Про спасіння

Discussion in 'Християнство' started by Levko, Apr 1, 2009.

?

Чи маєте ви впевненість в спасінні?

1. так

40 vote(s)
    50.0%
  2. ні

16 vote(s)
    20.0%
  3. яке таке "спасіння" ?

24 vote(s)
    30.0%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Levko

Levko Well-Known Member

Це не бажане, це очевидне...
    Увірування- це кінцева мета будь-якої проповіді, чи звіщання... Ніхто просто так не проповідує.

• Подобається Подобається x 1
  2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

От буде написано - буде очевидно.
    Знову Євангеліє від Левка? :)

3. yasam

yasam Well-Known Member

І що? Я не можу вирішити в що повинні вірувати мої діти?

4. ovod

ovod Well-Known Member

зате як звучить.......
    звісно шо ні.....вони можуть робити те шо ви їм кажете...але пізніше вони зроблять вибір самостійно.....

5. yasam

yasam Well-Known Member

Ну але якщо тільки один вибір вірний, якщо тільки один міст через прірву міцний, і не зламається, коли вони будуть йти, я ж повинен вказати їм що це за міст! Інакше який я батько?

• Подобається Подобається x 2
  6. ovod

ovod Well-Known Member

показати можна.....але йти доведеться їм......

7. yasam

yasam Well-Known Member

ну хай і йдуть, лише по тому що треба, а не по сектантському!

8. Levko

Levko Well-Known Member

Дiї.16:31 Віруй в Господа Ісуса, і будеш спасений ти сам та твій дім.

9. yasam

yasam Well-Known Member

Як би це було все що потрібно для спасіння... то би спаслися всі: і зеки які вбивали і катували, і чиновники, які грабують серед білого дня, і т.д.

10. Levko

Levko Well-Known Member

Найцікавіше те що саме це тільки і потрібно для спасіння...:) Якби ще щось було потрібно, то Павло би сказав, напевне...
    Усі спасаються, хто приходить до Ісуса, кожен, хто відкриває для Нього двері свого серця...

11. yasam

yasam Well-Known Member

і вбиває при цьому людей - сумніваюся

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Всяке буває...

13. yasam

yasam Well-Known Member

Тоді не потрібні правила, не потрібні заповіді: вбиваймо, крадімо, насолоджуймося життям і при цьому віруймо і спасемося! Таке буває? Я так не думаю

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та воно в житті не так все буває, як ви описуєте. Якщо людина вбиває, розуміючи, що їй все проститься, то це називається лицемірство, що є також гріхом. Є люди, що не каються після вбивства, а є такі, що глибоко визнають свій гріх і каються. Що тоді? Серце людини Бог бачить, тому у справедливості нема чого сумніватися. За кожен гріх людина мусить відповісти, бо "ніщо нечисте не може ввійти в Царство Небесне".

15. консультант

консультант Дуже важлива персона

Хто увірує в Ісуса Христа, той не грішитиме. Апостол Павло переслідував та вкаменовував християн, але потім визнав свою провину і покаявся, прийнявши Христову віру.

16. ovod

ovod Well-Known Member

вони підуть по своєму....

цього з ваших позицій може і достатньо.....
    але, левко, похоже що цих слів крім вас ніхто не розуміє.....точніше за ними стоїть набагато більше.....шо я навіть не знаю чи є 10 людей з моєї церкви шо так це сприймають......відповідно всі інші вас не розуміють....як не розуміють тут на форумі....проблема в тому шо для вас зараз просто....то для інших велика робота над собою.....але ви не пробуєте пояснити їх толком.....
    мене тоже ніхто поки не поняв....навіть ви толком не захотіли зрозуміти.....

17. Levko

Levko Well-Known Member

На все свій час, оводе...
    Моє діло говорити і свідчити людям про Ісуса, про те, що Він любить кожного, вмирав за кожного і хоче, щоб кожен навернувся до Нього усім серцем і мав вічність з Ним. А відкривати серця людей- це не моя робота, то робота Духа Святого.
    Просто стає, коли приходиш до Христа, підкоряєш свою волю Йому, тоді Він із середини міняє людину... А робота над собою без Ісуса- ловлення вітру.
    Я завжди старався і досі стараюся зрозуміти вас...

• Подобається Подобається x 2
  18. talavoda

talavoda Well-Known Member

Але ж, можливо, що й Ви також когось не розумієте... і тут вже що для Вас важливіше, щоб зрозуміли Вас чи самому когось зрозуміти.

19. ovod

ovod Well-Known Member

це по вашому понятно?

не можливо.....а точно чогось в чомусь не розумію.....чужа душа потьомки....так як і їх розуміння чого би то не було......воно однозначно відрізняється від мого розуміння.....але в дечому може бути похожим....
    я стараюся зрозуміти кожного....і при цьому маю свою думку...по суті я визначаю точку відліку співрозмовників і вже по ній визначаю чи подобається вона мені.....

20. Levko

Levko Well-Known Member

А що не зрозумілого для вас?

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)