Про спасіння

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Levko, 1 кві 2009.

?

Чи маєте ви впевненість в спасінні?

1. так

40 голосів
    50,0%
  2. ні

16 голосів
    20,0%
  3. яке таке "спасіння" ?

24 голосів
    30,0%
Статус теми:
Закрита.
  1. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

А от це вже кожен вирішуе сам.

http://wol.jw.org/uk/wol/d/r15/lp-k/2004884?q=алкоголь&p=par
    http://wol.jw.org/uk/wol/d/r15/lp-k/2010002?q=алкоголь&p=par
    http://wol.jw.org/uk/wol/d/r15/lp-k/102006447?q=алкоголь&p=par
    http://wol.jw.org/uk/wol/d/r15/lp-k/2010003?q=алкоголь&p=par

---------- Додано в 14:28 ---------- Попередній допис був написаний в 14:26 ----------

В Україні так масове зловживання. Але мовайде про вибір людини , щодо вживання алкоголю - помріне вживання вина, коли по лоюдині взагаліне помітно, що вона випила не є гріхом.

2. Оля

Оля Старожилка форуму

Сергію, а от мені цікаво. В Америці, як приходять Свідки проповідувати, я їм чемно відкриваю, кажу, що я християнка, все це знаю і вони чемно мені бажають доброго дня і йдуть. А в Україні людині переходу не дають. Чого це так? Якийсь дивний підхід. Я розумію, що ви буквально виконуєте заповідь йти і проповідувати Слово Боже, хоч і по-своєму. Але якщо люди не хочуть, щоби ви їх насилували, чого ваші люди, як цигани, не відчіпляться доти, поки їх мало не обматюкають? Хіба вам то приємно?

• Подобається Подобається x 1
  3. Сергій аспірант

Ваш будинок, це Храм? Та займайтесь чим хочете, тільки мені здається що вам подобається когось ганяти, є куди агресію подіти.
    Мені, наприклад, видається що суміщати християнство і ци-гун, це все одно що намагатись схрестити бульдога з носорогом, але при тмоу,я ніколи б не назвав би вас релігійним збоченцем. То ж поцікавтесь у літературі, чи нема у ци-гун, вправ для язика, щоб краще тримати його за зубами і не лихословити. наскільки я знаю у християнстві такі вправи точно є. Доречі, є тема свідки Єгови = всі претензії пишіть туди.

4. superukrainec

superukrainec Member

Оце так джерело приведене на посиланні - «Вартова башта» - Сектанська істина - аффтар жжот!

5. консультант

консультант Дуже важлива персона

100% правда. Мій сусід постійно непомітно краде і я теж не вважаю це гріхом, бо по ньому нічого не видно: машини до сих пір не вкупив, живе в трущобах, харчується нерегулярно, а краде, щоб вижити і головне непомітно, і по ньому не скажеш.

6. Сергій аспірант

В Україні свідки Єгови поводяться аналогічно

Та не судіть по базіканням окремих людей, дояких свідки Єгови приходять максимум раз в рік. але по їх висловам здаеться, що приходять майже щодня, ато й частіше.
    Я особисто перевіряв,як свідки Єгови реагують на відмову - після чіткої відповіді, що ви не бажаетет з ними говрити. або н емаете часу ніхто не будепродовжувати розмову.

---------- Додано в 14:36 ---------- Попередній допис був написаний в 14:35 ----------

Жодного разу не бачив. що б чіпляись. а щодо матюків, то в Україні це друга державна мова, і дехто володіє лише нею.

7. Оля

Оля Старожилка форуму

Наші люди одиниці ( коли йдеться про алкоголь) знають що таке помірне вживання. Та і хто там вино п"є? Там від самогонки до різних сурогатів. І вина вже нема доброго. Принаймі того, що колись було при Мойсеї. Тепер ж все бізнес. Навіть копієчні таблетки, виявляється і ті підроблюють, а не те, що алкоголь. :sad:

8. Сергій аспірант

От матимете докази- ідіть в міліцію. і не лихословте насусіда на форумі. Ок?

---------- Додано в 14:38 ---------- Попередній допис був написаний в 14:37 ----------

Я максимум . що можу дозволити собі то це якісне розливне пиво раз в тиждень.
    За таких обставин слід вихововувати культуру споживання алкоголю, ане забороняти його.

---------- Додано в 14:39 ---------- Попередній допис був написаний в 14:38 ----------

Питання по суті викладеного є?

9. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Подивиться Вікіпедію хоча би
    http://ru.wikipedia.org/wiki/Церковь_Святого_Франциска_(Ланчано)
    І це не є поодиноким випадком.

10. консультант

Куда йти, якщо він там працює? :) В хаті 5 дітей, жінка не працює а що йому з однієї ментовської платні? Але спасіння думаю отримає, бо краде непомітно... .

11. Оля

Оля Старожилка форуму

Я не суджу. Я навіть не читаю. Я часто сама буваю в Україні. Бачила. :sad: Як до цьоці на Сихові йшла далеченько, то кілька разів мене перестрівали, бо там церква Свідків недалеко. І ніякі відмови, що я знаю, що я християнка, не допомагали. А як ще почули, якої віри, то давай мене переконувати, що моя церква і то неправильно робить, і то. А нащо? Спасайте зовсім невіруючих. Їх ще так багато! Ви ж повинні відразу відчувати по розмові, чи людина знає особисто Бога, чи тільки каже, що віруюча. ;)

12. Сергій аспірант

Тобто вино перетворюеться в кров в поодиноких випадках? Це щось нове в католицькому богослів ї, до недавньогочасуважали що вино перевтомлюватись на кров після кожної літургії.
    А якщо серйозно, то чого Сатана і священники не придумують для доведення неправдивих доктрин.

13. Levko

Levko Well-Known Member

:crazy:

14. Сергій аспірант

Чекайте, а з якого часу - вираз Я"-християнка", став означати "Я не хочу говорити на релігійні теми"? Сказали б ітко про свое небажання, проблем би не виникало. нуне удуть вас свідки Єгови вважати за недоторканних якщо ви називатимите себе християнами,, буддистами чи сатаністами.

---------- Додано в 14:54 ---------- Попередній допис був написаний в 14:53 ----------

Ну раз ви помітили, то вже не непомітно-)))

15. консультант

16. Сергій аспірант

Левко для мене не авторитет. Для мене це однозначно є проявом демонізму і тепер я розумію,чого ви так не любите свідків Єгови. (Ну і працівника правоохоронних органів,який не реагує на ваші скарги).
    Ви вважаєте себе християнином? то ді де ж ваші плоди духу? Екстрасенсорики. в їх переліку я не пам'ятаю.

17. Levko

Levko Well-Known Member

Тоді все зрозуміло...:)
    Вважає... :)

18. консультант

Мені теж багато чого зрозуміло, пане Levko, але з етичних міркувань не можу про це виносити на всенародний осуд. В кожного своє життя... .
    Якщо хтось вважає, що тільки він все робить правильно і живе згідно Біблії, то хай сфотографуєься і вставивши своє фото в рамку, подарує своїм онукам, як образ святого. Тут, на форумі, є кілька кандидатів, правда не знаю, чи рамки вже придбали... . :)

19. Сергій аспірант

Та живіть.як хочете, вас застерігають,керуючись християнською любов ю, ви ж хочете робитиме, щовам приємно. Це ваш вибір, іваша відповідальність перед Богом.

20. Levko

Levko Well-Known Member

Я також не вважаю, що все роблю правильно...
    Я просто вірю в Того, Хто все зробив правильно...:), в Того Хто вмер замість мене, Хто простив усі мої гріхи і подарував мені вічне життя!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)