Про спасіння

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Levko, 1 кві 2009.

?

Чи маєте ви впевненість в спасінні?

1. так

40 голосів
    50,0%
  2. ні

16 голосів
    20,0%
  3. яке таке "спасіння" ?

24 голосів
    30,0%
Статус теми:
Закрита.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Точно знаєте що вони всі спасуться? До речі, чим вони займаються доки Страшний Суд не настав? По ідеї вони доживають п'яте життя і ой-йой-йой скільки ще встигли наробити.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я точно знаю одне: ми рано, чи пізно всі помремо.

Не думайте, що ви задали питання, які до цього моменту ніхто не задавав. Все це давно переспівано. Відкрийте катихизм католицької церкви - там все готове і розжоване.

3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

любая - не христианская ...

знаем мы этих масонов ... когда им недо послать они не культуруют особо ))))

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

любая-нехристиянськая взагалі не вірить у спасіння, навіть у часи Ісуса.

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я задав уже три чітких запитання, а ви мене знову в катехизм відсилаєте, тобто жодної чіткої відповіді, при тому що набалакали 52 сторінки. Я віруюча людина, але оцю богослівську гімнастику взагалі не сприймаю. Таке враження що для процесу просто і самоствердження.

6. artobstrel

это точно ) как и то что все Христиансие в это верит и это их делает христианскмим ... но на мой вопрос ответа я так и не получил ...

на чем тогда строится ваша вера? в кого вы верите ?

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Але ж це по вашій ж просьбі. Цитат вам не тре, на слово - не вірите, в катехизм не відсилай.

Ваша жага до знань просто вражає.

Тобто? Ви вірите в існування Бога? Вітаю! Але диявол теж вірить і знає про Його існування. Тому віруюча людина - це ще не все.
    А як ви практикуєте свою віру?

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це не відповідає дійсності.

Христянин звичайно. Але це не принципово, для себе я дійшов висновку, що люди з різних частин планети прийшли до однієї концепції релігії, добра-зла, духовного росту (так само, як вчені роблять однакові відкриття незалежно один від одного в один період), так що якщо ти народився в Індії, будеш індуїстом, в Україні будеш христянином, в Ізраїлі будеш юдеєм, але йти будеш до одного й того самого - духовного зростання. Душа безсмертна, тому по загальному заліку теперішнього життя тобі дається наступне, стати від народження калікою, чи чемпіоном, жебраком чи зіркою. Все залежить від тебе, але разом з тим чітко відповідає канонам любої релігії чи вчення, чи психологічної практики.

• Подобається Подобається x 1
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хех... глибока у вас віра.

10. artobstrel

во многом согласен, только когда вникните врятли вам захочется быть христианином, скорее всего вы для себя решили что ваша вера так называется но на самом деле она не соотвествует концепции христианства .... вы скорее говорите о неких всеобщих моральных установках существующих независимо от религии, и которые родились на эволюции общественных отношений ... ваши слова логичны но они вне канона ...

---------- Додано в 14:52 ---------- Попередній допис був написаний в 14:52 ----------

вот и я про то же ...

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Форум існує для висловлювання особистих думок.

Не має ніякого значення як це називається. Первинний обмін енергетикою, а тотемна система стара як світ. Яку перевагу має духовна людина християнин перед духовною людиною язичником?

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

задавайте запитання, я готовий до відповідей.

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

всі актуальні

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

В чому ви бачите протиріччя?

приведу аналогію.

У вас дома дружина прибирає квартиру завжди, але смітити не можна.

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Точна аналогія - вона так прибрала, що скільки не сміти, буде чисто.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

ніхто не знає точно нічого, я вже про це писав, але є віра, надія і любов.
    Церква навіть не стверджує, що Юда потрапив в пекло. Але це не справа церкви, це справа Бога, церква лише говорить як зробити і що робити, щоб спастися.

---------- Додано в 16:10 ---------- Попередній допис був написаний в 16:09 ----------

але смітити при цьому не можна, хіба ні?

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не бачу принципової різниці. Я і так, якщо слухатимусь церкви, не грішитиму, навіщо мені тоді спасіння в кредит?

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Цікаво, як ви це зробите, адже до Ісуса Христа жодна людина не змогла прожити життя і не згрішити.

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Нічого не зрозуміло, хто дав статистику, і ми після Ісуса Христа живем. Взагалі Миху вам не можна нести Боже Слово, бо воно мало би надихати, а від вас одна демотивація.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Так сказано в Біблії. Ніхто не спасся згідно закону сам по собі.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)