І справді, навіщо? Ось місцеві рагулі зібралися побалакати по мобільниках в опері, а тут, "панімаєш лі", якийсь спектакль "в натурє"... Жах... А те, що ви про Лію Ахеджакову такий брєд пишете, лише "підкреслює" вашу тонку натуру, такт та інтелігентність... А, перефразувавши одне прислів'я: "чим більше я пізнаю рагулів, тим більше я сумую за Моїм Містом Лева!" І хоча я знаю і впевнений, що інтелігентних та розумниз людей у нас багато -- нажаль вистарчає недалеких рагуломолодиків... ВАСИЛЬ СИМОНЕНКО ТИ ЗНАЄШ, ЩО ТИ — ЛЮДИНА Ти знаєш, що ти — людина. Ти знаєш про це чи ні? Усмішка твоя — єдина, Мука твоя — єдина, Очі твої — одні. Більше тебе не буде. Завтра на цій землі Інші ходитимуть люди, Інші кохатимуть люди — Добрі, ласкаві й злі. Сьогодні усе для тебе — Озера, гаї, степи. І жити спішити треба, Кохати спішити треба — Гляди ж не проспи! Бо ти на землі — людина, І хочеш того чи ні — Усмішка твоя — єдина, Мука твоя — єдина, Очі твої — одні.
Вєрка Сердючка. Та й взагалі - оперний театр - це нераціональне використання такого дорогущого місця в центрі - краще би відкрили там макдональдс, альбо супермаркет, альбо готель (бордель) - а ще краще - розчистили б місце для автостоянки.
А краще робити як завжди,як в людей.Нехай театр буде виключно театром.І не треба там влаштовувати гопанки . Але ж то скажуть зараз тєжко,треба виживати.Так от і є чудова нагода наповнити театр якісним театральним продуктом(якщо маємо) і для свого театрального глядача а не для випадкових зібрань.Зрештою є класичний репертуар,який не втрачає популярності у цілому світі і завжди матиме свого вдячного глядача,а "пріобщать к прекрасному"насильно,людей які прийшли на забаву таке вже було.А потім зверхньо називати іх бидлом.Театрали-в театр.
Повністю погоджуюсь. От рагулі і затіяли. На мою думку, не усі учасники "гульбону" були невихованими або не любили Ахеджакову. Просто люди прийшли на певний захід з певною метою.
А потім цих "просто людей" обізвали рагулями! Згадалося: в грєчєском залє, в грєчєском залє... Ах, Аполлон, ах, Аполлон! Ну разложил я у него селёдку на плече! Он 2 тыщи лет стоял без селёдки. Пущай теперь с селёдкой постоит (с)
Ну, дещиця справедливості тут все ж є. Думаю, вихована людина просто провела б чей час у буфеті і не заважали артистам працювати, а тим, хто хоче, - дивитися. Але ж ні, "слаб человек, слаб"(с). Нікатіт! Там алкаш-одиночка бухнуть пришел. А тут людей пригласили на вечеринку.
Нє нікатіт всіравно,насильне заганяння в культуру,намагання всіх зробити щасливими і однаковими тут і зараз ніпалучіцца. ото ж виховання культурного глядача,і не тільки а і громадянина і політика -кропітка справа,питання чи здолаємо.
Ну,знаєте, не потрібно йти на виставу якщо актори вам не подобаються... "на кожен товар є свій покупець" і чому ви так впевнені що молоді не подобається ?? Я виросла на тих фільмах і з великим задоволенням сходила б на її виставу І не потрібно,головне,що є визнання...її люблять і поважають Не думаю,що вони були повідомлені про корпоратив інакше б не здіймали такого галасу...Думаю в Нестле просто закупили квитки на виставу... Хоча всяке може бути... Сумно те,що крім того що образили хороших акторів,ще й зіпсували думку про Львів як культурну столицю... А для Нестле і Світоча це буде уроком, вони себе показали тільки в негативному світлі...
А хто що скаже про "Білий ангел з чорним крилом"? (тільки просив би про виставу, а не про акторів, хоча.. і про них теж можна)