Про Світоч, рагулів і театр

Тема у розділі 'Мистецтво', створена користувачем MARTINI, 18 лис 2008.

1. lvivde

lvivde Well-Known Member

І справді, навіщо? Ось місцеві рагулі зібралися побалакати по мобільниках в опері, а тут, "панімаєш лі", якийсь спектакль "в натурє"...

Жах... А те, що ви про Лію Ахеджакову такий брєд пишете, лише "підкреслює" вашу тонку натуру, такт та інтелігентність...
    А, перефразувавши одне прислів'я: "чим більше я пізнаю рагулів, тим більше я сумую за Моїм Містом Лева!"

І хоча я знаю і впевнений, що інтелігентних та розумниз людей у нас багато -- нажаль вистарчає недалеких рагуломолодиків...

ВАСИЛЬ СИМОНЕНКО
    ТИ ЗНАЄШ, ЩО ТИ — ЛЮДИНА

Ти знаєш, що ти — людина.
    Ти знаєш про це чи ні?
    Усмішка твоя — єдина,
    Мука твоя — єдина,
    Очі твої — одні.

Більше тебе не буде.
    Завтра на цій землі
    Інші ходитимуть люди,
    Інші кохатимуть люди —
    Добрі, ласкаві й злі.

Сьогодні усе для тебе —
    Озера, гаї, степи.
    І жити спішити треба,
    Кохати спішити треба —
    Гляди ж не проспи!

Бо ти на землі — людина,
    І хочеш того чи ні —
    Усмішка твоя — єдина,
    Мука твоя — єдина,
    Очі твої — одні.

Останнє редагування модератором: 13 гру 2008
    • Подобається Подобається x 4
  2. франц-йосип

франц-йосип Well-Known Member

3. Полковник

Полковник миється в бані

Это понятно.
    А кто, по Вашему, сегодня является "геніальною акторкою сучасності"?

• Подобається Подобається x 3
  4. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

Вєрка Сердючка.
    Та й взагалі - оперний театр - це нераціональне використання такого дорогущого місця в центрі - краще би відкрили там макдональдс, альбо супермаркет, альбо готель (бордель) - а ще краще - розчистили б місце для автостоянки.

• Подобається Подобається x 7
  5. франц-йосип

А краще робити як завжди,як в людей.Нехай театр буде виключно театром.І не треба там влаштовувати гопанки . Але ж то скажуть зараз тєжко,треба виживати.Так от і є чудова нагода наповнити театр якісним театральним продуктом(якщо маємо) і для свого театрального глядача а не для випадкових зібрань.Зрештою є класичний репертуар,який не втрачає популярності у цілому світі і завжди матиме свого вдячного глядача,а "пріобщать к прекрасному"насильно,людей які прийшли на забаву таке вже було.А потім зверхньо називати іх бидлом.Театрали-в театр.

• Подобається Подобається x 2
  6. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Повністю погоджуюсь. От рагулі і затіяли. На мою думку, не усі учасники "гульбону" були невихованими або не любили Ахеджакову. Просто люди прийшли на певний захід з певною метою.

7. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А потім цих "просто людей" обізвали рагулями!
    Згадалося:
    в грєчєском залє, в грєчєском залє...
    Ах, Аполлон, ах, Аполлон!
    Ну разложил я у него селёдку на плече!
    Он 2 тыщи лет стоял без селёдки. Пущай теперь с селёдкой постоит (с)

Останнє редагування: 13 гру 2008
    • Подобається Подобається x 5
  8. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Ну, дещиця справедливості тут все ж є. Думаю, вихована людина просто провела б чей час у буфеті:) і не заважали артистам працювати, а тим, хто хоче, - дивитися. Але ж ні, "слаб человек, слаб"(с).:sad:

Нікатіт! Там алкаш-одиночка бухнуть пришел. А тут людей пригласили на вечеринку.

Останнє редагування модератором: 13 гру 2008
    • Подобається Подобається x 1
  9. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Останнє редагування: 13 гру 2008
    • Подобається Подобається x 1
  10. франц-йосип

Нє нікатіт всіравно,насильне заганяння в культуру,намагання всіх зробити щасливими і однаковими тут і зараз ніпалучіцца.
    ото ж виховання культурного глядача,і не тільки а і громадянина і політика -кропітка справа,питання чи здолаємо.

11. Fran4eska

Fran4eska Well-Known Member

Ну,знаєте, не потрібно йти на виставу якщо актори вам не подобаються... "на кожен товар є свій покупець" і чому ви так впевнені що молоді не подобається
    ?? Я виросла на тих фільмах і з великим задоволенням сходила б на її виставу
    І не потрібно,головне,що є визнання...її люблять і поважають
    Не думаю,що вони були повідомлені про корпоратив інакше б не здіймали такого галасу...Думаю в Нестле просто закупили квитки на виставу... Хоча всяке може бути...
    Сумно те,що крім того що образили хороших акторів,ще й зіпсували думку про Львів як культурну столицю...
    А для Нестле і Світоча це буде уроком, вони себе показали тільки в негативному світлі...

• Подобається Подобається x 4
  12. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

не слабый подход, лично возглавите процесс виховання? или ест ь кандидатуры "вЫхователей" ?

13. JaguaR

JaguaR щасливий

А хто що скаже про "Білий ангел з чорним крилом"?
    (тільки просив би про виставу, а не про акторів, хоча.. і про них теж можна)

а де твій аватар? :)