Відповідь: Про те і про це.... То так росіяни піною "исходят" на американців. Як написав мені колись Невстранец в коментарі на мінус, що він мені поставив на допис, як Америка допомагає Росії посилками, що Росія допомагала жертвам "Катріни" новими речами, а не "поношеними". Видно чоловік дальше Москви носа не показував. В "Піндосії" просто свобода жити добре і в бардаку. А в Росії в більшості це вимушеність...
Відповідь: Про те і про це.... Я не тільки в Е.В. мав квартиру. Мій знайомий міліардер Ерік Ґуд один із зспівласників Марітайм Готел, (Бовері недавно відкрили, але за останній минулого літа я ним судивсься за певні борги.) так його квартира за площею менша від моєї. Хоч він має на даху добудований будиночок для черепах десь по площі як його квартира (має бзіх на них(черепахах) і ставиться до них краще чим до своїх коханок :D ), також цілий заповідник черепах в Каліфорнії :D :D :D . Але як говориться кожному своє. Кому черепахи, кому будинок в занудному Ню-Джерзі а кому циганка в голові. :D Так що я на Вас зовсім не гніваюсь. Кожен по свому сходить з розуму. :radist: Але не уявляю як я можу жити там де на вулицях все мертво, де до ранку не має диких криків, там де я не можу гуляти до ранку, де мене поліція дбайливо не завезе до столичної центральної буцигарні якщо я нахуліганю і не подарує пачку цигарок як се роблять в пєтому прісінгту. Не буду я ночувати в ваших провінційних ню-жерзійських буцигарнях, от і все. :p Можете ображатись на мене скільки завгодно. :p П.С. Patrick коли приїдете дайтесь знати підем на пиво, без буцигарні обіцяю , щей Марусю захопим :D Додано через 2 години 56 хвилин Пару днів назад напився я як свиня - попавсь на концерт, по сосідству. Притворивсь коренспендентом БіБіСі, забрав записи молодіжнних груп, свиня я є . Але одна пісня мені дуже сподобобалась. "Твинькл, твинькл литтле стар, ю донт новв гав ффакт ю ар. ))) Додано через 3 години 14 хвилин Куди між іншим можна виставити весь альбом. Мені яко "кореспонденту БіБіСі" група сподобалась.
Відповідь: Про те і про це.... Дамся знати обовязково.То десь буде після Паски , думаю. Підем на пиво в цей Айріш Паб на Вест Сайд , де капс "дах тримають".А заберуть до "буцигирні" , то дам Вам свою пачку цигарок , бо я не курю.І Марусю обовязково візьмем. .... до речі якого люду найбільше in NY jail , крім чорних і латінос ? Китайців? ...думаю там наших також достатньо. P.S.Twinkle, twinkle little star, you don’t know how fuck you are-:D :D :D You are so dam right!!!!Завтра на роботі розкажу. Додано через 4 хвилини Олю ,я це знаю.Мене власне саме слово цікавить і звідки воно взялося.
Відповідь: Про те і про це.... В тюрмі я на щастя ніколи не був, тільки в буцигарні.(я тут трохи Марусю-маму набираю. ). Але на скільки я знаю то чорних і латінос найбільше. Колись довелось мені порозмовляти з одним чорним зеком який вийшов звідти, то він говорив що українці там не рідкість. Казав що вони "горіли" як правило по дурному із за мови бо сподівались що ніхто не зрозуміє а поліція наймає перекладачів зі всіх мов що потрібно. Також хвалив якогось українського спеціаліста по виготовленню глушителів для зброї. :D
Відповідь: Про те і про це.... I have a thick skin :p Доречі, знаю декількох українців які попались кілька років тому на грабуванні парковочних мітерів. Коли я приїхала в Ню Йорк один з зачинщиків працював в продуктовому маґазині але любив потягнути то й магазин став не для нього. Наступним він занявся дуже вигідним бізнесом в ті роки - підставляння авта на аварії і витягання грошей з страховочних компаній, а коли це діло прогоріло то пішов грабувати вуличні парковочні мітери. Тай попався і була гучна справа.
Відповідь: Про те і про це.... А в мене зуби ду-же довгі. :p І де він потім бідоця кводри міняв... :D
Відповідь: Про те і про це.... Але ж ви, зразу аби щось тай погризти :D Ніц на то не можу повісти. Певні в тім маґазині де колись працював :p
Відповідь: Про те і про це.... Что же на самом деле случилось в Сибири 30 июня 1908 года http://mk.ru/blogs/MK/2007/12/19/science/329900/
Відповідь: Про те і про це.... Сміх , сміхом , але тут дрібні Вам не поміняють в банку , якщо ви в них не маєте рахунку.І центи мусять бути посортовані по номіналу і запаковані в спеціальні обгортки.Ми все збираємо в дома з жінкою центи в залізну коробку від цукорків , потім сортуємо і несем до банку.То завжди $250-270 маємо.Ніби нічого - там 50 , там 70 центів.А воно назбирується.
Відповідь: Про те і про це.... Кто как встречает Новый Год? В США накануне Нового Года американцы расширяют трубы своих дымоходов, чтобы туда могли пролезть с каждым годом все более толстые Санта Клаусы. А Санта Клаус поздравляет людей в присутствии адвоката, но ему всё равно пришивают обвинения в сексуальных домогательствах. В Северной Корее в новогоднюю ночь устраивают праздничный салют по Южной Корее. В Люксембурге все жители собираются на центральной площади и на весь коридор исполняют государственный гимн дуэтом. На Международной Космической Станции елку, гирлянды и подарки выдавливают из тюбика. Ровно в 00:00 выдавливают из себя радость. В Древней Спарте на Новый Год слабых и некрасивых Дедов Морозов скидывают со скалы. Новый Год у Путина дома: «А вашего папу и тут, и там показывают…» Кстати, сам Дед Мороз, после того, как раздаривает все подарки, возвращается домой, привязывает оленей, залазит через трубу к себе домой, кладет под елку подарок и идет спать. А потом с утра просыпается, открывает подарок и возмущается: «Опять этот старый кретин подарил мне не то, что я просил!» :borat:
Відповідь: Про те і про це.... Мене здивувало, скільки у нас форумлян 1 січня мають День Народження. Maxxxx (38), Ondi (37), Реконструктор (37), belka (33), Annjutka (30), Ukrainets2007 (30), Радість (29), s-box023 (28), false=true (27), hostpest (26), APOLLO (26), Forester (25), shmell (23), ще одна (19), Robota (18), sitkh (8), Airbites-sucks (8), Ноумен (8), skynet (8) І ще згадалося, що наші дівчата, що тут працюють в школах і коли реєструють сомалійських дітей до школи, то ті також, виявляється, всі понароджувалися January,1. Тобто 1 січня.
Відповідь: Про те і про це.... Я Вам тут відповім, щоби не був оффтоп. Ну, звичайно, що сама одна я того би не втяла, щоби всім допомагати. Але так, як нас тут є разом до 30-ти сімей родини, то тим нашим родичам, кому важко в Україні, ми збираємося всі потрохи і допомагаємо. Хто по скільки може, в кого як серце розположене. А щодо допомогти їм з виїздом, то не всі хочуть, а ще не всі можуть. Маминій сестрі і її всім дітям прийшов відказ. Тут вже що хоч роби. А щодо дорогих подарунків, то ми їм витрибеньків не допомагаємо купувати, а те, що необхідне. Машину допомогли купити татовому братові і маминій сестрі. Не хто зна які машини, а нові "Жигулі" просто з фірми. Тоді вони десь по 5 тис коштували в 2002-2003 роках. З покупкою квартири допомогли, з ремонтами. Посилки висилали. Ну а як би можна так було жити, маючи тут по пару машин, знати, що мій хворий дядько мучиться по автобусах до Роздолу добиратися і не допомогти? А його ще совєцкий "Москвич" розсипався чисто. Тепер вже, як допомогли, то тільки дрібницями допомагаємо. Тепер вже хай самі барахтаються. Вже їм легше. Хоча дядько має лукімію зараз і ми всі оплачуємо його лікування. А хіба можна по-іншому?
Відповідь: Про те і про це.... Такы параметри пропонує скрипт налоаштувань за замовченням. Лінь було людям правити.
Відповідь: Про те і про це.... Моя мама без ніякої просьби зі сторони людей в Україні вислала свому співробітнику кілька сотень долларів на операцію на очі. І це не те що вона тут шикує, просто так як ви кажете - як не допомогти знаючи що людина в потребі? А такі он збирання грошей на допомогу розповсюджені власне в християн але не у всіх церквах. Я нераз схиляю голову перед громадами які дійсно допомагають один одному, а в інших церквах такого рідко знайдеш. Пам*ятаю наш отець закликав всіх допомагати одній родині коли у чоловіка виявили рак крові, і йому треба було фінансову допомогу. Аби люди не скупились на допомогу для них було влаштовано обід, ми на обід не ходили але гроші скільки могли пожертвували. Просто тоді відчувається що ми всі одна велика сім*я а не лише прийшли до церкви, помолились, розвернулись і чим пошвидше до себе додому аби закритись в своїй нірці і нікого не бачити не чути. Хочеться щоб люди були більш згуртовані.
Відповідь: Про те і про це.... по іншому мабуть не можна, просто ви написали були так, що я не зрозуміла відразу про що йдеться