Про те і про це....

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Оля, 24 бер 2007.

1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Відповідь: Про те і про це....

Дивно, якби не знала. ;)

До речі, о. Борис єдиний, хто на свяченнях згадав про те, що священик має жінку (вони кажуть добродійка) і що то дуже важлива особа в його служінні, і він щиро бажає їй сили в тій нелегкій справі, і що у його житті всі добродійки, яких він тільки зустрічав, були для нього, як мами. Решта, і люди, і єпископ, і інші священики вітали і дякували лиш батькам, бабам, дідам, тіткам, вуйкам та друзям. :)

2. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

ну і день же у мене видався! провчилась 4 роки у своєму університеті, а сьогодні мені сказали, що з 10 груп на курсі роблять 8. і в одну із тих двох, які розформовують, потрапила саме МОЯ група! а коли мене "дабравольна-прінудітєльна" приєднали до іншої групи(слава Богові, хоч з мого ж потоку, і я з усіма там в хороших стосунках), то взяли цю групу і турнули на інший потік, де ніхто нікого не знає. ну хто ж таке робить на 4 курсі? дали б вже людям довчитися у СВОЄМУ колективі... 1 семестр...

3. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

ви на платному?..

в нашій академії, яку я у свій час ощасливлював своїм відвідуванням піднімають плату за навчання з кожним курсом....
    добре, що я вчився на державному.....

4. маюнка

ні, я вчусь за кошти державного бюджету.

• Подобається Подобається x 1
  5. Оля

Оля Старожилка форуму

Уявляєте, сьогодні серед білого дня сидимо з малим біля дверей скляних, а до нас до хати чимчикує...вовк!:eek: Година десь 1-ша була. Поналякувалися, хоча дикі звірі для нас не дивина. Зайці, то як котики бігають по саду. Косулі цілим стадом бродять час від часу, з рук мало не їдять. А тут тобі на - вовк! Розказала старшому синові пізніше, а він каже, що то не справжній вовк, а луговий. Койот. То то я щось не зрозуміла, чого в нього хвіст пухнастий, як в лисиці. Але все одно хлопці настрашилися, ввечері надвір бояться вийти. :)

Ну, чим не справжній вовк? ;)

• Подобається Подобається x 6
  6. Meg

Meg Well-Known Member

Ого!ЁНу нічого собі!Хоча,у нас таке було,що яструб до хати залетів.Так,тут у Львові.Ніхто поняття немав,як він тут всявся,але то явно був яструб.

7. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Олю, я Вам вірю. В Гамериці в цьому плані "не як у людей". Якось я половину ночі просидів перед баками для сміття в центрі невеличкого міста, хотів побачити Raccoons (потів дотямив, що то єноти), які лазять вночі на смітник. Один старенький пан (українець) навіть рятував дитинча єнота, яке провалилося в яму біля смітника і до ранку не могло вилізти.

А в нас їжачки бігають ночами.

• Подобається Подобається x 3
  8. coolzak

coolzak Well-Known Member

дійсно в Америці і Канаді живності в місті повно-з звірів в мене на подвірї бачив єнотів койот лисиця опосуми скунси-а це чіпманк

• Подобається Подобається x 4
  9. ZOOM

ZOOM Well-Known Member

Яке файне:rolleyes: , і зовсім не боїться. Це бурундучок чи білочка?

10. coolzak

coolzak Well-Known Member

то бурундучок а білки тут сірі або чорні.але фото з котеджа за містом

• Подобається Подобається x 9
  11. Romko

Romko Дуже важлива персона

А "Чемпіон",то хто?

12. Оля

Оля Старожилка форуму

Тих raccoons у нас повно теж. Нераз через дорогу з цілим виводком чимчикують, що я собі той віршик до Свята Букварика згадую:"Єноти вивели гуляти своє єдине дитинча..." :) На попередній хаті я думала, що я їх, як псів годувала. :) Раз якось винесла надвір банячок з чимось, що вже скисло, а викидати не хотіла, щоби в смітнику не смерділо, а до ранку банячок був вилизаний. :) Тоді я стала регулярно недоїдки виставляти на backyard. Аж поки раз син очі не відкрив. Каже, що нащо Ви то робите, Ви таких великих щурів підгодовуєте - пасомс.

13. ZOOM

ZOOM Well-Known Member

А, які щоки наїв !!! Тіко би не тріснув...:D

14. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Теж пам"ятаю: їхали пізно ввечері через ліс, фермерські господарства. Засвітяться очі - водій (українець) каже "дивись - пасом!". Щоразу виявлялося - кіт. :)

А в краях, де я народився - дорогу перебігали шакали, тушканчики, а в горах бігали дикобрази.

А ішаків та верблюдів навколо базару було більше, ніж мотоциклів.

Кролів вперше побачив в селі під Києвом. Дивні якісь звірі... :)

15. Ольга

Ольга Well-Known Member

:D
    мій чоловік їздив в Йосеміте - перед машиною вийшов на трасі койот і почав... какуняти... потім пішов по справах в ліс :)
    чоловік якраз мав нагоду фото зробити

16. Romko

Romko Дуже важлива персона

Фото - в студію!

17. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

:D :D :D

Я якось мав щастя співіснувати з ними. Жив посеред лісу а там було вирубане поле поросле високою травою. Коли був повний місяц його світло заливало траву. І в цей час єноти влаштовували свої весілля. Вони збирали мої пластикові відра і починали ними робити різні звуки майже доранку. Я вилазив і сварився, вони втікали. Залазив, через 10хв все починалось знову. Потім махнув рукою, звик. Кумедні створіння, долоні рук і ніг нагадують людьські. А дикобрази мені, коли я жив в мисливській будці сходи гризли. Приходилось виганяти палицею. Ці також кумедні. :)

• Подобається Подобається x 4
  18. ZOOM

ZOOM Well-Known Member

Бешкетники, а ще і злодюжки.:D Але такі кумедні
    [youtube]2wx_AJxUJ88[/youtube]
    ....І здався йому той коврик...:) :D

• Подобається Подобається x 2
  19. маюнка

а до мене раз в кімнату кажан залетів...

20. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

coolzak
    А я онтих бурундуків ганяю як має бути а то вони мені всі трускавки пожерли, діти навіть за ними не встигають. Дякувати Богу хоч суниць не їдять, мо вони їм закислі. А трускавки - то треба бачити. Прийде на город, онте мале і риже, спокійно так зірве собі ягідку сяде і гризе спокійно. Навіть ДЯКУЮ, за обід не скаже!!! :p

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)