Про спасіння

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Levko, 1 кві 2009.

?

Чи маєте ви впевненість в спасінні?

1. так

40 голосів
    50,0%
  2. ні

16 голосів
    20,0%
  3. яке таке "спасіння" ?

24 голосів
    30,0%
Статус теми:
Закрита.
  1. talavoda

talavoda Well-Known Member

"Лазейки" насправді немає, бо ніщо нечисте до Царства Божого не ввійде...
    Людське ж серце, як вже сказав Levko, для Бога не таємниця... і мова йде про щире покаяння.
    До цього, прочитайте також, будь ласка, Притчу про робітників у винограднику (від Матея.20:1-16)
    або, що краще, від Матея 20 повністю.

• Подобається Подобається x 2
  2. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

не правда, разве убийца не попадет в царство?

3. Levko

Levko Well-Known Member

Колишній вбивця, тобто той, котрий покаявся перед Богом, став чистим- такий потрапить в царство. Згадайте про розбійника, що висів поряд з Ісусом...

• Подобається Подобається x 1
  4. Forpost

Forpost Стоїк

гм...прочитав запитання атеїста artobstrel і не вперше спіймав себе на думці ,що він ближче до розуміння Божих намірів ,аніж практикуючі традиційники присутні на ЛФ.Звичайно попаде (підкреслюю: в майбутньому часі),але ми знаємо тільки про одного, що висів на стовпі разом з Месією.Про всіх інших потурбується велика розпусниця Ватикан.Шо нам до них....

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну то і не дивно, чим відрізняється атеїст від адепта брехливої релігії про Бога? Нічим!

6. Levko

Levko Well-Known Member

Я думаю, що це неправда, п.artobstrel.
    Ви просто не хочете знати. А це велика різниця - не знати чи Бог є і не хотіти знати, що Бог є.

Писання каже, що
    "все, що може бути відоме
    про Бога, досконально ясно, бо Він зробив
    це ясним для людей
    ".Рим.1:19

Бог вклав в кожну людину здатність бачити Його по тому, що Він зробив:

"Від створення світу для людей стали
    ясними і зрозумілими
    Його незримі
    властивості - вічна сила Його і
    божественність. Це видно по тому, що Бог
    здійснив.
    Отже, немає людям виправдання
    за гріхи їхні",Рим.1:20

7. artobstrel

я про Вараву думал когда писал - о чем я вам и говорю, что убийца может спастись ... и убийца об этом знает, мотивация не убивать отсутсвует ...

вы понимаете, что те кто говорят что знают что он есть приводят в качестве доказательств такие малоубедительные доводы что да такое я знать не хочу, потому как оно больше похоже на прикрытие "божественностью" своего извращенного мировоззрения, пока это касается только бога в христианском понимании ...

если бы всем это было ясно не было бы вопросов ...
    я не видел ...

да не атеист я - хотя их доктрина ближе и понятней, я в размышлениях на эту тему ....

вот и я думаю что Бог в логике, в разумности и рациональности, увы христианская доктрина это не приемлет ... впрочем наши рассуждения о "божих намірах" это как плевки или улыбки в небо, плюнешь - тебе же на голову и упадет, улыбнешся - ничего не изменится ...

---------- Додано в 19:25 ---------- Попередній допис був написаний в 19:22 ----------

мне бы вашу уверенность, вот с чего вы решили где Брехливая религия а где не брехливая? исходя из документальной базы то сегодня ближе всех к Библии как раз СЕ, традиционные религии настолько повязли в крови, извращениях и жадности что следуя они хоть на 10% тому о чем говорят все бы по миру пошли в лаптях у людей прощения просить - но не идут же ...

8. Forpost

Forpost Стоїк

ну Варавву
    римляни відпустили,на стовпі був безіменний злочинець
    ,який повірив,та іще інший , котрий на стовпі знущався з Ісуса,точно як теперішні християни номінальні,з правдивих поклонників

9. ovod

ovod Well-Known Member

ви не можете зрозуміти..вони не можуть пояснити))))....замкнуте коло)))))...

чіткість логіки відрізняється від всеосяжної віри....вірити можна шо гора зараз пересунеться.....а логіка це відкидає....знання, до речі, теж випливають з логіки, а не з віри..

кожному своє......у що вірите те і отримуєте)))))....

---------- Додано в 22:18 ---------- Попередній допис був написаний в 22:17 ----------

якщо в ньому вбивця лишиться то ні....якщо пропаде то можливо.....

10. artobstrel

ну вот о чем я и говорил ...

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Далеко йти не треба, наступний спіч від башти:

На якому стовпі? Хто сказав?

відколи вони стали ближче до Біблії?

від часу, коли хрест був їхнвм символом, чи від тоді, коли хрест поміняли на стовп?

12. artobstrel

они ее изучают, и те СЕ которые мне попадались (уу попались ) ) показывали знание материала несоизмеримо большее нежели у "истово верующих" знакомых, их отказ от оружия, насилия, крови, да и поведение (отсутствие хамства, терпение) - это дословная трактовка Библии, я не превозношу их ни в коем разе я говорю только о религиозной стороне ...

крест это столб с перекладиной, казнили в то время часто на Т-образных конструкциях, в зависимости от длинны куска вертикальной части над горизонтальной это и был или крест или столб, на тот момент крест не имел никакого символического значения, значит распинали как удобней, а для этого верхняя часть вообще не нужна, я не думаю что из слова крест стоит делать какой то особый-важный вывод, и более того убежден что в идеале Библии все равно на чем распяли Христа не в этом мэсадж ... а вот христианам нужен был символ вот его и придумали а на чем его реально распяли хз .. хотя о чем я говорю, реальность наверняка вообще не имеет отношения к библейской истории ...

13. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Вони вивчають не Біблію, а Башту і те як Башта і бруклінська гопкомпанія наказує розуміти Біблію. А це зовсім різні речі. Я вже кілька разів згадував, що іноді під час обідньої перерви йду до центру міста. Проходжу повз їхній "будинок царства". На дошці перед будинком є розклад на 5 днів, що вони мають робити. Попри таких тем як тренування спілкування, вивчення якоїсь конгрегаційної книги, властиво богослуження, є пункт: вивчення Башти. Про Біблію ні слова.

14. ovod

ovod Well-Known Member

цікаво....а в чому ж?

15. artobstrel

не спорю, я с некоторых пор вообще не склонен что-либо идеализировать, я считаю СЕ в конечном счете это секта стремящаяся стать в один уровень с мировыми религиями для того чтоб бабульки зашибать как и все религии ...

тут не согласен, любой из активистов средней руки может отвечать на вопросы ссылками, и цитатами, хотя убежден что на большинство вопросов ответы заранее продуманы но тем не менее, библию они читают ....

16. Hyligan

Hyligan Іронічний

Чого б це Ардобстрела зацікавила тема про спасіння :mocking: Чи то вже той вік підходить...Чи в політичних темах застій :scratch_one-s_head:

17. Forpost

Forpost Стоїк

На гуглі забанили?
    http://sarkel.ru/istoriya/kuznecov_...resta_kratkij_kurs_pravoslavnoj_stavrografii/ ПиСи не тіко требник тре читати....

18. artobstrel

это такой психологический прием? путем простых вопросов там где ответ очевиден вы пытаетесь меня разговорить? создать ощущение что меня слушают? ыыы а вы не СЕ часом? слишком профессионально подходите? (Pedro + 1) (это означает поддержку мнения Pedro, больно смахивает на "обработку"

19. ovod

ovod Well-Known Member

от бачите...є позитив....і в них....

люди є люди...і прагнути до кращого ще при житті це теж допустимо))))...

---------- Додано в 22:06 ---------- Попередній допис був написаний в 22:02 ----------

так....помагаю їм деколи...коли їх мало на форумі лишається....

спроба не тортури......

я сам по собі)))).

20. artobstrel

если вы специально мой ник исковеркали то вы мерзавец, ну а если нет - то нет (вроде как и не оскорбил но и мысль высказал) раз уж взялись за мои мотивации, скажу, я не резидент Кремля, у меня есть свои интересы и в Рыбалке и в своей худ ветке и когда есть что стоящее в другую написать - пишу, ветка политика и история такие что туда раз влез уже не вылезть, мне єто интересно так как там узнаешь много нового, видишь интересные факты причем с обеих сторон, да оные изобилуют г-ном, причем больше всего щщщірим, но тем не менее, более искушенного товариства для обсуждения истории и политики пожалуй не найти, благодаря этому я много всякого перечитал на досуге интересного - в общем интересно ...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)