Відповідь: Про те і про це.... Вибацьте, помилився. :shy: Бо в мене з нею був роман десь рік а тепер вона на мене десь півроку дуже зла бо був нечемний. То я хтів привіт передати але видно помилився.
Відповідь: Про те і про це.... Нажаль мої "грішки" наївні. Я побив її торговця кокаїном "Лані" в барі на Гаустон (се на ню-йоркську вимову не тексаську) і 6 аве. (Сей ірландський бар дахується ню-йоркською поліцією, тому кокаїн продається там вільно). Почав серьозний конфлікт з бароном Кристофом вон Гогенберґом (її бувший коханець, ближчий друг Анді Воргола і в свій час протеже Леже) властиво за то що він її годував кокаїном. І також багато що іншого. Вона присіла на кокаїн надто сильно. Тому я свої "грішки" вимолювати не буду. Але Ви праві пора і час знову пройти грозою.
Відповідь: Про те і про це.... Ви поліцай??? (навіть не знаю якого тут смайла додати. може, кеп щось підкаже. :D)
Відповідь: Про те і про це.... Я би в тому Нью-Йорку ніколи не жила, щоби мені там за "вредність" ще доплачували. Як була три роки тому в одних знайомих в апартменті недалеко від Брайтона, то не вірила своїм очам, що я в Америці. Гірше совдепії! Але євреям то підходить. Вони в такому бардаку люблять жити.
Відповідь: Про те і про це.... Олю, я з вами погоджуюсь НА ВСІ 100! Усі апартаменти в старих будинках по принципу - вагон. Особливо район Східне Село (East Village) де колись процвітала українська громада. Це були спеціально збудовані будинки для еміґрантів в кінці 18-го століття. Коли ми переїхали з досить просторих двох кімнат і кухні в окрему хату, ми своїх дітей не впізнали. Мій коханий також таке говорив що з Ню Йорку нікуда і ніколи а коли переїхали то відчуваєшся паном. Та мій чоловік ітак щодня вештається по тому районі, бо мій тато там живе, а маму і бабцю ми вже до себе переманили :D Додано через 12 хвилин Я знайшла онтаке: і - це напевне більше полковнику пасуватиме. Ворон, а це з ким ви воюєте
Відповідь: Про те і про це.... Ні я не поліцай я, я бестія. Далі не до Романової: А на рахунок Н.Й. не погоджуюсь, я його люблю на третьому місці після Парижа і Львова. Подобається вам ваш Н.Ж. то добже ніц проти немаю. Алє моє місто не ганіть і не займайте. На рахунок "совка" препрашам пані, придурки в Вашинґтоні тратять гроші, ми їх робим, інші дивляться телевізор. :p Додано через 17 хвилин Йой як файно, але я назагал воюю тільки за щось а не проти. А проти кокаїну я воюю тому що за рік він з найпоряднішою людини зробитиь скотину. І знаю що таке кокаїн бо сам його приймав, хоч на щастя не довго.
Відповідь: Про те і про це.... Ми не місто ганили а лишень квартири в нім. Ню Йорк був, є і залишається дуже добре прибутковим місцем праці тому я в ньому також щодня як і купа мілйон інших людей. А он можете на мене гніватись як хочете а квартири мені на East Village не подобаються. Пересічна квартира це вагон. Є інші, не перечу вони перероблені з двох таких вагонів в одне нормальне помешкання, але воно і коштує відповідно.
Відповідь: Про те і про це.... в нас(південне онтаріо) на неділю має бути 25 см снігу-буде цілий день просто попа поки не порозгрібають
Відповідь: Про те і про це.... У нас вже було. За добу 40-50 см. Збирали швидко, але все одно я на автобус 40 хв. чекала. Усі в той день їхали не більше 30 км/год. На завтра обіцяють 20-30 см снігу. Зимно, нині було -20. Я вже дожилася тут. Коли надворі -12, кажу, що не дуже зимно. :D:D:D
Відповідь: Про те і про це.... Трохи не вгадав , по- сусідству.Не далеко де є Avenue A ,B,C ,D. Щодо українців - комуністів , то теж цікава сторінка української еміграції.Їхній пік був кінець60х , початок 70х.Гроші вони діставали з СССР .А головою Української - Робітничої Спілки ....(дальше не памятаю назви) був чоловік , що за іронією долі мав прізвище Москаль. Він був власник якоїсь тракової компанії і і ряду магазинів з комі літературою і атрибутикою.Жив не бідно , мав багаторазову візу до Союзу , де їздив по 6-8 разів на рік на інструктаж.Він недавно помер в Міссісага(околиця Торонто).А перед тим написав мемуари. Я коли приїхав , то ще застав один з таких магазинчиків в Торонто (на Блюр + Оссінґтон).Там стояв в куті червоно - синій прапор(УРСР), продавалися книжки, газети і навіть сигарети "Космос". З розпадом СССР це все кануло в небуття. A "Hells Angels"(Ангели пекла) круті хлопці , багато не говорять.Їхні конкуренти є "Banditos". Додано через 26 хвилин Моя сестра майже це саме говорила , коли побачила це місто перший раз(приїхала на інтервю з роботи).Думала відробить контракт , заробить експірієнс і назад до Канади верниться....і так пройшло більше як 10 років.Правда з Квінсу , де вони жили , переїхали в Нью Джерсі(Нюарк). , але в великому NY(в Брукліні) вона кожний день(чи , як її зміни виходять).І дочка її там виросла, в університеті зараз. Щодо мене , то ми з жінкою любимо приїзжати туди.В нашому тихому Едмонтоні в нас появляється брак великого міста і громадського транспорту.Жінка ще любить шопінг.А я можу просто побродити по вулицях ,і люблю їхні музеї.Кожий раз відкриваю , щось нове.Люблю їхні ресторани. Додано через 52 хвилини Що означає слово "Піндос"? (і В різних його варіантах). Слово "Янки" взято з англійської , мало на увазі уроженців Нової Англії.З війною за Незалежність розповсюдилося на всі жителів Америки.Нічого такого лайливого не означає.Ця назва дуже часто зустрічається в США.Yankee - бейсбольна команда, Yankee Stadium - стадіон в NY і т.д.
Відповідь: Про те і про це.... Цілу ніч і день паде сніг. Знову -25. Гарно, але зимно. А мій малий цілий ранок у вікні сидить із радісними криками "мама, сніг паде! ти бачиш? сніг!!!"
Відповідь: Про те і про це.... Єйку... А он цікаво люди в вас в такий сніг приїжджають до церкви? В нас сьогодні зранку був морозний дощ але ми всеодно поїхали до церкви, незважаючи на погану погоду. Наш священник так втішився що ми з дітьми приїхали на купу кільометрів а інші що поряд не приїхали. Зате до нас до церкви завітав маленьки Ісусик, бо старші діти зробили сценку-вертеп. Я пожаліла що не взяла фотоапарату зі собою. Взагалі мама така затуркана - страшне діло. Бо так було файно як мої дітки понеслі подарунки і поклали коло Ісусика в дарунок йому в його День Народження. Я вже писала що ці подарунки потім забере Миколай дітям в Україну.
Відповідь: Про те і про це.... Ностальжі.... Знайомий єврей інструктував мене перед поїздкою до Штатів: "Коли в авто чи за столом люди запалять, ти смали "Космос" або щось болгарське. Тобі відразу чемно презентують пачку "Малборо". Це комуно-російський сленг. Спочатку "америкос", потім трансформувалося в "піндос" (мабуть через деяку співзвучність із нецензурним словом). Втім, точніше Вам пояснить Полковник, він любить вживати це слово.
Відповідь: Про те і про це.... пиндос-Пожалуй, наиболее раннее употребление в художественной литературе слова пиндос встречается в «Энеиде» Ивана Котляревского — бурлескном переложении «Энеиды» Вергилия на украинском языке, (первый поэмы вариант написан в 1798 г.): Либонь, достались од пендосів, Що в Трої нам утерли носів спочатку це було прозвище греків чорноморців а потім чомуь перейшло на американців