають байки.Ці мотоцикли дуже добрі по якості і ззовні теж подібні ,... але не Гарлеї Кожного року в пятницю 13(на цей рік припадає в червні) , байкери роблять свій зїзд в Порт Довер , Онтаріо , Канада. Це провинційне містечко зробилося столицею байкері Півн.Америки.За 3 дні від пятниці по неділю річний бютжет міста перекривається в 2.5 рази по продажі пива , їди і т.д. Більшість байкерів це просто любителі мотоциклів, але є 2 байкерські "бригади" - "Banditos" i Hells Angels.Вони ворогують між собою.Вони нікого стороннього не чіпають , якщо їх ніхто не чіпає. Жіночих , як таких , байків не має.Є просто помальовані в рожевий , або пурпоровий колір. Це і є жіночий байк. Сімейство Гарлея. Додано через 15 хвилин Та яка образа, пане. Бачите , кожному своє , ...кожний сходить з розуму по своєму. На Ваше питання , частково Вам відповіла Мавка і я ще скажу, що це в мене по спадковості від тата.Він в мене був великий мотогонщик по льоді.Навіть за завод виступав.І не було мотокросу на Майорівці , щоб ми з ним не ходили. ....І це моя мрія.Просто її тут легше реалізувати , ніж це би було в Львові.
Відповідь: Про те і про це.... я знаю..... "американські простори"... але я, хвала Богу, живу в Україні.....
Відповідь: Про те і про це.... якщо з цього приводу щоразу, коли виникає така думка, "накачувати по стакану", то така думка зміниться на: "жись дєрьмо", "а шо мнє ета ваша Украіна дала", "в саюзє била лучче" і тд... я утримаюся....
Відповідь: Про те і про це.... Ну...как хотите...:cowboy: было бы предложено... На "нет и суда нет"...идите работайте:
Відповідь: Про те і про це.... на телебачення потрапити?.... спродати камеру?... купити камеру?.... натяк на твою професію?..
Відповідь: Про те і про це.... хотілось би. але не з фронту обєктива. ага!!! ні. то далеко від економіки
Відповідь: Про те і про це.... Лілю , а Ви як летите? Торонто - Київ -Львів? Чи якимось "викрутасами", через Варшаву , чи Франкфурт? А тепер є новий рейс через Відень.Ціна білета майже та сама що на "Аеросвіт", чи "Льот" , але включає на зворотньому шляху ночівку в готелі.Так що є час ще на Відень подивитися.....ех , а колись ми були одна держава.Не застрілив би придурочний серб цісара в Сараєво , не почалася би 1ша Світова війна ...і т.д.
Відповідь: Про те і про це.... Лілю не випустять в місто.... хіба сама втече... :cowboy: кожної суботи зранку найближчий сусід Майк оповіщає всіх на нашому кутку, що вже восьма година й час на врочистий проїзд сонними вуличками села, на що цілий тиждень чекав він і його Коханий Мотоцик.... 5 хв він диркає під вікнами, як літак - розігрівається... а потім ! просто вилітає з драйвею й несеться 50 см над землею...
Відповідь: Про те і про це.... До Львова через Франкфурт. Із червня Люфтганза запускає рейс Оттава-Франкфурт. А може й до Варшави полетимо, а звідти автобусом чи поїздом. Ну воно добре для тих, у кого паспорт канадський, а в мене рідний, український.
Відповідь: Дитячі Перлини Та що вам сказати. Почитала урядовий сайт. Аби отримати поміч на дитину, треба бути канадійкою. То мені не швітит.
Відповідь: Про те і про це.... насправді: кожен форумлянин бачить свою айпішку, браузер і операційку.....