Про спасіння

Discussion in 'Християнство' started by Levko, Apr 1, 2009.

?

Чи маєте ви впевненість в спасінні?

1. так

40 vote(s)
    50.0%
  2. ні

16 vote(s)
    20.0%
  3. яке таке "спасіння" ?

24 vote(s)
    30.0%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

тобто ви не згідні з тим, що були хрещені. Ви не хотіли бути хрещені. Зрозумів.

2. yasam

yasam Well-Known Member

Спригнули з теми, яка вам не вигідна. Як це типово для "вашої організації"

---------- Додано в 00:21 ---------- Попередній допис був написаний в 00:21 ----------

Мих, радив би перестати підгодовувати бісером Левка

• Подобається Подобається x 1
  3. Levko

Levko Well-Known Member

Та ні. Це не моя особиста думка...
    Священник, хресні батьки, батьки можуть бути хіба свідками хрещення, що не відбулося... Фізично, може й щось відбулося, а в духовному світі нічого не відбулося, на жаль....

4. yasam

yasam Well-Known Member

Мені вже набридло кидати бісер перед свинями. А наші слова, Миху, їх лише підгодовують. Їх не переконаєш, а головне, щоб вони не переконали інших, хто ще не визначився!

5. Levko

Levko Well-Known Member

Та чому не вигідна?
    Вигідна.
    Я відповів майже на усі ваші питання.
    На питання "чому я впевнений у своєму спасінні" можу вам легко відповісти.
    Впевнений, бо я увірував в Ісуса Христа, а кожен хто увірує й охреститься буде спасенний, як написано...
    Відповів? Так, чи ні?:)

6. yasam

yasam Well-Known Member

7. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

До речі, Левку, це Ви до чого приплели?

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

до хресних батьків.

9. Un.Known

Я це розумію. Я не розумію, яким боком тут Приповісті, котрі вчать моралі у буденному житті переважно.
    За чужого. Далі продовжувати?
    То я так, даю цитати в контесті, аби не було висмикнуте тільки те, що ніби до теми пасує.

Те саме й далі

Ви або не знаєте, про що Приповісті, або робите людей дурнями.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я не розумію для чого зневажувати хрещення, щоб потім знову хреститися.

11. Оля

Оля Старожилка форуму

Левку, і Ви ще хочете щось доказувати цьому "християнину"?о_О Одного я вже в ігнор
    поставила і маю спокій. А тепер ще й другого ставлю і Вам так само раджу зробити. :)

---------- Додано в 05:24 ---------- Попередній допис був написаний в 04:59 ----------

Таваріщь, певно, перед тим, як податися в "християни", працював в органах КГБ. Тому тут і допити влаштовує. :mocking:"Видно пана по халявах". (с) ;)

12. Оленa

Оленa Well-Known Member

Ні, Левко, не навпаки.
    Хрищення може бути одне і в Біблії так написано. Навіть якщо людина переходить в іншу віру, а потім повертається, то вдруге її уже не хрестять. Правда у випадку коли людина з якихось причин не знає, чи вона хрещена чи ні, тоді робиться умовний додаток: «Якщо не хрещений, охрещується...».

Хрищення жодним чином не пов’язане зі шлюбом.

Рим. 6:3. Чи ви не знаєте, що ми всі, хто христився у Христа Ісуса, у смерть Його христилися?
    4. Отож, ми поховані з Ним хрищенням у смерть, щоб, як воскрес Христос із мертвих славою Отця, так щоб і ми стали ходити в обновленні життя.
    5. Бо коли ми з'єдналися подобою смерти Його, то з'єднаємось і подобою воскресення.

Своїм другим хрищенням ви уклали шлюб зі своєю новою церквою і не більше того.

• Подобається Подобається x 2
  13. Оленa

Оленa Well-Known Member

У дитинстві ви не могли дати згоду, зате дали згоду ваші батьки, які вас породили.
    В усі часи було так, що батьки навіть вибирали своїм дітям подружжя і діти не йшли проти волі батьків.
    Якщо своє "я" ставити на перше місце, то все інше автоматично відсунеться на другий план.

---------- Додано в 09:10 ---------- Попередній допис був написаний в 08:53 ----------

В духовному світі якраз відбулося, хоча й непомітно для вас. Ви в Хрищенні народились для нового життя через примирення з Богом, зодягнулись у Христа і стали частиною Його Тіла.

• Подобається Подобається x 2
  14. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Саме заради новачків мусимо продовжувати.

15. Un.Known

Це похвально, але самим треба вчитись.
    От наприклад, треба додавати "в східних церквах", бо римо-католицька церква проводить confirmation (миропомазання) як особливий обряд.

16. Levko

Levko Well-Known Member

Ключове слово -"примирення". Було примирення моє з Богом, коли мене хрестили дитиною? Звичайно, що ні.

Згоду на що?

Ви вважаєте це збочення за норму? Своїм дітям також будете вибирати, чи вибирали, подружжя?

Згідний з вами повністю! Я і хрестився тільки один раз...

Звичайно, що не пов'язане, але сам принцип завіту однаковий - там з Богом, а там з людиною.

---------- Додано в 11:01 ---------- Попередній допис був написаний в 10:56 ----------

Це була відповідь на допис Миха, до речі, він відразу зрозумів:
    Ви може, просто не читали його допис.

17. Un.Known

Я читала його допис, і розумію, чому Ви таку відповідь дали.

Я просто не розумію, яким боком Приповісті до хрещення.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

а другий шлюб - то гріх.:yes:

---------- Додано в 11:56 ---------- Попередній допис був написаний в 11:54 ----------

а батьки питали Левка, чи він хотів народитися?:)))

Нє, ну Левко тепер знає, що хотів, але чому без його згоди? Треба повторити обряд народження ще раз - у свідомому віці.:mocking:

Нє, не повторити. А анулювати попереднє народження і зараз народитися, як вперше.:mocking:

19. Оленa

Оленa Well-Known Member

Якась гра словами...
    Таке враження, що ви позбавили своїх батьків батьківських прав, або ж і в гріш їх не ставите.

В ті часи це було нормою, а не збоченням.
    Почитайте Біблію про те, як одружувались старозавітні патріархи.

Спадкоємцями за заповітом стають ті особи, які включені заповідачем до заповіту. Їх згода не потрібна, хоча вони мають право відмовитись від спадку.

• Подобається Подобається x 3
  20. Levko

Levko Well-Known Member

Якщо перший визнають таким, що не відбувся, через те, що був укладений без згоди одного з партнерів, то другий зовсім не гріх і він не буде називатися другим, а одним...:yes:

Приповісті до того, що написав Мих... Він писав про те, що хресні батьки давали слово за мене.

Духовне народження трохи відрізняється від фізичного...:)

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)