Про спасіння

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Levko, 1 кві 2009.

?

Чи маєте ви впевненість в спасінні?

1. так

40 голосів
    50,0%
  2. ні

16 голосів
    20,0%
  3. яке таке "спасіння" ?

24 голосів
    30,0%
Статус теми:
Закрита.
  1. ovod

ovod Well-Known Member

то вітер подув....нікуди ви не падаєте....
    сідайте тут біля мене....подивимося на схід сонця.....в місті його складно дивитися....

а взагалі-то думка правильна....для того, щоб народитися наново - потрібно померти.....залишити повністю....згоріти в вогні...... і відкинути все.., що було і не чіпатися за коріння дерев....вони не поможуть...тільки віддалять кінець, що є початком нового....і коли не залишиться вже нічого...ні болю...ні сил...ні жалю....

.... зі сходом сонця народитися наново....непередаваемие очучения...

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

можу.

сліпими - так, чув, а пяницями - не чув...

то вже як помре, то нема коли мінятися.

А як схоче сама помінятися - то шукатиме.

Людина може мінятися при житті, але якщо людину тягнути насильно за руку, то у неї виробляється зворотній ефект - впиратися.

---------- Додано в 19:10 ---------- Попередній допис був написаний в 19:08 ----------

Насильно? Ну ви Геракл.

Ви впевнені? А ця людина буде в поганій одежі, господар її в темницю не кине?

---------- Додано в 19:12 ---------- Попередній допис був написаний в 19:10 ----------

Про себе ви добре подумали, нема питань.

3. Levko

Levko Well-Known Member

Ні не говорю, якщо не хоче слухати.

До речі, цікавий і кумедний сьогодні випадок стався зі мною на цю тему.
    Ми зі знайомими своїми час від часу відвідуємо лікарню на Топольній, молимося за хворих, розказуємо про Бога...
    І от сьогодні зайшли в одну палату і кажемо до людей що хотіли би помолитися за них, хто має бажання... Почали щось говорити про Бога, а одна жінка стала дуже протестувати, мовляв у нас своя віра, нам нічого не треба і т.п.. Ми тоді просто відвернулися від неї і почали спілкуватися з тими людьми, котрі слухали, почали класти руки і молитися за тих людей, хто хотів цього. Ті люди самі почали втихомирювати ту жінку. Вона замовкла. І тут ми уже збираємося йти, а та жінка каже: "І за мене помоліться також" :)
    В результаті та жінка, котра так спочатку протестувала почала нас слухати дуже уважно, помолилася молитвою покаяння, прийняла Ісуса в своє серце і ми також помолилися за її зцілення. А коли ми йшли з палати, то ще й дуже дякувала нам за все.
    Отакі люди бувають, а ви кажете "насилие", "принуждение"...

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Добре сказано, при умові, якщо у вас є слухачі, а коли ви нікому нецікаві - мартишкін труд.

5. ovod

ovod Well-Known Member

це добре..

це майже одне і теж...

а якщо немає сил? повністю виснажений: морально, фізично і духовно....

деколи потрібно дати моральну допомогу і все піде.....
    виходжу з того, що кожна людина хоче жити....не хоче жити тільки той хто боїться чогось....страх деколи пересилює життя....
    значить достатньо помогти перебороти страх....насильством тут і не пахне..тільки пахне невмінням цю допомогу надати....отут я згідний.....

6. Levko

Levko Well-Known Member

п.Миху, не розписуйтеся за всіх.
    Якщо вам нецікавий, то не означає, що всім нецікавий.:)
    В мене були випадки коли люди тут на форумі ніяк не реагували на мою писанину, а говорили, що їх торкнулися ті чи інші слова і дякували особисто через ПП.
    Так що ніякий не мартишкін труд. Слово Боже як насіння- його сієш і не знаєш де воно проросте, нам християнам головне сіяти, а Бог вирощує!

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

ні, не одне.
    сліпий - хвороба, а пяниця - це за бажанням.

нема сил - це одне, а "не хочу" - це зовсім інше.

Практика перетягування християн з інших течій - відома і поширена, а от зробити з агностика, невіруючого - віруючим - зовсім інша справа.

---------- Додано в 19:54 ---------- Попередній допис був написаний в 19:37 ----------

Я теж скажу про ПП. Ваші брати з вашої церкви приходили до хворої і жодного результату.

8. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

Пацсталомо_О:facepalm:
    Так шо за церковь?

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

"Посольство Боже".

10. ovod

ovod Well-Known Member

може й так....а може і не зовсім....

ну так....в кожному випадку тре дивитися окремо...

11. OrangeSpring

Я примерно так и думала:facepalm:
    Сатанист

12. Levko

Levko Well-Known Member

13. ovod

ovod Well-Known Member

як ви любите ярлики ліпити.....та віруючі однієї церкви чимось один від одного відрізняються......

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не точно назвав?

15. OrangeSpring

Еще как
    Вы сам видимо из таких посольчан будете

16. ovod

ovod Well-Known Member

для мене це неважливо....я дивлюся по людині....деколи атеїст кращий за іного "віруючого"....
    а ви ще довго будете переховуватися в скритому режимі? я люблю говорити прямо, а не через двері...

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

єдина різниця.
    Один спасенний, а інший - ні.

18. ovod

ovod Well-Known Member

неважливо ким себе називаємо - віруючими, атеїстами, агностиками, спасенними.....це все тільки слова....а є те, що лежить поза ними.....приблизно як слово "яблуко" відрізняється від смаку цього яблука....

19. Levko

Levko Well-Known Member

А чим агностик відрізняється від такого "віруючого", котрий тільки вірить, що Бог є?
    Абсолютно нічим.
    Знання того що Бог є не спасає.
    Спасає Ісус в той момент, коли людина кається перед Ним і визнає Його за свого Господа і Спасителя.
    Майже завжди, коли заходиш в лікарняну палату і питаєш людей- чи вони вірять, що Бог є, то всі вірять, всі кажуть що ходять до церкви, дають на службу і т.п.. А коли питаєш, а чи віддавали ви Богу своє життя, чи приймали Ісуса як свого Господа, чи впевнені ви, що будете з Богом якщо би ви сьогодні померли, то тут уже люди задумуються, бо розуміють, що речі стосуються їх особисто.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тим, що віру не купиш, а знання можна завжди підтягнути.

---------- Додано в 00:30 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:42 ----------

а я й не говорю про "хто сам себе", я - впринципі...

---------- Додано в 00:31 ---------- Попередній допис був написаний в 00:30 ----------

А хіба ми про це говоримо?

---------- Додано в 00:41 ---------- Попередній допис був написаний в 00:31 ----------

Не тому, що особисто, а тому, що кожен, крім вас і ваших братів розуміють, що мають гріхи, які віддаляють їх від Господа.
    Вони також розуміють, що надіються на Бога, на Його милосердя і що спасіння залежить не від того ким ти сам себе назвеш(як ДЕХТО), а лише від Бога.
    Самовознесіння породжує гордість.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)