Про спасіння

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Levko, 1 кві 2009.

?

Чи маєте ви впевненість в спасінні?

1. так

40 голосів
    50,0%
  2. ні

16 голосів
    20,0%
  3. яке таке "спасіння" ?

24 голосів
    30,0%
Статус теми:
Закрита.
  1. Levko

Levko Well-Known Member

Чому не ближня?
    Вона ж потребує допомоги?
    Даруйте, не зрозумів ...

2. ovod

ovod Well-Known Member

3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Дивно/////////

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

То ви так думаєте, а ви її питали?

Приклад - ваш випадок у транспорті. Дівчина не потребувала вашої допомоги. Ви ж займалися насильством.

5. Levko

Levko Well-Known Member

Кожен, хто живе без Бога потребує, того щоб йому розказали про Бога, і про Його спасіння.
    Як тоді людина спасеться, якщо їй не розкажуть як можна спастися?

6. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

если она захочет то подойдет и спросит:facepalm:

---------- Додано в 09:49 ---------- Попередній допис був написаний в 09:48 ----------

Если бы Вы среди улицы подлошли ко мне со своими проповедями, я бы послала вас куда подальше.
    Но вам же неважен результат, вам важно, что вы подошли и попытались, а результат по брабарну

Губите вы души

7. Levko

Levko Well-Known Member

Та ні, зовсім не по барабану мені результат.
    Я просто сильно пережив і переживаю у своєму житті любов Божу і радість спасіння, тому маю велике бажання ділитися цим з кожним, щоб ще хтось зміг спастися. Це дійсно чудо, коли людина кається перед Богом, коли повністю міняється її життя!
    Бог вас любить, п.OrangeSpring!
    Ви є цінні для Нього!!!! Він хоче спасти вас, дати вам мир, спокій, вічне життя!!!

8. OrangeSpring

Как винтик в механизме, как песчинка в общей задумке

...А он мятежный просит бури
    Как будто в бурях есть покой
    ...

Это про меня:facepalm:

Так что мымо

9. Levko

Levko Well-Known Member

Щоб лікувати що не-будь, треба знати діагноз.
    Так само і в духовному- щоб спасатися, то потрібно спочатку дізнатися від чого саме спастися.
    Якраз відео саме про це:
    http://www.youtube.com/watch?v=F-78ZLB7VuM

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Левко, те, що ви пишите немає жодного відношення до християнства.

Бог не займається насильством.
    Ісус нікого насильно не тягнув за собою. Зверніть увагу, Ісус після воскресіння не пішов до Пилата заявити, що він помилявся, а пішов до тих, хто Йому вірив.

11. ovod

ovod Well-Known Member

якщо п'яний чи сліпий буде йти в сторону обриву, ви просто будете дивитися бо він не просив допомоги?
    тут тонка межа, коли потрібно допомогти, не чекаючи поки тебе попросять, а деколи не допомагати, коли людина твердо вірить у те що вона вірить....і не хоче чужої допомоги.....
    але тоді получається, що самогубцям допомоги також не треба....вони самі твердо вибрали.....
    і що є признаком духовного самогубства?...

12. Levko

Levko Well-Known Member

То ви так думаєте. Насправді ще й як має!
    Я чудово вас розумію, бо сам був такий колись, що боявся людині говорити про Бога, щоб бува часом не образити. Це було тому, що сам добре не усвідомлював важливості спасіння і того що чекає людину, котра живе без Бога.
    Але зараз зовсім по іншому до цього ставлюся...

До речі, п. Овод гарно написав про це:

Та й слово Боже говорить: "силуйте прийти":

Лук.14:23 І сказав пан рабові: Піди на
    дороги й на загороди, та й силуй прийти,
    щоб наповнився дім мій
    .

13. OrangeSpring

мило - налицо - НАСИЛИЕ

14. ovod

ovod Well-Known Member

самі не штовхайтеся....я перший прийшов на цей обрив...майте стрим...і чекайте своєї черги.....

тільки суть мого допису трохи ширша....

15. Levko

Levko Well-Known Member

Дійсно обрив.
    Я одного разу під час молитви мав видіння.
    Я бачив довжелезний натовп людей, котрий рухався в напрямку обриву, в чорну прірву.
    Коли я ближче наблизився то побачив, що люди в цьому натовпі були немов зазомбовані, ідуть, щось співають, щось бурмочуть собі. І прямо посеред цієї людської течії, але проти течії рухалися люди в білому. Вони підходили до кожного і вмовляли їх підняти своє обличчя вверх до світла, до Божого світла. Вони в розпачі вмовляли людей не йти в цю прірву, а прийти до Бога і жити.
    Відразу прийшло розуміння цього видіння, що людська ріка- це світ, котрий котиться у безодню, люди в білому- це християни, котрі прийняли спасіння.
    Після того в мене прийшло якесь особливе дерзновіння і велике бажання говорити людям про Бога, про Ісуса, про те, що Бог спасає і що людині не обов"язково йти в пекло, що вона може жити вічно...

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

То не насилля, а вільне трактування Письма, а аргумент - залізобетонний:

"то ви так думаєте, а насправді все інакше, я теж був таким, а тепер я файний і розумний"

Тут залишається лише додати: дякувати Богу, що я не такий як оці інші, а далі - за текстом.

Левко, то не я так думаю, так говорить Церква, не та, до якої ходив Льоня-космос і яка залишила багатьох без квартир у Києві і яка утворилася у 1994 році, а правдива Церква, з апостольських часів.

Дуже гарно, обізвавши всіх невіруючих пяницями і сліпими.

Так от, пояснюю. Якщо сліпий, чи пяниця хоче впасти в ставок і втопитися, то він це зробить і ви його не вбережете, бо не будете все життя його водити за руку, а якщо і водитимете, то який толк від тої душі? Вона, як хотіла покінчити самогубством, так з цим і залишилася, вона не помінялася внутрішньо і померла з бажанням згрішити.

А потім одного з них кинув у темницю, бо одежа у нього була недостойна. Правда вам невигідно про це казати, не у вашу користь...

---------- Додано в 18:05 ---------- Попередній допис був написаний в 18:01 ----------

І ви лікуєте з діагнозом?

17. Levko

Levko Well-Known Member

Та ні, не потрібно все життя водити, його потрібно тільки привести до Ісуса, а далі Бог Сам його поведе.

18. ovod

ovod Well-Known Member

а може справді? ви таке можете припустити?

ну, з точки зору віруючих, це так і є....

я вірю в те, що люди здатні мінятися....

19. Levko

Levko Well-Known Member

Коли я говорю людині про Ісуса, про спасіння, я не займаюся насильством, це робити спонукує мене любов Божа до цих людей. Навпаки, я би був жорстоким егоїстом, коли би нічого не говорив їм про Бога.

20. OrangeSpring

Ну да из любви у ИИсусу при покорении колоний огнем и мечом крестили насильно уже
    Если человек не хочет слушать. а вы все равно говорите - это принуждение насилием

---------- Додано в 18:53 ---------- Попередній допис був написаний в 18:51 ----------

как овечку на поводке?

---------- Додано в 18:55 ---------- Попередній допис був написаний в 18:53 ----------

я уже лечу вниз :) Поздно

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)