Про спасіння

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Levko, 1 кві 2009.

?

Чи маєте ви впевненість в спасінні?

1. так

40 голосів
    50,0%
  2. ні

16 голосів
    20,0%
  3. яке таке "спасіння" ?

24 голосів
    30,0%
Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Знову ж... Це не правило, а виключення з правила. Ви ж не робите висновок: щоб потрапити в рай, тре бути розбійником.

---------- Додано в 22:30 ---------- Попередній допис був написаний в 22:26 ----------

якщо викинути з Письма, що хрестили всім домом, то ви праві.

або якщо повірити, що всі доми були без дітей, то теж можна повірити.

• Подобається Подобається x 2
  2. yasam

yasam Well-Known Member

Тим більше християнство було поза законом. Апостол прийшов до хати хрестити, похрестив дорослих, сказав що вернеться похрестити дітей як виростуть і пішов. Не вже ви Левко думаєте що апостоли були настільки глупі, що ризикували залишити душу без спасіння-хрещення зважаючи на небезпеку бути вбитими тієї ж миті, як вийдуть з хати?

3. Levko

Levko Well-Known Member

Чув. В посланні Якова про це пише.

А звідки у вас інформація про те, що немає плодів?

4. yasam

yasam Well-Known Member

Стояти з книжечкою на зупинці це не плід віри

5. Levko

Levko Well-Known Member

Наводжу вам історію про скопця- ви кажете, що то виключення, що так хрестяться скопці...:)
    Наводжу вам історію про розбійника на хресті- ви кажете, що це виключення з правил.
    Наводжу вам просто послання апостола про з'єднання з Христом через віру у хрещенні і воскресінні- ви кажете, що це виключно для дорослих.

А де ж про немовлят, щось сказано?

6. yasam

yasam Well-Known Member

У Святому Переданні. Шо не ясно?

7. Levko

Levko Well-Known Member

Ви мене бачили з книжечкою на зупинці?:)

• Подобається Подобається x 1
  8. yasam

yasam Well-Known Member

Товаришів бачив
    Кричали ІСУС ЛЮБИТЬ ТЕБЕ!!

9. Levko

Levko Well-Known Member

Я мав на увазі де в Писанні сказано?

---------- Додано в 22:48 ---------- Попередній допис був написаний в 22:47 ----------

Може ви Свідків Єгови бачили?
    Вони не мої товариші... :)

10. yasam

yasam Well-Known Member

А не може бути все у Писанні сказано. Ніби доросла людина, ге?
    « Багато чого та іншого створив Ісус; але, якщо б писати про те докладно, то, думаю, і сам світ не вмістив би написаних книг » Ів. Ін. 21:25.

11. Levko

Levko Well-Known Member

Але того що написано в Писанні є достатньо для спасіння моєї душі:
    Iван.20:30
    Багато ж і інших ознак учинив був Ісус у присутності учнів Своїх, що в
    книзі оцій не записані.
    Iван.20:31
    Це ж написано, щоб ви ввірували, що Ісус є Христос, Божий Син, і
    щоб, віруючи, життя мали в Ім'я Його!

Ви вказуєте і зсилаєтеся на Передання, Свідки тикають Вартову Башту, мормони - Книгу Мормонів... Звідки мені знати що там все правда?
    Є Писання, яке є непорушне і є Словом Божим. Я довіряю тільки Біблії.

12. yasam

yasam Well-Known Member

До зустрічі на Страшному Суді. Ну і удачі

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та невже? Не обманюйте самі себе!

16. А Симон Петро відповів і сказав: Ти Христос, Син Бога Живого!
    17. А Ісус відповів і до нього промовив: Блаженний ти, Симоне, сину Йонин, бо не тіло і кров тобі оце виявили, але Мій Небесний Отець.
    18. І кажу Я тобі, що ти скеля, і на скелі оцій побудую Я Церкву Свою, і сили адові не переможуть її.
    19. І ключі тобі дам від Царства Небесного, і що на землі ти зв'яжеш, те зв'язане буде на небі, а що на землі ти розв'яжеш, те розв'язане буде на небі!
    (Від Матвія 16:16-19)

14. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Якщо зважити на досконалий вишкіл (саме у цій галузі!) диякона Кураєва, і Ваш, прости Господи, рівень, не здається Вам це припущення неприпустимою зіхвалістю? Щиро вважаю, що про даний аспект Ви просто не подумали, поспішили.

15. Оленa

Оленa Well-Known Member

Вас можна зрозуміти по-людськи. Але ви виступаєте проти хрищення дітей на людській піставі, а не на підставі Біблії.

---------- Додано в 10:42 ---------- Попередній допис був написаний в 10:36 ----------

Молодий паросток привили до Виноградини. Він живиться Його соками, але ще не дає плодів.
    Чи варто через це відмовлятись від привиття?

---------- Додано в 10:51 ---------- Попередній допис був написаний в 10:42 ----------

Дотепно сказано :good: Тим не менш співставляти потрібно. Не дарма ж одним з дарів Святого Духу є дар розпізнання духів.
    Левко, якщо ви народилися рідним сином своїх батьків, то цього уже ніщо не змінить. Інша справа, що батьки на свій розсуд можуть включити вас в заповіт. а можуть і не включити.
    Апостоли ще тоді не хрестили.

Останнє редагування: 25 лип 2013
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

і... почаплися викрутасики....

---------- Додано в 11:42 ---------- Попередній допис був написаний в 11:41 ----------

Феноменально!!!! А про противника вам хто відкрив?

---------- Додано в 11:51 ---------- Попередній допис був написаний в 11:42 ----------

1. Про скопця - це не виключення, нащо обманюєте?
    Про скопця - це історія хрещення скопця. Це не правило. Це конкретна історія хрещення дорослої людини, аяким боком ви намагаєтесь її пришити до немовлят я не вкурсі.
    2 Про розбійника - історія, а не правило. Не тре ставати розбійником, щоб спастися. Що тут не ясно?
    3. А от щоб спастися потрібно дві речі: віра і хрещення. І це є правило. Нема хрещення - нема спасіння. І навпаки.

А от як то у всіх домах не було дітей пояснити, я бачу, вам трудно.

17. Levko

Levko Well-Known Member

Тільки після вас, Миху.
    Ви можете пояснити якось, що в тих домах були діти і що їх хрестили?:mocking:

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Левко, ви мене розчаровуєте.

Я вам наведу дві речі, які ви вперто не хочете бачити:

1. Ви вірите у те, що у всіх домах були діти? Я не вірю. Я не вірю в те, що в жодному з домів, де хрестили, не було дітей. Я вірю в те, що в одних домах були діти, в інших не було. Логічно?

Отже ходили по всіх домах, незалежно, чи є діти, чи нема, а хрестили весь дім. Тепер зрозуміли?

2. Чому в Писанні нема нічого сказано про хрещення дітей окремо? Бо всі ітак знали коли тре хрестити дитину. Запитання: як вони знали і як вони робили це насправді? Хто були апостоли? ЮДЕЇ!!! А Юдеї обрізання робили у двотижневому віці і тому у них не стояло питання хрестити немовлят, чи ні. У них не було такого пунктика, як у сучасних протестантів. Просто питання не виникало. Дійшло?

---------- Додано в 13:29 ---------- Попередній допис був написаний в 13:25 ----------

А ви ще додайте до цього всього, що протестанти на Євхаристії замінили вино на сік і все у них "стало" згідно Писання.

---------- Додано в 13:33 ---------- Попередній допис був написаний в 13:29 ----------

Левко, а ви згідні з тим, що нехрещені діти не є християни?

19. Levko

Levko Well-Known Member

Не зовсім зрозумів. Нема написано, що хрестили дітей в тих домах. Весь дім- це може матися на увазі всі дорослі люди, котрі увірували.

А що мало дійти?
    Апостоли були до свого увірування юдеями. Після стали учнями Христовими, чи християнами, а усі хто в Христа охристився у Христа зодягнувся, хто у Христі Ісусі, той створіння нове, старе все пройшло, тепер все нове:

Якщо апостоли були уже новими створіннями, то чого, би вони мали поступати як юдеї?

Отже, питання відкрите, Миху. Де діти? Де щось написано про хрещення дітей?

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Левко, подумайте, як увесь дім може бути дорослі, що увірували.???
    А що не увірували - це вже не дім?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)