Все польське населення галичини-волині становило більше мільйона. 300 000 - це його цифра тих кого нібито вирізали.
Абдурахман миється в бані ---------- Додано в 13:52 ---------- Попередній допис був написаний в 13:47 ---------- Ось іще таваріщу Абдурахману нехай просвіщається. http://toloka.hurtom.com/viewtopic.php?t=25136 Видання являє: собою передрук "Крівавої книги", яка вийшла двома частинами у 1919 і 1921 роках у Відні. Правопис оригіналів залишено без змін. Матеріалами книги екзильний уряд УНР доводив світові, що Західна Україна не може залишитись у складі Польщі, бо це й надалі означатиме терор і етноцид з польської сторони та безкомпромісний опір з української. Однак рішенням переможців у першій світовій війні західні українці зостались єдиним народом колишньої Австро-Угорщини, якому відмовили у праві на самовизначення. Публікація "Кривавої книги" не лише заповнить одну з "білих плям нашої історії, а й дасть можливість краще й об'єктивніше зрозуміти події 30—40-их років. Книга адресована історикам, політологам, краєзнавцям, усім, хто цікавиться визвольними змаганнями українського народу. Збірник документів і матеріалів присвячених тзв. «пацифікації» Східної Галичини, проведеній правлячим режимом у 1930 р. «Це документ польської «гуманності» та «культури», яка притаманна лише жорстоким дикунам темних віків» - написано у вступі. Перше видання здійснив Провід ОУН в Празі у 1931 р. http://www.scribd.com/doc/59366676/Пацифікація-На-вічну-ганьбу-Польщі-твердині-варварства-в-Европі
Ще рекомендую Абдурахману для самоосвіти почитати видання матеріалів конференції "Україна-Польща: важкі питання". Багато цікавого для себе відкрити можна.
kjk , очень прошу Вас , дайте ссылку на его коммент , где он конкретно это утверждает. Вы же правды требуете , начните с себя
ABDURAKHMAN, навіщо пороти гарячку і пускати в дію останній аргумент.Ви ж виглядаєте поміркованим чоловіком. Для того, щоб 100% можна було вирішити цей спір, я ж казав знаю свідків і учасників тих подій. Послухали б їх і знали б правду, а не чиюсь архівну писанину, яку в основному писали більшовики, тому що українці не могли то все писати в лісі на пеньку. Хоч kjk і вважає мене совком, але я не можу писати, що він не правий, бо так дійсно було - поляки, вважаючи себе великою шляхтою, хотіла ще більше приструнити українців за що і получила по заслугах. Хто з мечом воює, той від меча і погибає. Правда, яка б вона для нас не була добра, чи не добра, але її потрібно сприймати таку, як вона є, тому що це правда і виходить від реальних свідків, а не з абстрактних джерел.
Чому? Хіба що десь мінусував те що не подобалося. Совок це той хто вважає той устрій ідеальним. ---------- Додано в 15:02 ---------- Попередній допис був написаний в 14:56 ---------- Що таке 300 000? Загальне населення поляків у Галичині, Волині, Холмщині, Надсянні - більше мільйона. Може ОУН десь має задокументовану цифру - що 300 000 це кількість тих кого вони хочуть вбити? Що тоді це за 300 000 поляків? Так і виникають всі оці міфи. Хтось десь ляпне про 300 000 поляків яких хотіло вбити чи вбило ОУН (так як він це написав - складається враження що ОУН хотіли вбити 300 000 поляків, і вбили їх), і потім гуляють всякі байки про сотні тисяч вбитих ОУНівцями поляків, євреїв, ще когось.
То есть ,по сути ,Вы требуете с него ответа , за то , что Вам там что-то показалось в написанном им? Не находите это странным? Конечно , именно так , вам что-то показалось , вы подняли хипежь и понеслось - Рыбонька, передайте на билетик. - Граждане, он меня только что прилюдно сукой обозвал - С чего Вы взяли, любезная? - Рыбы это щука. Щука это зубы. Зубы это собака. Собака это сука… Он меня сукой обозвал.
Правда что ли ?!Ну что же , освежу Вашу память , если Вы не помните ЧТО и КАК писали Дальше Вы начинаете съезжать с базара Будете продолжать выкручиваться? Или признаете , что просто невнимательно прочли его коммент?Так ведь недолго и самому огрести собственноручно написанное
Нє, ну то дійсно якась дурниця вийшла. ABDURAKHMAN писав не вбитих, а те, що ОУН лише вирішило. В поривах "жари" kjk зачислив їх вже до вбитих і спровокував конфлікт, бо першим порушив правила форуму, безпричинно обізвавши ABDURAKHMANа 1:0 не в користь ABDURAKHMANа.
Прочитайте уважно його речення все польське населення становило в рази більше тоді що становило 300 000 чол. ??? явно йдеться що це жертви, які виникли в результаті ОУН вирішило повністю вирізати все польське населення І зважте на його граматику, манеру спілкування, і контекст його постів. Варіанти два: Або він хотів сказати що ОУН думало вбити все польське населення, тільки оцінив його у 0.3 млн, тоді як польське населення Львівського, Станіславівського, Тернопільського та Волинського воєдств за переписом 1931 становило 2.2 млн. [ОУН вирішило повністю вирізати населення, чисельність тих кого вони хотіли вирізати - 300 000] Або він хотів сказати що ОУН вбило 300 000 чол. [ОУН вирішило повністю вирізати населення, чисельність тих кого вони вирізали - 300 000 чол.] Зважаючи на його попередні пости я обрав другий варіант
Нарахунок його брехні - то це було з перших днів його активності. Наприклад він заявляв що українців при Польщі у Львові було 6%. Цифра - вигадана зі стелі. ---------- Додано в 18:44 ---------- Попередній допис був написаний в 18:42 ---------- Яким чином? В крайньому разі - 1:1, цифра 300 000 полюбому вигадана.
kjk, не жертви, а можливо майбутні жертви. Він говорить, що ОУН тільки вирішило це зробити, а Ви пишете про тих 300000 як вже вбитих. Якщо все польське населення становило більше мільйона, то 300000 це та кількість, яку ОУН вирішило вирізати, але ще не вирізало, чи на щастя не встигло, як він пише. kjk коли в спілкуванні з панею Олею, я допустився помилки, то просто визнав її і нічого страшного в тому немає, але й обізвали його Ви першим. Прочитайте і побачите самі. Манера спілкування в кожного своя, що зробиш, головне без особистих образ. Я думаю, що не варто продовжувати флудити. Ліпше писати по темі. ---------- Додано в 18:51 ---------- Попередній допис був написаний в 18:50 ---------- Тому що Ви на форумі, а він на місяць в бані.
Проблема у цифрі 300 000. Є цифра загальних цивільних польських жертв у етнічно українських землях. Точно не знаю скільки, нехай 30-100 тисяч. І загальна кількість поляків у етнічно українських землях (2 млн) У його контексті - це звучало як 300 000 жертв. Наприклад: 15 млн - якась орієнтовна кількість вбитих китайців у 1939-1945 600 млн - загальна населення Китаю на той час Я напишу - японці вирішили вирізати все населення Китаю, яке становило 50 млн чол. І на що це буде більше подібно? На помилку у загальному населенні Китаю, чи на помилку в оцінці жертв?
kjk, єдине, що не зробив ABDURAKHMAN, це те, що не обгрунтував звідки взялось число 300000, але він дійсно не казав вбитих, а про те, що їх планували вбити, тому і питав Вас про яких вбитих Ви говорите? В принципі можна сказати 1:1 не в користь ABDURAKHMANа, бо Ви перекрутили слова ABDURAKHMANа, а він нічим не підтвердив число 300000. На мою думку Ви не мали права його обзивати, бо Ви теж наголошували на словах, які він ніколи не говорив, але не дивлячись не це, він не обзивав Вас. Все kjk, припиняєм. Тут ясніше вже бути не може.
Проблема в Вас.Вы не поняли , о чём он написал и начали до него докапываться по надуманному предлогу.Результат - он в бане. А Вы теперь , вместо того , чтобы элементарно извиниться , крутитесь , как уж на сковородке. Как других обличать , так Вы в первых рядах. Врачу - исцелися самНе мое дело , конечно,но если уж давать бан , так вам обоим ---------- Додано в 20:42 ---------- Попередній допис був написаний в 20:39 ---------- Я бы это воспринял , как ошибку в оценке населения
http://statlibr.stat.gov.pl/exlibris/aleph/a18_1/apache_media/VUNVGMLANSCQQFGYHCN3VDLK12A9U5.pdf За що я можу вибачитися - так це за занадто різке висловлювання. Але факти брехні очевидні в його постах. ---------- Додано в 19:50 ---------- Попередній допис був написаний в 19:47 ---------- Ну і не вішайте на мене його бан. Його ніхто за язик не тягнув тикати, вживати слова тупий баран, дурний бовдур, асинхронна робота мозку...
Цікаво,чо совкодрочерів так хвилює доля поляків? Нехай поплачуть отут,де їх герої енкаведисти попеацювали,а не пхають свого смердячого носа ле їх не просять. Катюги.