Відповідь: Про те і про це.... То я перепутала. Та то мало бути Св. Юра... та що поробиш. Старість не радість. Ну а в Macy's я живу, бо працюю напроти. Мені мій чоловік вже заборонив туди ходити, останній раз дзвонить і каже: «Як підеш платити за кредитку в магазин, то лише зайшла і вийшла. Нічого не купувати!» Ну як жінка тай без покупки. Купила коханому светр на Миколая. :shy:
Відповідь: Про те і про це.... То парохом в тій Церкві є о.Антін Тарасенко.Високий, десь між 60-70рр., з короткою сивою бородою.Він з Югославії(Боснії.А по мові виглядає , що десь з Львова,або Франківська.)Дуже добра, щира , розумна людина.І гарно говорить казання.
Відповідь: Про те і про це.... Він, він саменький. А я знаю чому я сплутала, бо Св. Михаїла це цвинтар де ховають в основному українців, ну тай стрийна постійно говорить що піде до Сейнт Майкл. А мому чоловікові дуже сподобалось коли ми були в West Edmonton Mall - що там по-середині стоїть великий каток. Він просто був в захваті, правда не встиг покататись на коньках, бо жінка в нього ніц такого не вміє:shy: А мені центр міста сподобався. Ми були зимою і при температурі -25 градусів морозу їли на вулиці морозиво а до нас один мужчина заговорив зразу по-українськи, сказав що лише українці в таку погоду можуть їсти морозиво. А нам так кортіло його попробувати.:D Он мене мучить питання, а що у вас ніде більше піти як лише на мол?
Відповідь: Про те і про це.... То візьміть навчіться. Ми як приїхали, то я страшенно боялася на ковзани ставати. Першу зиму так і не стала. Та й здоров'я не дозволило. Зате мені так хотілося пересилити свій страх і навчитися, що я влітку купила собі у секонді ролики і вчилася їздити на них перше. А тоді взимку стала на ковзани. Я була така щаслива! Цього літа на роликах не їздила, бо на ковзанах легше, щиро кажучи. Я всю минулу зиму мало не кожен другий день на ковзани ходила, а часом і щовечора, і по два рази на день. І ні разу не впала. Маса задоволення!!!
Відповідь: Про те і про це.... Ви були зимою, так що розваг при мінусових 2х цифрових числах для туристів не багато. Місто не є туристичне.Але має 2 концертних зали, велика хокейна арена, більше як 10 кінотеатрів,музей, басени Центр - це вулиця Jasper ,яка тягнеться на кілька блоків. Крім WEM(він найбільший в Пів.Америці) тут ще є 5 ч 6 молів , звичайно менших. Населення міста десь коло 1 млн. Є дуже гарний і великий Гавреляк парк , названий на честь мера - українця , який правив містом 3 строки в 50-60рр. Ми приїхали сюди 2 роки тому назад з Ванкуверу.Моя фірма перенеслася сюда.І теж зимою. То моя жінка і я зразу хотіли їхати назад.А тепер привиклося і вже не хочеться нікуди їхати. Купили помешкання. Це місто робітників. Основна промисловість нафта. Літом тут зовсім по другому.Хоча літо коротке.Основні туристичні атракшен - гори- Canadian Rocky Mountain (і зимою тєж) P.S. В West Edmonton Mall цього літа знімали кіно. Має появитися на екранах на цей Крістмас. Назви не памятаю. Додано через 7 хвилин В Едмонтоні тут просто нелегально не вміти їздити на ковзанах і лижах.
Відповідь: Про те і про це.... Ви мені пригадали. 2 дні тому розмовляла з одною старшою панею і та розказувала, як вона знервувалася під час їзди, бо тиснула на бреку :D:D:D, а кара не спинилася.
Відповідь: Про те і про це.... В будь-якому разі, добре, що не Голидейз. Я за новим стилем все святкую. Он нині допізна пакувала "презенти" на Миколая, поки хлопці сплять.
Відповідь: Про те і про це.... Тоді перепрошую - Різдво. Ми святкуємо за старим стилем.Але "турки" будемо пекти, бо будемо мати "капел ґест"
Відповідь: Про те і про це.... Ні, ми ще так не говоримо. Хіба з місцевими. Ой, похвалюся вам. Нещодавно на одній офіційній імпрезі мене пані з українського раідо похвалила, що у мене чудова українська мова. :D:D:D Вона й не думала, що там сказавши похвалить мою англійську. Була певна, що я канадійська українка, роджена тут і української не знаю. Я за себе так тішилася. Цілий вечір була мов на крилах. Додано через 2 хвилини А за Кристмас і Санта Клауса шантажую свого малого, аби казав Різдво і Миколай. Не хотів перше, але налякали, що презентів не буде. Тепер ходить і каже, що "мама, "сентаклос" то є миколай і він принесе мені презенти". :D:D:D
Відповідь: Про те і про це.... Та я теж так не говорю.А так для жартів , коли не треба думати ..- яке слово в голову лізе -таке і кажу. Як казав чукча - "что віжу - то паю." Додано через 15 хвилин Я собі чітко можу уявити таку паню - тут таких теж є багато. В шубах і капелюхах до Церкви приходять . Вони всі кажуть:"я так зденервувалася....."
Відповідь: Про те і про це.... Ну, я не в шубі й капелюсі, але сама все життя кажу не "денервуй" мене і я "зденервувалася" або я "поденервована". То так мені написалося вчора. Нічка вже була... :shy:
Відповідь: Про те і про це.... Вірю! Моя мама завжди мені казала, що хоча її вважали грубою дитиною вона вміла їздити і на ровері, і на ковзанах і на лижах. А я не вмію. БОЮСІ. Рівноваги не вмію тримати. Один раз мене тато посадив на ровера, тай я і там ноги межи шприхи запхала :D Я навіть на лижі не можу з ним поїхати, бо я себе лише добре почуваю коли маю заземлення, наприклад, на дупці :D Он санки, так як ми їздили з Ніжинської надолину майже до Личаківської - то я можу. А решта - боюсь. Додано через 5 хвилин Я дивилась на Едмонтон, бо стрийко хотів аби ми з Андрієм до них переїхали жити, заки він ще був живий. Але стрийна його відговорила, мол Маруся не захоче. А потім вже було пізно, тай емігрувати в Канаду з Америки дуже тяжко - не люблять вони міліканців. Ми в Едмонтоні були два рази і два рази зимою. Перший на День Подяки американський а другий вже через 2 роки на похорон. Але мороз ваш не дорівняє морозу нашому. В Ню-Йорку зігрітись неможливо, тут такі протяги. ЖАХ!!! А в вас хоч і -25 а такий гарний холод. Щодо мови. Наша стрийна говорить навіть не кара а ґара. Бо всетаки кара це українське слово.
Відповідь: Наші весільні фото Ех, о. Ігнатій. Як я за ним скучила. І за своїм другим домом - гайовою церквою. Мене колись навіть кликали "Ліля з гаю". :D
Відповідь: Про те і про це.... Так воно ж відірване від землі. А санки широкі і низько-посаджені. Правда я можу їхали лише на три-колісному велосипеді:p
Відповідь: Наші весільні фото Ми також там гуляємо, але я вас там не бачу. Ми, до речі, знайомі "заочно" . Нас познайомив ваш чоловік на пасці цього року. Ми вчилися в одній школі, 37... Ми в цій церкві святимо паски все моє свідоме життя, у моєї бабці город виходить на Кайзервальд, вона нам найближча і найрідніша. Але раніше там не було аж стільки багато людей ...
Відповідь: Наші весільні фото Я також там паску святила в самий перший рік як но лише церква відкрилась і кожної неділі була на Службі, заким не поїхала.