Про спасіння

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Levko, 1 кві 2009.

?

Чи маєте ви впевненість в спасінні?

1. так

40 голосів
    50,0%
  2. ні

16 голосів
    20,0%
  3. яке таке "спасіння" ?

24 голосів
    30,0%
Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

я навіть про це не думав.

а це питання відносне. кожен християнин у певній мірі є неправильний. ідеальних просто не буває.

---------- Додано в 17:44 ---------- Попередній допис був написаний в 17:42 ----------

візьмем православіє.

назвіть з десяток тих релігій, що є під православієм.

---------- Додано в 17:46 ---------- Попередній допис був написаний в 17:44 ----------

ви спершу насмітіть наперед...

2. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

вы про что? как можно на грешить наперед ? аа хотя да - в христанстве можно, правда я думал это была разовая акция ... Мих вы уходите с адекватной беседы, не отвечаете на вопросы, и напускаете смолы ....

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Де саме?
    Я відповів на всі запитання.

Задавайте.

---------- Додано в 18:27 ---------- Попередній допис був написаний в 18:22 ----------

як і смітити, нє?

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ні, неправда, перший раз таке чую.

Знову суєта. Просто уявити Землю з космосу, немає євреїв, неєвреїв, є просто безсмертні душі, які тимчасово вселяються в фізичні тіла. І єдиний смисл - прожити в цьому тілі так, щоб тебе не вселили в наступне ще гірше. Тому буддизм, який найглибше це розкриває, найдавніша релігія.

Ну краще вірити в Дажбога, ніж взагалі ні в кого. Позбутися віри - це не досягнення, це втрата, в тебе стало на одну річ менше, ніж було.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

а ще краще вірити у все: ото вже знахідок буде!!!! як карми в засіку.... що раз більше і більше...

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А ви не вважайте себе таким пророком, Миху. Я тут наче пів-дня говорю з вами, а корисної інформації нуль. Цитати вигрібати - це теж багато хто вміє.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

зауважте, я відповідаю на ваші запитання і вам нема що заперечити.

це вже не 0, це плюс!

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я не помітив такого. Але якщо вам так хочеться - не заперечую.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

:)

10. artobstrel

) вы меня поражаете, а кто Вы думали у Исуса Иосифовича папа ???

с виденьем - согласен, но в христианской среде вам за такое в лучшем случае на дверь покажут, вы точно не христианин, а если Библию почитаете то и сами это поймете ...

увы, про славянскую мифологию мало что известно, нынешние обряды - это этноадаптации - фольклор не больше ... вера это хорошо, но она должна опираться на нечто больше чем просто "во что-то надо верить" ...

---------- Додано в 19:48 ---------- Попередній допис був написаний в 19:46 ----------

означает ли жертва Исуса то что будущие грешники не понесут наказания за свои грехи?

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хороше запитання.

А які грішники?

Ті, що прийняли Христа, чи ті, що не прийняли?

12. artobstrel

те кторые верят в его спасительную силу но в следствии слабохарактерности не могут удержатся от греха, например от педофилии ... вот им страх как стыдно но и страх как хочется, молятся истово но отказать себе не могут ибо слаб человек ...

13. Forpost

Forpost Стоїк

і так скаже кожен традиційний трійочник,вони самі не знають у що вірять,бо заперечують ,що [​IMG] Ягве- тато Ієгошуа з Назарету (призначеного Месії)
    ПиСи у них тато Христа -Йосип старенький

• Подобається Подобається x 1
  14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В Бога. Цього недостатньо? Земне життя біблійних персонажів мене не цікавить.

15. artobstrel

увы нет, (хотя это все индивидуально) но что такое Бог ? это дела его о которых мы знаем из Библии, и Бог это по сути Библейский персонаж если мы говорим о христианстве, а вы таковым себя называли (как мне кажется ошибочно) ... то что у вас есть это скорее взгляд чем вера ...

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

У своєму запитанні ви ніби шукаєте компроміс між добрим християнином і педофілом. А насправді, навряд чи тут є компроміс: або ти йдеш до Бога, або від Нього. Прошу не думати, що от я згрішу, потім покаюся в все тіп-топ. Такий хід думок не сприймається, а покаяння є нещире і не приймається. Якщо людина щиро хоче подолати гріх і робить це не сама, а призиває Бога для допомоги в цьому питанні, то шансів знову грішити майже нема і коли навіть людина спіткнеться і знову покається, це також позитивний момент.

• Подобається Подобається x 2
  17. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

-1. По-1-ше, далеко не кожен, а по-2-ге, якщо ті, хто сприймає Боже об'явлення про Трійцю, є "трійочниками", то ті, хто не вміщає це, - як Вас назвати? Оцінка Вам - 1 по 12-бальній системі.
    А по-3-тє, Яхве особливо обрав євреїв через Авраама, але є Богом усього творіння. Не лише єврейським Він є!

18. artobstrel

Мих ... мне нужен ответ ДА или НЕТ а не 5 строчек насыщения воды кислородом (бульбации), я вам привел конкретный случай, стыдливый и богобоязненый педофил по моему мнению исходя из озвученной концепции - вердикт - "спасен" а ваше мнение за длинносложностью ответа я не услышал :pardon:

---------- Додано в 13:51 ---------- Попередній допис був написаний в 13:48 ----------

самое веселое что евреи убедили всех остальных то Бог выбрал именно их и все блин согласились ... забыли своих богов, и теперь молятся через еврейских посредников, почти ничего не имею против евреев но где блин национальная гордость?

19. Forpost

Forpost Стоїк

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Здрасьті, приплили. А Бетховен - це сенбернар.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)