Про спасіння

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Levko, 1 кві 2009.

?

Чи маєте ви впевненість в спасінні?

1. так

40 голосів
    50,0%
  2. ні

16 голосів
    20,0%
  3. яке таке "спасіння" ?

24 голосів
    30,0%
Статус теми:
Закрита.
  1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

неа, вы чушь несете, хоть бы погуглили что такое масонство вообще ...

---------- Додано в 23:14 ---------- Попередній допис був написаний в 23:12 ----------

да уж - то то "заперлили" ... а "воно" пришло сюда из себя христиан по-корчить, хотя в принципе в духе ...

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Єсть, товариш командир!

3. artobstrel

ну если хотите и дальше выглядеть как человек не понимающий того что он говорит - ваше право ...

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Бог знає коли буде кінець світу.

Вам стало від того легше?

Бог все знає, а жодна людина про такі справи не знає.

---------- Додано в 23:55 ---------- Попередній допис був написаний в 23:48 ----------

Ви не праві, бо неуважно читаєте те, що я пишу.

Бог може багато чого відпустити з гріхів, але це не означає, що хтось може цим зловживати.

Ну і друге, я не знаю, як сприймати ваші слова, яко нехристиянина і чоловіка, який далекий від розуміння християнства ваші слова, що я нівелюю християнські концепції. Це ж брєд, погодьтеся.

---------- Додано в 00:09 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:55 ----------

Арт... ви залізли у високу матерію, а не розумієте елементарних речей.

От Мойсей, який писав ту частину Біблії, що ви посилаєтесь, був набагато розумнішим, ніж ви думаєте.
    Уявіть собі тодійшній час. Євреї. Язичництво. Написав би Мойсей "і побачили Боги, що це було добре". А після цього Мойсей по задуму Бога мав би пояснити язичникам - євреям, що Бог один, тобто єдиний. Хто б повірив?

А от почитайте початок Біблії - створення Землі і небесних тіл і знайдіть там слово СОНЦЕ, або МІСЯЦЬ, хоча про це там йдеться і сказано про світило. Чому? Ніколи не задумувались?

Та тому, що скажи язичнику СОНЦЕ, він тут же впаде на землю і почне поклонятися, а так просто - світило і все: поклоняйся лямпочці.

Бог - не просто однина і не просто множина. Бог включає в Себе і однину і множину, Він просто незбагненний. А ви тут починаєте знову словами, як цеглою кидатись.

5. artobstrel

вы не коммунист это не мешает вам о коммунизме распространятся неограниченно ...

я внимательно читал, а вот вы - нет, я спрашивал вас не о том "можно ли зловживать" а о том спасется ли педофил-насильник, если он раскаивается в совершаемом, верует искренне, просит прощения у Христа но не может противостоять своей извращенной натуре ?

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

але я жив в середовищі комунізму, а ви середовищі християнства не жили.

---------- Додано в 00:18 ---------- Попередній допис був написаний в 00:13 ----------

Я думаю, що інформації тут недостатньо, щоб робити якісь висновки. Є багато різних обставин при тій ситуації, які можуть на це вплинути.

Наприклад, може вплинути те, чи він вкінці життя покаявся і вже більше не робив таких поступків, чи він зробив поступок і не покаявся, хоча до того каявся за кожен поступок.

7. artobstrel

да чож тут высокого? как по мне - элементарно все ...

оо в этом я не сомневаюсь, само признание что писал ее Моисей уже много стоит - раз вы говорите об уме Моисея значит тем самым - соглашаетесь что он в написанное вложил свой ум, следовательно мы имеем уже не слово Божие а слово Моисеево?

согласился бы если бы раздвоение на он и Нас не было бы в одной книге, практически на одной странице ...

они и так не поверили, и несколько раз опять уходили в язычество ...

Мих - я вам поражаюсь .... если назвать Луну - тем что светится в ночи она от этого меньше Луной не станет, любой язычник услышав Светило вместо Солнце - так же бы "плюхнулся на колени" для вас имеет разницу Бог или Создатель? вот так и для них .. вообще не вижу смысла такого вуалирования которое таковыми не является ...

вы хотите сказать у Бога несколько сознаний? он создал человека по своему образу и подобию, это вполне конкретный пример того что Бог не является множественным числом ...

---------- Додано в 00:21 ---------- Попередній допис був написаний в 00:20 ----------

опять неверно, все без исключения окружение считает себя христианами, даже при коммунизме далеко не все считали себя коммунистами или хотя бы верили в коммунизм ...

---------- Додано в 00:24 ---------- Попередній допис був написаний в 00:21 ----------

Мих ... вы рассуждаете как человек, я спрашивал с точки зрения Библии, Исус искупил ВСЕ грехи? если да то это ничего другого не может означать как то что за новые грехи не будет наказания ... и не приведете мне ссылку из Библии где сказано об отпущении Будущих грехов? я не нашел ...

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

те, людина говорить, або робить не є вплив лише власних думок тієї людини. Є ще впливи (сторонніх людей, авторитетів, прочитаної книги, переглянутого роліку по ТВ і т.д.) Мойсей писав те, що було надхненне Богом в одночас так, як він це розумів.

---------- Додано в 01:07 ---------- Попередній допис був написаний в 01:05 ----------

стають віруючим не лише моментально, є люди, які повинні прийти до того, а це процес.

---------- Додано в 01:09 ---------- Попередній допис був написаний в 01:07 ----------

Для вас - так, а для язичника, для якого одне слово Сонце - то вже бог.

---------- Додано в 01:11 ---------- Попередній допис був написаний в 01:09 ----------

мало хто ким себе вважає.

а в комуністичному суспільстві - безальтернативному в питанні ідеології я жив, а нинішнє християнство не є безальтернативне.

9. artobstrel

да но тепреь мы имеем не "слово Божие" а "Понимание слова Божьего" - это серьезный шаг ...
    нет, Бог - Солнце, а не слово ... не понимаю с чего вы взяли такой вывод?

мы говорим о поколениях ....

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я вам знайду пояснення цього моменту, але вже завтра.

---------- Додано в 01:35 ---------- Попередній допис був написаний в 01:26 ----------

Якщо ми читаємо ЩО Бог створив за перший день, то розуміємо, що це не день, а ціла епоха, але Мойсей то "бачив", як день. Він це розумів і писав як людина.

---------- Додано в 01:37 ---------- Попередній допис був написаний в 01:35 ----------

Читайте Новий Завіт, там Бог говорить Сам, і в Старому є також Божі слова.

---------- Додано в 01:40 ---------- Попередній допис був написаний в 01:37 ----------

Ні, саме Сонце - є бог.
    Меркурій - бог, Юпітер - бог, Венера - бог і т.д.

це типове язичництво

11. artobstrel

вообще то нет, это день, в том то и принцип всемогущества, далее с числительными Моисей не путается не вижу оснований считать что он ошибался в первом случае ...

одно дело "прямая речь" в тексте и совсем другое - "авторство" ....

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

почитайте уважно.

хронологія там наступна

спочатку був день перший, потім день другий....

а вже десь потім було розділено світло від темряви тобто день від ночі.

Виходить автор оперує мірою часу такою, як день, а фактично, дня ще не було!!!

---------- Додано в 02:00 ---------- Попередній допис був написаний в 01:56 ----------

згоден, але інакше не може бути.

в одкровеннях бідному Іоану прийшлось описувати речі, які не дуже й вкладаються в людський розум, наприклад уявляєте ангела з шістьма очима? Як то описати?

13. artobstrel

именно поэтому Библия - это сказка, не учел Моисей что день-ночь зависит от солнца, и более того, вы не совсем правы не только День был, а была смена Дня!
    и это все до создания солнца .... как может быть утро и вечер без светила?

вот поэтому люди могли наплести что угодно даже если не учитывать корысть а просто по глупости ... сколько раз мне приходилось ставить задачу одновременно нескольким подразделениям и всегда находились индивиды которые умудрялись понять меня не так как все и чего-то отчебучить ...

я представляю .. я ж художник )

14. Оленa

Оленa Well-Known Member

Тоді як ви розумієте це пророцтво?
    Одкр 22:12. Ото, незабаром приходжу, і зо Мною заплата Моя, щоб кожному віддати згідно з ділами його.
    Він сказав як стати спасенним.

• Подобається Подобається x 2
  15. Levko

Levko Well-Known Member

Аааа... А я подумав чомусь що ви запитували хто сказав...

Можна я ілюстрацією відповім вам хто спасеться? Я розумію, що ця ілюстрація не у всій мірі відкриває усю суть питання, але все ж...

Вирішив один чоловік провести такий експеримент. Купив за свої гроші дуже гарні яблука. Став з ними на базарі поряд з іншими торговцями, але замість ціни написав "безплатно". Проходили багато людей, зупиняли свої погляди на тих яблуках і на написі на них, але і далі ніхто так і не наважувався їх взяти. Чоловік був здивований дуже, почав припорошувати людей і казати, що яблука безплатно віддає, але ніхто так і не наважувався їх взяти. Аж раптом пробігали діти повз цих яблук, почувши, що яблука дають за даром, розібрали усе що було.

Бог каже - "будьте як діти". Діти все сприймають безпосередньо, що їм кажуть в те вони вірять і те й роблять...:)
    Так само і з Божим спасінням. Воно як ті яблука. Бог Отець заплатив за них величезну ціну- життя Свого Сина. Він пропонує нам ці яблука абсолютно безплатно, тільки каже - ПРЙМІТЬ це.

Тому, якщо людина вірить в те, що Ісус заплатив повну ціну за її гріхи а також визнає Ісуса за свого Господа, то така людина і приймає спасіння.

16. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Я вже писав, що через посередництво грецької та ц.-слов'янської єврейське слово "йом" стало "днем". А в українській мові є кращий відповідник: "доба" як певний, але невизначений за годинником проміжок часу.
    Геологи також кажуть "геологічний період".

---------- Додано в 13:16 ---------- Попередній допис був написаний в 13:12 ----------

Продовжуючи аналогію: а далі вже від нас залежить, що створити з тим яблуком. Скористаємось як належить, або зіпсуємо-спотворимо.

• Подобається Подобається x 4
  17. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Щось подібне я чув сьогодні в одній з передач. Перекладаю з англійської: вірити в Христа - це одна справа, а ЖИТИ по Христу, згідно його законів - це зовсім інше.

---------- Додано в 22:49 ---------- Попередній допис був написаний в 22:45 ----------

О, Олено, якби Бог віддавав по наших ділах... сидіти б нам в пеклі на самій розпеченій сковороді...:)

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

чого це вдруг?

19. artobstrel

я приводил пример того, что можно верить, признавать - считать, и при этом творить дичайшее зло после которого испытывать угрызения совести, вот верно сказал пан. Педро -

...

ибо человецы суть ... да потому как люди, а людям свойственно заблуждаться ...

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Да, а не вірити в Христа і жити не згідно його законів - це ще зовсім інше. До чого ця градація? Нести поперед себе свою набожність - теж нічого хорошого. Ісус всіх людей і приймав і приймає до себе, і немає ніякої комісії по відбору кандидатів.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)