Запустил великолепный ответ Карабина в питерский чат. Петербург в экстазе. Карабин побил славу Жванецких Хазановых! Ой, уберите под спойлер! Уже 36 восторгов в ответ. Сам ржу!
У Львові є послуга англомовного таксі. Є і додаткові сервіси, наприклад: Послуга "ТАКСІ-НЯНЯ" - ми справимося з вашими дітьми, якщо ви затрималися на роботі, заберемо зі школи, підготовки, садочка, тренування, універу .
Айе! я так понимаю, что нормальная цена за такси от ж/д вокзала до площади Рынок - примерно 25 грн, верно? Заранее спасибо!)
Денис Лукьянов, просто позвонить и узнать, 90% называют цену сразу если попросить, еще у 5% есть счётчик даже импровизированный на GPS навигаторе . ах да телефоны гуглятся (гугл)
Айе! гугл, гугл... гугл? что-то знакомое... я не из Львова, в мае будем в городе, вот и заранее собираю информацию насчет хостела, рестораций, маршрута пешеходной экскурсии и такси (!) вот и решил поинтересоваться у местных, извините ежели нарушил чью-то душевную организацию, просто лень вставать из-за ноута и идти за телефоном, а форум - он под рукой наверное, остановимся на такси "София", большинство отзывов - приятные.
а хто із вихователів садочку\школи має право відати дитину чужій не знайомій людині ? а раптом викрадення ?
Шановне панство, доброго ранку! Плануємо із чоловіком відмітити річницю весілля саме в вашому чудовому місті. Попередній план дій - дуже оптимістичний )), доведеться їздити в одного району до іншого, тому послуги таксі будуть вкрай необхідні. Чи не можете ви порадити хороше таксі, дешеве та із вказанням ціни при замовленні? Буду дуже вдячна! Дякую!
[/COLOR] Поцікавтесь у таксі Оптимальне і Ваше Таксі,там знаю точно вони говорять ціну.Але мусите казати їм куди конкретно їдете(вулицю)бо по іншому вони не зможуть прорахувати ваш маршрут.)
Панове, практично те саме питання: на даний момент скільки коштує таксі від залізничного вокзалу до центра (вул. Театральна)? Чи варто розраховувати на пошук машини безпосередньо на вокзалі? Або краще замовити радіотаксі завчасно по телефону? Дякую.
На вокзалі не беріть, однозначно буде дорожче. А так з вокзалу до Театральної гривень за 25 доїдете, міркую собі
От де-де а на вокзалі точно не варто брати,бо "заспівають" вам ціну в триччі більшу,ніж мала би бути.Краще знайдіть в неті телефон радіотаксі і просто замовте собі на конкретну годину і все.Тим більше вони вам зразу скажуть,яка буде ціна,щоб ви могли зорієнтуватися по грошам.
Люди, що робити? Описую ситуацію похвилинно: мої клієнти захотіли на вокзал на таксі доїхати, потяг через 30 хв. телефоную в 22.12 до таксі "браво-чесне" замовляю, питаю у диспетчера коли буде, вона каже 10-15 хв. я їй кажу не кладіть трубку, клієнти вирішують. Поки я вгамовувала спір клієнтів і добилась чіткої відповіді що вони тоді трамваєм поїдуть, вухо до телефону, а диспетчер трубку повісила. Я так і не зрозуміла чи буде таксі чи ні. Клієнти пішли собі. тут в 22.19 приходить мені смс що таксі буде в 22.22. тут же виглядаю у вікна машина вже під'їхала. Вибігаю, описую водієві ситуацію. Він каже: "нічого страшного, телефонуйте диспетчеру, скажіть, що відмінилось. " Телефоную туди, вибачаюсь, описую ситуацію, диспетчер істеричним тоном починає мене сварити, я виправдовуюсь вибачаюсь, кажу що не встигла попередити...вона каже що занесе мене в чорний список і кидає трубку. Просто кинула трубку. Ну і що мені тепер робити? (((