Відповідь: Наші весільні фото О, то ви мусите пам'ятати мого чоловіка. Він там прислуговував відтоді, як церква відкрилася. Тільки о. Ігнатія ще тоді не було. Був о. Ніканор. Там двоє хлопців прислуговувало: білявий Василько і чорнявий - мій чоловік.
Відповідь: Наші весільні фото Оленка, дуже приємно! На жаль в мене погана пам'ять на обличчя. А коли це було? В який час Ви гуляєте, бо ми іноді також в садочку в бабці відсиджуємося Ви заходите на гілку про 37-му школу у розділі "Всяке різне"?
Відповідь: Наші весільні фото Точно був о. Ігнатій. Моя мама його краще знала бо ходила там майже щодня коли я поїхала. (1993 рік)
Відповідь: Наші весільні фото Та я 100% знаю, що як тільки відкрилася, то був о.Ніканор і брат Андрій. В Ніканора така ж борода, як в Ігнатія, але вони дуже різні поза тим. Церква відкрилася 91 року, а о. Ігнатій прийшов туди десь в 93-94 рр.
Відповідь: Наші весільні фото Був. Був. Це я думаю одне а пишу друге. Мама завжди його дуже згадувала. о.Ніканор дуже їй подобався. А я тоді не дуже задивлялась на священників, де мені то було в голові. 18 років - фйолки в голові, стану собі в кутику і молюсь.
Відповідь: Наші весільні фото Та і я не задивлялася. До Ніканора до Сповіді пішла - повік не забуду. Довго потім мене до церкви силою тягнули. :D Навіть те, що він був найкращим духівником мого чоловіка йому не помогло, далі його не сприймаю. :D:D:D
Відповідь: Наші весільні фото Ну є такі священники. Вони одному добрі а іншому не дуже. Як до нас приїжджав отець Григорій, що зараз в Колодіївці, то сповідь з ним на мене не справила такого сильного враження, як я сподівалась. Зате, мені найбільше запам*яталась сповідь в голови (не знаю як то правильно буде, може ректора головного?) Львівського Католицького Університету. Він мене сповідав цілу Службу але поради які він мені тоді дав дуже змінили моє життя і ношу їх в душі по-сьогодні.:y:
Відповідь: Наші весільні фото Ректор УКУ (Українського католицького університету) о. Борис Ґудзяк. О, яке я фото відкопала.
Відповідь: Про те і про це.... Паска 2007. Ми виходили, а ви заходили, або навпаки....Я в оранжевому костюмі була, тоді ще вагітна...Я вас теж не впізнала, якби не Орест Я намагаюся десь годинка друга вийти з хати (живу на Некрасова) і поки не стимніє. +1 О дякую дуже, я навіть не знала, що така є....
Відповідь: Про те і про це.... http://tabloid.pravda.com.ua/brand/4754506840e24/ красиве вбрання пані Ю.
Відповідь: Про те і про це.... Марусю, у мене до вас прохання. У вас часом нема вітань з Різдвом англійською. У мене фантазія щось зовсім відсутня. Видно, все виписала в попередні роки. Наперед щиро вдячна.
Відповідь: Про те і про це.... Та, ні . Це в Вас якесь предвзяте уявлення.Про Буша анекдоти розказують- це так.А в загальному відношення добре.Відносяться як до родичів(опитування на вулицях людей канадським ТБ.То велика більшість відповіла власе так).Але при цьому хочуть залишити свою свою відмінність від південного сусіда- Королеву;"народну",для всіх абсолютно рівну медицину; присутність в НАТО,але йти на війни коли рішить Парламент( а не Президент). Що до еміграції з США до Канади.То тут не знаю.Знаю , що в Канаді бальна система.Раніше було-68 балів.Потім - 75, 76.Потім планку опустили до 73.Зараз не знаю- не цікавився.Впевнений , що всіх людей трактують однаково- набрав бали - пройшов.Ні-ні. Знаю випадок зворотний.З Канади до США. Моя сестра це робила. Коли вона перездала диплом і дістала ліцензію мед.сестри (це було в Торонто), то порозсила резюме (більше як 150) по різним шпиталям Канади і США.Найскоріше відповіли з одної лікарні в Брукліні.Поїхала на інтервю.Там їй запропонували контракт на 1 рік.Вона згодилася.Оформили папери -поїхали.Потім контракт продовжили ще на рік.Після закінчення останнього запропонували Permanent Full Time- згодилася.за 3 місяці після, отримала - "зелену картку". Все думали , що хочуть повернутися до Канади.Відкладали кожний раз на літо, щоб дочка школу закінчила.І так з року на рік.З того часу пройшло більше ,як 10 років.Дочка вже доросла - студенка.Ніби можна вже їхати,але тримає нагріте місце, все кругом знайоме- не хочеться міняти.Так і живуть з канадським паспортом і "зеленою карткою". Вона до речі Ваша землячка - теж в NJ.В Нюарку.