Про спасіння

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Levko, 1 кві 2009.

?

Чи маєте ви впевненість в спасінні?

1. так

40 голосів
    50,0%
  2. ні

16 голосів
    20,0%
  3. яке таке "спасіння" ?

24 голосів
    30,0%
Статус теми:
Закрита.
  1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

мы говорили не о реальности а "с точки зрения христианства" а в этом контексте - как оно реально - мы не знаем ... а кто говорит что знает скорее всего либо ошиьается либо врет ...

2. Oxid

Oxid Well-Known Member

Все одно суть в словах.

"Хто має вуха, щоб слухати, нехай слухає!"

Марка 4

26 І сказав Він: Так і Боже Царство, як той чоловік, що кидає в землю насіння,
    27 і чи спить, чи встає він удень та вночі, а насіння пускає паростки та росте, хоч не знає він, як.
    28 Бо родить земля сама з себе: перше вруна, потім колос, а тоді повне збіжжя на колосі.
    29 А коли плід доспіє, зараз він посилає серпа, бо настали жнива.
    30 І сказав Він: До чого прирівняємо Царство Боже? Або в якій притчі представим його?
    31 Воно як те зерно гірчичне, яке, коли сіється в землю, найдрібніше за всі земні насіння.
    32 Як посіяне ж буде, виростає, і стає над усі зілля більше, і віття пускає велике таке, що кублитись може в тіні його птаство небесне.
    33 І такими притчами багатьома Він їм слово звіщав, поскільки вони могли слухати.

Насіння, яке доспіває в душі, проявляється різноманітними переживаннями і сприйняттями, є проявами росту тієї насінини... Але засіяно воно в тайні Хрещення, в народженні з води й Духа.

• Подобається Подобається x 1
  3. Levko

Levko Well-Known Member

Кожен за себе дасть відповідь...
    А як?

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Гріхи, які спокутував Ісус за людей - це крапля в морі, і він зробив це на момент своєї тілесної смерті, а не на невизначений час. Всі решту гріхів людство спокутує самотужки.

5. artobstrel

гм ... а ведь верно, в Билии не написано про будущие грехи, или я чего то не понимаю? НО! тогда какой же он спаситель, если его "спасение" не распространяется на поздние поколения ?

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Це мені нагадує діалог між глухим і сліпим.

7. artobstrel

вы опять тратитесь на оценки вместо объяснений, вопрос конкретнейший - "Искупил ли Исус будущие грехи человеков ? " выходит что нет ... имете возразить - возразите ...

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

100% відкупив.

І тих, хто помер до приходу Ісуса і тих, хто жив/живе/житиме після життя Ісуса на замлі.

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Але грішити - не можна:diablo: Це ж просто як два на два.

10. artobstrel

я не нашел подтверждения этому в Библии ....

---------- Додано в 13:55 ---------- Попередній допис був написаний в 13:55 ----------

ну если верить Миху то можно, теоретически, тоесть это какбы не хорошо но если сильно хочется выходит что можно ...

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Дарма ви це сказали. Заре піде пачка цитат і доведеться тікати з теми на тиждень.

12. artobstrel

не почтите за наглость (хотя за дыню имею право ;) ) но слишком вы впечатлительны, я вот наоборот после цитат разуверился в этом всем что преподносится под словом Божьим ... впрочем не думаю что они пойдут ... по крайне мнения по данному вопросу ...

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я цитати не люблю по простій причині - пройшло 1500-2000 років з часу їх написання, люди вже не розмовляють так як в стародавні часи, навіщо без кінця перетрансльовувати ці зашифровані повідомлення? Богослови і священники для того й існують, щоб ці повідомлення пояснити простим людям доступною мовою, як роблять американські проповідники. Але місцеві богослови не можуть нічого пояснити, просто говорять між собою на своїй хвилі.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Без цитат, довго шукати....

Повірте на слово!

15. artobstrel

в том -то вся "фишка" что условно слово Бога в этих "шифрах", каждый богослов вертит ими как цыган солнцем и делает выводы зачастую противоположенные друг другу .... местные богословы уверяю Вас могут объяснить каждую строчку, как и американцы, но с поправкой - "по своему" ....

---------- Додано в 14:13 ---------- Попередній допис був написаний в 14:11 ----------

неа, не поверю, ибо считаю что вы заблуждаетесь ... я автопоиском рыл-рыл ничего не нарыл ...

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Так і вийшло, Ісус спокутував всі гріхи до кінця Світу, але грішити не можна.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

по даному питанню крім вас ніхто так не думає.

18. artobstrel

внимание вопрос - почему нельзя?
    всех опросили? откуда опять эти обобщения? и как думает? в приведенной цитате я говорил о различной трактовке библейских текстов, все остальные считают что нельзя трактовать библию по-разному???? это ж куда я попал ...

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це масони вас культурно послали. В них своє коло.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Думаю, ви не станите сперечатися з тим, що на Спасителя чекали покоління і про це неодноразово говорили пророки.

Логічне запитання: нащо чекати тим поколінням, якщо спасуться лише ті, що будуть жити в час Ісуса?

---------- Додано в 14:24 ---------- Попередній допис був написаний в 14:21 ----------

приведіть хоть одну тоді релігійну організацію, яка вважає, що спаслися лише ті, які жили в час Ісуса.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)