Про те і про це....

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Оля, 24 бер 2007.

1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Відповідь: Наші весільні фото :)

О, то ви мусите пам'ятати мого чоловіка. Він там прислуговував відтоді, як церква відкрилася. Тільки о. Ігнатія ще тоді не було. Був о. Ніканор. :) Там двоє хлопців прислуговувало: білявий Василько і чорнявий - мій чоловік. :)

• Подобається Подобається x 3
  2. Оксана

Оксана Well-Known Member

Оленка, дуже приємно! На жаль в мене погана пам'ять на обличчя.:sad: А коли це було? В який час Ви гуляєте, бо ми іноді також в садочку в бабці відсиджуємося :)
    Ви заходите на гілку про 37-му школу у розділі "Всяке різне"?

• Подобається Подобається x 1
  3. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Точно був о. Ігнатій. Моя мама його краще знала бо ходила там майже щодня коли я поїхала. (1993 рік)

4. Liliyah Romanova

Та я 100% знаю, що як тільки відкрилася, то був о.Ніканор і брат Андрій. В Ніканора така ж борода, як в Ігнатія, але вони дуже різні поза тим.
    Церква відкрилася 91 року, а о. Ігнатій прийшов туди десь в 93-94 рр. :)

5. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Був. Був. Це я думаю одне а пишу друге. Мама завжди його дуже згадувала. о.Ніканор дуже їй подобався. А я тоді не дуже задивлялась на священників, де мені то було в голові. 18 років - фйолки в голові, стану собі в кутику і молюсь.

6. Liliyah Romanova

Та і я не задивлялася. До Ніканора до Сповіді пішла - повік не забуду. Довго потім мене до церкви силою тягнули. :D Навіть те, що він був найкращим духівником мого чоловіка йому не помогло, далі його не сприймаю. :D:D:D

7. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ну є такі священники. Вони одному добрі а іншому не дуже. Як до нас приїжджав отець Григорій, що зараз в Колодіївці, то сповідь з ним на мене не справила такого сильного враження, як я сподівалась. Зате, мені найбільше запам*яталась сповідь в голови (не знаю як то правильно буде, може ректора головного?) Львівського Католицького Університету. Він мене сповідав цілу Службу але поради які він мені тоді дав дуже змінили моє життя і ношу їх в душі по-сьогодні.:y:

8. Liliyah Romanova

Ректор УКУ (Українського католицького університету) о. Борис Ґудзяк. О, яке я фото відкопала. ;)

9. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Подібний :o

10. Olenka

Olenka Well-Known Member

Відповідь: Про те і про це....

Паска 2007. Ми виходили, а ви заходили, або навпаки....Я в оранжевому костюмі була, тоді ще вагітна...Я вас теж не впізнала, якби не Орест :)
    Я намагаюся десь годинка друга вийти з хати (живу на Некрасова) і поки не стимніє.
    +1
    О дякую дуже, я навіть не знала, що така є....

11. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Дівчата, Ви щось заоффтопились.. Ньо-ньо! :shutup:

13. Liliyah Romanova

Марусю, у мене до вас прохання.
    У вас часом нема вітань з Різдвом англійською. У мене фантазія щось зовсім відсутня. Видно, все виписала в попередні роки. :)
    Наперед щиро вдячна.

14. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Пошукаю. Десь тай має бути :)

15. Patrick

Patrick Well-Known Member

Та, ні . Це в Вас якесь предвзяте уявлення.Про Буша анекдоти розказують- це так.А в загальному відношення добре.Відносяться як до родичів(опитування на вулицях людей канадським ТБ.То велика більшість відповіла власе так).Але при цьому хочуть залишити свою свою відмінність від південного сусіда- Королеву;"народну",для всіх абсолютно рівну медицину; присутність в НАТО,але йти на війни коли рішить Парламент( а не Президент).
    Що до еміграції з США до Канади.То тут не знаю.Знаю , що в Канаді бальна система.Раніше було-68 балів.Потім - 75, 76.Потім планку опустили до 73.Зараз не знаю- не цікавився.Впевнений , що всіх людей трактують однаково- набрав бали - пройшов.Ні-ні.
    Знаю випадок зворотний.З Канади до США. Моя сестра це робила.
    Коли вона перездала диплом і дістала ліцензію мед.сестри (це було в Торонто), то порозсила резюме (більше як 150) по різним шпиталям Канади і США.Найскоріше відповіли з одної лікарні в Брукліні.Поїхала на інтервю.Там їй запропонували контракт на 1 рік.Вона згодилася.Оформили папери -поїхали.Потім контракт продовжили ще на рік.Після закінчення останнього запропонували Permanent Full Time- згодилася.за 3 місяці після, отримала - "зелену картку".
    Все думали , що хочуть повернутися до Канади.Відкладали кожний раз на літо, щоб дочка школу закінчила.І так з року на рік.З того часу пройшло більше ,як 10 років.Дочка вже доросла - студенка.Ніби можна вже їхати,але тримає нагріте місце, все кругом знайоме- не хочеться міняти.Так і живуть з канадським паспортом і "зеленою карткою".
    Вона до речі Ваша землячка - теж в NJ.В Нюарку.

• Подобається Подобається x 2
  16. маюнка

ВІТАЮ ДРУГУ ПРЕКРАСНУ ТА СИЛЬНУ ПОЛОВИНУ УКРАЇНСТВА ІЗ ДНЕМ ЗСУ!!!!

17. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Дякую, Маюнко !
    А на ЛФ є такі, що служили вже в Українській армії ?

18. маюнка

хотілося б вірити, що є))

19. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Але точно не Полковники !

20. Мих

Мих Дуже важлива персона