Про спасіння

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Levko, 1 кві 2009.

?

Чи маєте ви впевненість в спасінні?

1. так

40 голосів
    50,0%
  2. ні

16 голосів
    20,0%
  3. яке таке "спасіння" ?

24 голосів
    30,0%
Статус теми:
Закрита.
  1. Оля

Оля Старожилка форуму

Розмова справжнього християнина в християнських гілках. :)

• Подобається Подобається x 1
  2. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Мих старіє, а це негативно позначаться на мозку і характері.

3. Оля

Оля Старожилка форуму

Зістрибуєте з відповіді? ;) Я за вас запила. Ви насправді п"єте кров і їсьте плоть Христову?

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

А от Левко. Вже спасенний і ще напевно грішитиме. Чим тоді спасіння відрізняється від зцілення?

---------- Додано в 13:47 ---------- Попередній допис був написаний в 13:45 ----------

ов! які крайнощі!!! То ніц, то запила.:)))

5. Оленa

Оленa Well-Known Member

Але сам принцип залишається незмінним.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

ваше запитання і зістрибком з відповіді. Сік ніяк у Кров не перетвориться ні реально, ні прообразно.

7. Оленa

Оленa Well-Known Member

А ви хіба ні?

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

хороший аргумент. Головне - надьожний.

---------- Додано в 13:58 ---------- Попередній допис був написаний в 13:55 ----------

Олено, читайте діалог.

У них пють сік, за виключенням української церкви. А сік ніяк ні на що не перетворюється.

9. Оля

Оля Старожилка форуму

Сергію, праведники у Старому Завіті вживали, як ви говорили вони були у вченні Мойсея. А в Новому?

От, нате, читайте. Може що знайдете цікаве, чи так як Мих мені доказуватимете, що пити - то не гріх? ;) А як ще поясните, нащо його пити, то взагалі вам ціни не буде! :)

http://www.rusbaptist.stunda.org/vino.htm
    http://www.rusbaptist.stunda.org/dop/pit.htm
    http://apologetica.ru/otvet/otvet1.html
    http://www.bible.com.ua/answers/r/101/322869

10. Сергій аспірант

Який принцип?
    Нагадаю вам ще раз - спасіння - це процесс, а не одноразовий акт і завершиться воно лише в кінці Тисячолітнього царства.

1 Петра 3:21: ...И есть нечто подобное, спасающее теперь вас, крещение (не избавление от телесной грязи, а просьба к Богу о чистой совести), через воскресение Иисуса Христа...

---------- Додано в 14:01 ---------- Попередній допис був написаний в 13:59 ----------

Принципи Мойсеевого закону і моралі християн одні і тіж самі. Засуджувалось зловживання вином, але не помірне його вживання, що було звичною справою.

---------- Додано в 14:02 ---------- Попередній допис був написаний в 14:01 ----------

Гріх напиватись

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я прочитав, а ви?

От що написано:

"Мир Вам, Валентин

Прямого и жесткого всеобщего запрета - нет. Есть рекомендации Библии по ограничению или полному отказу (в Притчах, например), и есть локальные запреты на употребление."

:haha:

12. Levko

Levko Well-Known Member

Аргумент:
    Висновок:
    :scratch_one-s_head:

Уздоровлення тіла і спасіння душі- це одне і те ж, по-вашому?

13. Оля

Оля Старожилка форуму

Сік ви не п"єте ж. П"єте вино. То перетворюється, чи ні? Чи клоуна далі будете включати? ;)

Ми - ні. Ми п"ємо вино - прообраз крові Христа. І те вино ніколи не перетворюється в кров. І їмо хліб ( спечений на незаквашеному тісті, як то робив Христос на Тайній вечері, а не облатки), як прообраз тіла Христового. Але ніколи хліб ше не перетворився ні разу на справжнє тіло, бо тоді би ми були канібалами. ;)

100%. А ви знали мого діда?

---------- Додано в 12:11 ---------- Попередній допис був написаний в 12:08 ----------

Ми вже з вами на цю тему говорили і я вам пропонувала це читати, а переливати пусте з порожнього нема сенсу. Чи не так? ;)
    Я ці лінки адресувала Сергію... ;)

14. консультант

консультант Дуже важлива персона

:mocking: Так, я дуже часто випроваджую за браму тих Ваших "віруючих" з єдиною уніформою: біла сорочка з гасткуком, відповідні фірмові штани і мешти плюс дипломат або папка в руці. Як би Ви тільки знали настільки мене вже дістали ті ідіоти.... . Скоро почну морду бити при вході на подвір"я, бо інакшого методу боротьби з ними вже не бачу... .
    Та не буде його в свідків Єгови ні в кінці Тисячолітнього, ні мільйонного царства, бо я так сказав.

15. Сергій аспірант

За умов, коли масово поширене зловживання алкоголем, відмова від нього має сенс, бо це оберігае сумління інших. Проте гворити, що вжвиати алкоголь заборонено Богом. немає підстав. Заборонити значно легше ніж виховувати у людей врівноважене ставлення до алкоголю розваг і т .д. Ні пиво ні винов помірних дозах не приносить шкоди і навпкаи може бути корисним.

---------- Додано в 14:18 ---------- Попередній допис був написаний в 14:16 ----------

Знали б ви як нас дістали певні особи. але ми чомусь не називаємо їх ідіотами. Хоча, може під словом "ідіот", ви маете на увазі якийсь термін з ци-гун?

16. консультант

Не пишіть дурниць, бо понащеплюєте людей і почнеться масовий алкоголізм.:)

17. Оля

Оля Старожилка форуму

І ви про помірне? :) То яке? 100г,50г, 25г? І чого? Зараз є таке вино, яке було при Мойсеєві? Чи зараз людина понастворювала хто зна чого і таку знає міру!, що Україна скоро зіп"ється наніц. А християнська ж країна. ;) Мих он теж каже, що не п"є майже зовсім, а нащо доказує, що пити не гріх, хто його знає. :) Пити не гріх, а країна тоне в алкоголі. І будь мудрий.

18. Сергій аспірант

Та будь-ласка наб єте когось(доречі морда це у песиків, у людей обличчя, чи погяди китайців. на це відрізніються?), проведете 15 діб в приємному товаристві.

очевидно, ви так захопились ци-гуном, що занехаяли вивчення християнства, а головне його практику. Тому і в голові увас тепер не все по фен-шую-)).

Дам просту пораду - табличку на двері повісьте "Свідкам Єгови прохання не заходити, злий господар".

19. Оля

Оля Старожилка форуму

А ви вважаєте, що в Україні не масове зловживання алкоголем? ;) Статистику і вам сюди принести? Бо я вже факти в гілці "Спокуси" наводила. Ви не чули, що Україна посідає перше місце по дитячому алкоголізмі в світі? Навіть не Росія. Ще треба щось красномовніше?

20. консультант

Те, що Ви пам"ятаєте про мою причетність до цигун, то мене тішить, значить з головою у Вас все впорядку. Цигун я займався і займатись буду, щоб при потребі позволяло здоров"я шпіцувати з подвір"я різних свідків Єгови та інших релігійних збоченців. Так, як Ісус Христос виганяв палицею з храму торгашів, так я тепер ганятиму з подвір"я різних дурисвітів... .:)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)