Відповідь: Про те і про це.... Якого кода Вам дати? Скажіть, що її виробляє фірма "ЄвроАм", тобто ЄвроАмерикан. Нехай пошукає в "руских" магазинах. Шреку, то який вищий заклад у Львові такої культури мови навчає?
Відповідь: Про те і про це.... Замість анекдоту: запис чергового техніка у "паперовому" апаратному журналі. (це - суто внутрішній документ; наприкінці зміни основне переписується в цензурованій формі в електронний журнал). … 05:17 - фіксуються аварії за напрямком 1 – 2. Відповіла якась мадам, не назвалася, починає мене запевняти що на панелі «пристрій» все ОК, а текстовий лог вона не розуміє. 05:26 – та ж мадам визнала факт аварії на дальньому кінці, запитала по тел., їй повідомили про відхід параметрів. 05:36 – телефоную на дальній кінець. Черговий С. відповів, що ніхто зі станції (1) до нього не звертався, а стара брехуха Л. скаже що завгодно, але не відірве дупу від крісла. 05:56 – перетелефонував на головний операторський центр, перевів стрілки на мадам Л. Ми – чисті !!!!
Відповідь: Про те і про це.... Вітаю, Патрік! Де Ви так довго пропадали? Ми за Вами заскучилися.Особливо ті, хто Вас давно знає. Як у Вас справи? Як Наталочка? Стала татовою донею? Розкажіть нам всім.
Відповідь: Про те і про це.... Лілю, будь-ласка, не переносьте більше дописів, якщо вони не оффтопи. Я розумію, що Вам хотілося скласифікувати кухню, але Аскорбінчин сирник нічим не конфліктував з темою "З особистих рецептів". Тим більше, що я його рецепт запам"ятала саме там. От через місяць-два буду думати, куди ж це його перенесли.
Відповідь: Про те і про це.... Просто хотілося якось відділити солодкі переписи від звичайних страв. Я вже й раніше переносила переписи десертів із гілки "особисті переписи" у "смачніссімо, але народ у нас лінивий. Доведеться, мабуть, інструкцію для кулінарного розділу написати.
Відповідь: Про те і про це.... А я думаю, що не у лінивості справа. Тема ж про особисті випробувані рецепти. А як відділите солодке від іншого, то люди будуть туди постите, що знайдуть. А так я знаю, що то людина готує сама і можу в неї поради спитати.
Відповідь: Про те і про це.... Я тому й створила тему про невипробувані переписи. Треба точно інструкцію написати.
Відповідь: Про те і про це.... Привіт , Олю , Лілю , Мартіні , Борис ,Педро , з Чітатєлєм я вже привітався, І Всі хто мене памятають. Останніх 7 місяців нас не було в Канаді(повернулися на початку серпня).Ми були 3 місяці в Індії , а потім я один 4 в Пакістані.Це по роботі. В Індії ми жили в New Delhi в резорті в апартмент стилі готелі На умови перебування було би гріх нарікати.Моя Мілена вже яка є пікі і то їй сподобалося.Вона мала компанію таких самих мамочок , то з ними і тусувалася поки я був на роботі .Вони мали різні там ті парті , ходили на шопінґ(недалеко був мол з такими самими магазинами як в Канаді), одним словом мала ґуд тайм. Коли там робота скінчилася нас перевезли до сусіднього Пакістану в місто Lahore.Умови проживання там були по скромніші( наше начальство зробило , що могло).Але навіть не це .Нас постійно охороняли військові.Коло готелю стояв БТР.Хоть вони(військові) на запитання казали що все ОК., але якесь напруження було. 2 дні пізніше , жінку з дочкою я відвіз в аеропорт в Ісламабад , звідки вони полетіли на Відень , а там на Загреб. Цих 4 місяці вони провели в діда й баби. 1 тиждень були в других діда і баби в Львові(мої батьки накінець побачили внучку) А я був там , заробляв гроші , пив з іншими такими як я , хлопами віскі і пиво, грали в карти,по2 тижні не голився. Чоловіча компанія деколи теж добре.Дзовонив до Львова і в Загреб майже кожний день(гу керс , компанія за все платить)- вів холостяцьке життя. А Наталочка росте,нам на радість їй вже 15 місяців.(розгребу то виложу кілька фото).Ось так.
Відповідь: Про те і про це.... Дякую, Патріку, за розширену розповідь. Думаю, що Ви світа побачили. Ну, а за напруження то Ви праві. Рискувати сім"єю і малою дитиною не варто було. Я , як бачу тих з намотаними рушниками на голові навіть в літаку, то мені стає моторошно щоразу, як згадаю на що вони здатні.... Anyway, тепер хоч не пропадайте. Ви хоч пишете не часто і небагато, але завжди змістовно і цікаво.
Відповідь: Про те і про це.... Преферанс?:cowboy: А чо?Там не продают..мазь заменяющую женщин?:8: Помнится..я еще в Болгарии...видел..в1989 году..."Нежность" называлась... производитель фабрика "Ален мак"... София.. по лицензии какой то
Відповідь: Про те і про це.... :y: :y: :y: :y: Додано через 50 хвилин Ні ми не дворянских кравєй - не вміємо ми преферанс грати. В покер і дурака. В покер , коли ширша компанія.3-4 столи по 4 гравці за кожним .Потім переможці грають між собою. 25 центів вступ, а дальше по 10 центів.Сумма ніби не значна, але переможець вставав за стола з $120-140. Я найбільше виграв - $40 , а програвав 15-17. А дурака на просто так, вузькою компанією . Тут один мужик (Женя з Омска)працює зі мною.То ми з ним канадійців і навчили в нього грати.А один то то ще і "залєпухи" ,які під час ігри вилітають( "приїхали греки", "сліватє воду","палучай фашіст гранату..."і т.д.) вивчив. Смішно було на нього дивитися, як він з акцентом , але в правильному місці їх казав. Мазі такої не бачив, 4 місяці пройшли скоро,десь після 3го Шахрізади в снах почали приходити. Обстановка дається чути. Але коли приїхав.... , ото вже дали ми странє угля- мелково но многа.
Відповідь: Про те і про це.... пробуй підняти собі настрій.наприклад - після того як тебе підняли і забули розбудити,-підніми і ти когось.
Відповідь: Про те і про це.... Певно вже полетів.Good Luck! Калґарі - white collar city. Місто родео ,дорогого помешкання , офісів нафових компаній , молодих з голочки вбраних снобів на дорогих автах, що на інших людей дивляться , як на "мале пиво"; сухого ,жаркого літа , холодної зими і шеноку.(Теплого вітру , який в зимі приносить різке потепління.Від -20С температура за кілька годин переходить до +) 45 хв їзди від Калґарі є - Banff- canadian rocky mountain.Канадська Швейцарія.
Відповідь: Про те і про це.... А чо ніхто не зремонтує годинника на форумі? Чи Львів перейшов вже на 2 години назад?
Відповідь: Про те і про це.... Я думала, що то моя покійна покійна баба Рузя писала. Точно така сама вимова в неї була...:radist:
Відповідь: Про те і про це.... Не знала куди помістити. Думаю, що сюди підійде. Сьогодні отримала листа від Соломії. Хто пам"ятає, то це наша колишня дописувачка, що проживає в Німеччині. У неї у вересні народилася друга дитина - синочок. Так що Соломія вже мама з двома діточками. Написала, що ще й до того в липні закінчила університет з відзнакою. ЗНАЙ НАШИХ!!! І ще добра новина, що вони собі з чоловіком купили свою хату і переїжджають до неї. Давайте всі, хто її знав, порадіємо за Соломійку і побажаємо їй всього самого найкращого! А найбільше - Божого благословіння!