Про спасіння

Discussion in 'Християнство' started by Levko, Apr 1, 2009.

?

Чи маєте ви впевненість в спасінні?

1. так

40 vote(s)
    50.0%
  2. ні

16 vote(s)
    20.0%
  3. яке таке "спасіння" ?

24 vote(s)
    30.0%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. yasam

yasam Well-Known Member

А я, а я. Ви якийсь нарцис. Ваші батьки рідні та хресні хотіли забезпечити вам спасіння, виступивши "поручителями" за вас перед Богом. На жаль їм це не вдалося (((

---------- Додано в 20:17 ---------- Попередній допис був написаний в 20:16 ----------

Це ж відоме висловлювання. Навіть деякі атеїсти знають. Крилата фраза. А ви ... сором.

2. ovod

ovod Well-Known Member

є те шо уявити не можна...

шо значить церква?....Ісус головніше.....це апріорі....
    яка різниця де він і шо шукав....важливіше шо він знайшов....і не нам судити про це....

є логіка...спасає тільки те шо приймається усвідомлено....мала дитина це як адам і єва до гріхопадіння....безгрішні.....вони ше не розрізняють добра і зла....а от коли вже починають розрізняти.....

боротьба тут в даному випадку хіба шо може бути з беззмістовними обрядами....
    в Біблії є і таке....
    шо тоді після смерті робиться з тим шо всередині? і яке тоді царство Боже в маленької дитини? вона ше нічого не розуміє....

• Подобається Подобається x 2
  3. Levko

Levko Well-Known Member

Я ж не атеїст...:)
    100%, що не вдалося, бо це не Божий шлях, а людський...

• Подобається Подобається x 1
  4. yasam

yasam Well-Known Member

Але читати вмієте, нє?

2000 років люди хрестили немовлят. Хочете сказати вони чинили не по Божому і Господь залишив це безкарним. Нісенітниця. Апостоли хрестили немовлят. Навчили цьому і рукоположених пресвітерів. Інакше звідки воно взялося. З повітря висмоктали - нісенітниця. Логічно що така практика йде від апостолів.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Така ж, як обрізання у юдеїв.

Левко, ви жалієте, що були хрещені несвідомо? Чому від хрещення у віці немовляти для вас є противне?
    Якби ви були щирим християнином докінця, ви б мали радіти тОму, що ви були хрещені від народження. А ви відпираєтесь від цього, як від ладану. То є дуже дивним.

6. yasam

yasam Well-Known Member

Levko, а у вас є діти? Очевидно ви їх не хрестили малими, бо щиро вірити що їм треба дати вибір. Ну тоді йдіть далі, дайте їм вибір у всьому. Нащо ви вчили їх розмовляти - може вони не хотіли? Ви їх про це питали? Ну так, звісно, як ви могли про це спитати немовлят, але все одно навчили їх розмовляти. Лицемір ви пане.

7. Levko

Levko Well-Known Member

Апостоли не хрестили немовлят. Від них точно не йде така практика. В Писанні немає ніде про це згадки. Це появилося набагато пізніше...

Так. Ті що почали пізніше хрестити немовлят чинили не по Божому і Господь не залишив це безкарним.

8. yasam

yasam Well-Known Member

Ви все чинили, чи вчинили б, проти волі своїх дітей (водили б до школи чи на свої сектантські зібрання), крім хрещення. Синку, можеш вибирати чи хрестися чи ні, а все решта виберу я. Це нормально?

---------- Додано в 20:44 ---------- Попередній допис був написаний в 20:42 ----------

Так я ваше секта відійшла від Святої Церкви, вона позбавилася благодаті Священного Передання, в якому про дії апостолів передавалося з вуст в уста, і пізніше було записано Святими Отцями.

---------- Додано в 20:47 ---------- Попередній допис був написаний в 20:44 ----------

У вас (сектантів) Біблія це як текст в невідомому кодування. Ви бачите слова Біблії як "крякообрази", бо не маєте чим все розкодувати. А християни мають чим розкодувати (глибше зрозуміти) - Святим Переданням.

9. Levko

Levko Well-Known Member

Я не жалкую, чого мав би жалкувати за тим, чого я не обирав і що й так мені нічого не дало для спасіння моєї душі...
    Я тішуся з того, що Ісус знайшов мене, коли мені було 22 роки і спас мене. Він відродив мене до нового життя, зробив новим творінням у Ньому!

А чому я так виступаю тут на форумі проти хрещення немовлят? Просто часто стикаюся з такими "хрещеними" людьми, говорячи їм про Ісуса. І просто серце болить, коли людині починаєш говорити про Ісуса, то вона каже - "Що ти від мене хочеш? Все нормально, я християнин, мене батьки похрестили, я ходжу інколи в церкву, даю гроші на церкву, сповідаюся перед Паскою... Що ще потрібно, яке таке спасіння, за що каятися? Все нормально в мене з Богом."

---------- Додано в 21:06 ---------- Попередній допис був написаний в 20:55 ----------

Я вас дуже добре розумію, сам таким був колись...:) Кипів гнівом на т.зв. сектантів...
    Ісус любить вас!

10. yasam

yasam Well-Known Member

Вас також, і терпить за вас на хресті. Покайтеся!

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Левко, даю вам ще один доказ, що немовлят хрестили постійно. Але чи допоможе?

У Старому Завіті чітко сказано коли потрібно обрізати - через два тижні.

Якщо би дітей невільно було хрестити, то в Святому Письмі би чітко було вказано до якого віку.

Але нема там віку ніде. Це означає, що хрестили всіх, незалежно від віку.

12. yasam

yasam Well-Known Member

Може щось відпишете на це?

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну от і що це?

Ви шукаєте Ісуса, чи людей? Це виправдовує покинення церкви? Ви будете відповідати за цих людей? Ви будете виправдовуватися поведінкою інших людей? Я того не розумію.

14. ovod

ovod Well-Known Member

згідний......формальне відношення.....для галочки.....ось в чому проблема.....

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Цікаво, якщо Левкова дитина незахоче прийняти хрещення, чи буде Левко настільки толерантний до вибору дитини і чи зроби вигляд, що нічого не сталося? Вибір ж свідомий, нє?

16. Mihael

Mihael New Member

суть одна - зустрінемся ми у пеклі:diablo:

17. ovod

ovod Well-Known Member

мені теж не дуже цікаво спілкуватися з формалістами......чесно кажучи шукав хоть свідків шоб з ними трохи поговорити))))....пару раз натрапив.....

18. yasam

yasam Well-Known Member

ovod, підпасовувати до мого питання лєву відповідь не треба.

19. ovod

ovod Well-Known Member

співставляти це одне а безпосередньо відчувати Його і Його в інших словах і діях це інше....це шось типу того як розказувати вірш підглядуючи в шпаргалку....без інтонації....і тд...

20. yasam

yasam Well-Known Member

Повторюсь:
    Levko, а у вас є діти?
    Якщо є нащо ви вчили їх розмовляти - може вони не хотіли?
    Ви їх про це питали?

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)