Відповідь: Про те і про це.... Королівська , тому що в Канади є Королева Elizabeth II .Яка є також Королева Австралії , Вел.Британії і Пів.Ірландії , Нов. Зеландіі.І ряду островів .(Jamaica, Barbados, the Bahamas, Grenada, Papua New Guinea, the Solomon Islands, Tuvalu, Saint Lucia, Saint Vincent and the Grenadines, Antigua and Barbuda, Belize, and Saint Kitts and Nevis) Лось не є на гербі Торонто. Фігури лосів порозтавляв по місті бувший мер - Мел Ластман.Одним це подобалося ,іншим ні. Прапор і герб міста Торонто Лось на вул. Торонто.
Відповідь: Про те і про це.... А для мене було дивиною що в Канаді на всіх грошах намальовані звірі, а не президенти чи королева в різних убьорах. :D
Відповідь: Про те і про це.... Згадалося: -Товарищ прапорщик,а что такое философия? -Видите дом?Сам белый,а крыша красная.Вот так человек,живёт,живёт и умирает...
Відповідь: Про те і про це.... У Вас - анекдот, а я у 7-річному віці запитав дідуся, що таке філософія. Дідусь блискуче пояснив: - Ось зоолог добре знає, що таке собака, що таке кішка, що таке мишка. А філософ на цьому не дуже розуміється, але сидить собі та й розмірковує: "Кішка їсть мишку. Собака їсть кішку.". Вчений, одним словом.
Відповідь: Про те і про це.... На Алтае нашли вход в подземный мир http://www.aif.ru/articles/article_prmid_dta117749.html Эрнст Мулдашев: «Подземный мир существует» http://www.aif.ru/society/article_prmid_dta110964.html
Відповідь: Про те і про це.... Чого є і Королева...А як без неї.Вона все таки голова Держави.(На 20)Президентів в Канаді не має , але є Премєр-міністри.
Відповідь: Про те і про це.... Я вам кажу,шось буде! В людей зима,як зима,а тут бардак бардаком.То муси сі чимось скінчити...
Відповідь: Про те і про це.... http://americanka.mindmix.ru/216-886-jeto-budet-interesno-tem-komu-seichas-20-25-let.zhtml
Відповідь: Про те і про це.... Але чим? Мені он моя знайома Євангелістка також недавно казала, же щось мус бути. В нас також холод. БРРРРРР! Але в хаті так тепло, цікаво чи мені так буде тепло як дістану рахунок за ґаз:o
Відповідь: Про те і про це.... клас!... "американка" -- це ви?... підбірка дуже зміксована: і середина 80-их, і початок 90-их, і середина 90-их.... дякую, порадували!...
Відповідь: Про те і про це.... А в нас -25С зараз і Північне сяйво. Вдень , в обід було -17С на сонці. Тут ,як кілька днів по -20 , а потім потепліє до -15, то можна побачити варятів , які в шортах ходять.А з верху пухова куртка.
Відповідь: Про те і про це.... нє, я - українка=) а просто випадково натрапила на той лінк. ностальгія...
Відповідь: Про те і про це.... Нам но ся лишає насіння лускати і казати: та хіба це зима? Во в наше время була зима!
Відповідь: Про те і про це.... Macy's тут не має. Його ассортимент в Канаді має the Bay і частково Sears(центральні магазини в великих містах).Sears в Канаді перебрав функіції Eatons , який він викупив 6 чи 7 років назад. Коли ми приїзжаємо до моєї сестри в Ньюарк , то моя жінка може годинами по ньому ходити.Найбільше вона любить цей центральний на 34st.в Нью Йорку. А мені після 20хв. цього шопінгу робиться дурно.-і як маю де йти то йду,або сідаю в Starbucks на каву. Св.Михайла? Це мабудь Православна Церква?Серед 8 УГКЦ в Едмонтоні такої немає. Ми ходимо до Св. Юра(St. George), там і хрестили нашу доньку.