Про Світоч, рагулів і театр

Тема у розділі 'Мистецтво', створена користувачем MARTINI, 18 лис 2008.

1. gryvul

gryvul Well-Known Member

Перша провина - в організаторів Нестле-Світоч. Хотіли фраєрнутися зі шампанським і не врахували можливих наслідків. Крім того, працівники цієї кантори - в більшості роботяги, які вперше попалм в культурне місце. і таких радянських істот, коли виводять в люди треба детально проінструктувати.
    А спосіб виховувати... Пригадуються мені семінари Євролайфу з недержавного пенсійного забезпечення. там, якщо під час лекції звучить телефон, винуватець зобовязаний "поставити" присутнім шампанське. присутніх 100-200 осіб. один раз забудеш про правило - влетиш на 500-600 баксів. Своїм студентам за телефон на парі автоматично ставлю "2". але чи вони такий дрійбний урок памнятають?

• Подобається Подобається x 6
  2. Wild gucul

Wild gucul Well-Known Member

:)моя дружина теж у театрі полюбляє цукерки їсти... я сварюся вона ненадовго припиняє)))доводиться з цим миритися;)

• Подобається Подобається x 3
  3. Багіра

Багіра Well-Known Member

я ще люблю горішкі всякі, щось погризти))) стільки апетиту прокидається.. коли бачу видовища, хочеться і хліба)))

• Подобається Подобається x 1
  4. та бо в театр мають ходити адекватні люди, а не зібрати типу весь непотріб і псевдоеліту.. дати їм безкоштовну випивку, наїдки, а потім хотіти від них адекватного сприйняття якоїсь вистави.. та вони б з будь-чого реготали іповодилися як бидло.. але ж театри не для бидла!.. шкода, що тому ніяк не зарадиш..

5. Molv

Molv New Member

Чи слово "бидло" є невід'ємним атрибутом мови культурної людини?

6. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Та то рекламне: "раз купуєш квитки в культурі.львів.уа (і ходиш сам в театр) - ти не належиш до бидла."
    Нє?:)

• Подобається Подобається x 5
  7. Molv

Molv New Member

Чи, мо, антиреклама? :):):)

• Подобається Подобається x 2
  8. та шо ви заладили з своєю рекламою... нічого рекламного нема:)(доречі то були телефони театральних кас та безпосередньо режисерки вистави, бо то молодий театр і живуть тільки за рахунок спонсорів)
    слово "бидло" аж ніяк не є атрибутом культурної людини, воно є констатацією ганебної ситуації, коли культурна столиця все стрімкіше котиться до культурної ями:sad:

9. lvivde

lvivde Well-Known Member

надеюсь, Вы ходите в театр не только, чтобы горишки погрызть ?
    о_О

10. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Не сумнівайтеся!
    Жінки там подруг нових заводять, чоловіки - подругів.
    Хто б то по горішки в театр ходив? У кіоску - дешевше!

• Подобається Подобається x 3
  11. lvivde

lvivde Well-Known Member

А я, наивный чукотский школьник, думал, что в театр ходят для того, чтобы обогатиться духовно... ;)

• Подобається Подобається x 5
  12. Багіра

Багіра Well-Known Member

ну я ж писала, що для гриження горіхів - в кіно йду... а в театрі як була, то ніякої їжі не брала з собою... якось обстановка "не располагает")

13. франц-йосип

франц-йосип Well-Known Member

А що має та п"єса про двох пенсіонерів до 10 річчя співпраці Світоча і Нестле от цікаве найбільше.Хто ж ті естети і театраломани що запросили оцю пару акторів?
    От то би з них спитати чим вони думають,а публіка? ну не ходять вони до театру,не цікаво їм,як і багатьом тепер такі вистави, от і виказують,бо так виховані,але ж наші,рідні.Може "двійки"їм поставимо?

• Подобається Подобається x 4
  14. lvivde

lvivde Well-Known Member

мне Львов - родной город. Но от того быдла и рагулей, которые опозорили мой любимый город перед великими артистами, я категорически хочу дистанцироваться! они не мои, не родные!

15. Iolup

Iolup Well-Known Member

І шо ви таке кажете...? Візьміт си таблицю і напишіт на ній "я не бидло і не рагуль", тоді всі будут знати шо ви "местный інтелєгєнт", бо дійсно деколи люди такі глупства роблєт, а хтось думає шо то всі такі...

16. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

подібне нікого не виправдовує
    якщо людина не має самоповаги - це її проблеми, якщо людина не має поваги до чужої праці - за таке і "по рукам" треба вдарити

17. zelo

zelo New Member

Львів'яни, що сталося з вашим містом?

Колись Львів відчувався українським аристократичним містом. Цю аристократичність творили аристократична архітектура і аристократичні люди. Аристократичні люди майже зникли. Їм на зміну приходять рагулі і гламурники.Наступ на аристократичну архітектуру триває. Випадок у Львівській опері з Лілією Ахеджаковою остаточно діагностував хворобу:
    ви перетворилися на звичайних бескультурних провінціалів, львів'яни. Культурної одиниці "Львів" більше не існує.

18. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

:nea::nea::nea: ви не праві.
    Хоча стосовно розповсюдження "тупого гламуру"...:dntknw:

19. Grek

Grek Well-Known Member

Не можу погодитись. Хоча після інциденту і в мене були дещо песимістичні настрої, проте після відвідин фестивалю "Драбина", коли ТЮГ наповнився вщент молоддю, яка прийшла туди не "прогламуритись", а дійсно збагатитись внутрішно та отримати свіжий ковток театрального мистецтва, я все-таки поміняв свою думку. Насправді зараз у Львові відбувається пік боротьби культури та безкультуря. "Золотий Лев", "Драбина", "Літо на Ринку", "Країна мрій у Льовоі", "ДжазБез" протистоять вуличним інстинктам та телевізорно-мавпувальній моді. Причому перші беруть вгору зважаючи на збільшення культурних заходів у місті.
    А давайте взамін того щоб тут тупцювати на одному місці та обзивати усіх раг...ми, візьмемо своїх друзів, дітей, підіб"ємо знайомих і сходимо завтра разом наприклад в театр Курбаса чи Воскресіння, або на ДжазБез і тим самим доведем що театр, культура, музика є у Львові життєвонеобхідним продуктом. Вірю, що прекрасне та величне переможе, творімо свою культуру вже сьогодні.

20. франц-йосип

франц-йосип Well-Known Member

Вірно, от і ще раз питання до організаторів .Навіщо на повний зал опери запрошувати акторів,м"яко кажучи цікавих не для всіх?А потім із цього робити далекоглядні висновки? І нема нічого дивного ,що акторка другого плану 70-х років була нецікава для молодих людей.Якщо вам вже так треба запрошувати російських акторів запрошуйте Бондарчука Єфрємова Бєзрукова.дорага аднака.

а де твій аватар? :)