Про спасіння

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Levko, 1 кві 2009.

?

Чи маєте ви впевненість в спасінні?

1. так

40 голосів
    50,0%
  2. ні

16 голосів
    20,0%
  3. яке таке "спасіння" ?

24 голосів
    30,0%
Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Спеціяльна мова сє.

• Подобається Подобається x 1
  2. yasam

yasam Well-Known Member

напевне складна

3. morze

morze Well-Known Member

В чотирьох пасажирів розбившогося авіалайнера, в руках була Вартова башта! Вони спасались, як могли!

4. Levko

Levko Well-Known Member

Миху, ви також впевнені, що на все Божа Воля?
    Я, наприклад, не згідний з тим, що на все Божа Воля.
    Є такі речі в житті на котрих немає Божої Волі.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Левко, ви не уявляєте як я люблю використовувати ті свмі цвяхи, що і ви. Так от:

то не я кажу, то Письмо так каже.

---------- Додано в 21:39 ---------- Попередній допис був написаний в 21:29 ----------

Сьогодні мене на вулиці зустріли СЄ.

Перше запитання:
    - ви вірите у те, що життя є після смерті?
    - вірю.
    -О, то ви освідчена людина і молодець.

Мені так противно стало... Ну ви ж самі в це не вірите, чого лукавите?

• Подобається Подобається x 4
  6. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Левку, ви мене іноді дивуєте. Невже ви вірити, що апостоли мали криштально чисте фізичне здоровя? Вислів про Христа пророка Ісаї я вже навів. Мій батько був зразковим християнином. Помер від раку в досить нестарому віці. Молився і церква молилася...
    Значить Божа воля...
    Кажу вам, як я казав Сергію, Миху і іншим. Якщо пастор, ксьондз, надзіратєль і тд проповідують щось що йде всупереч Писанню, візьміть їх і натовчіть носом в написану істину... Вони такі самі люди як і ви як і я як і Мих. Можуть помилятись.

• Подобається Подобається x 3
  7. Levko

Levko Well-Known Member

Письмо не каже, що на все є Божа Воля.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Значить погано читаєте.

9. Levko

Levko Well-Known Member

Уже як читаю так читаю, вам напевне видніше...:mocking:
    А ви мене зовсім не дивуєте, п.Педро. Я уже переконався і на собі і на інших, що можна бути спасенним, вірити, що Ісус забрав усі гріхи, але не вірити і не приймати те, що ранами Ісуса ми є зцілені..., можна бути спасенним, але не мати відкриття на те, що тіло Ісуса було ламане за те, щоб наші тіла були цілісними...

10. Levko

Levko Well-Known Member

Так диявол досягає своєї головної мети- сам робить зло, а потім заставляє людей повірити в брехню, що Бог є злий, що це Його Воля, що люди хворіють і вмирають передчасно...

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

А тепер глянемо що каже Письмо:

1 Петра 4:19
    Тому й ті, хто з Божої волі страждає, нехай душі свої віддадуть в доброчинстві Йому, як Створителю вірному.

Але вам, Левко, це не підходить... забудьмо, нє?:)

---------- Додано в 12:27 ---------- Попередній допис був написаний в 12:16 ----------

Левко, Бог виховує людину. А виховання - це не одні цукерки. Бог не поставлений на службу людині, щоб лишень давати що тільки людина захоче і завжди. Якщо ви своїм дітям даватимете завжди те, що вони захочуть, то вони у вас виростуть вимагачами. У вас філософія наступна: я прийняв Ісуса, як спасителя, тож будь добрим, Боже тепер мені служи, бо так написано. Абсолютно неправильний підхід. Фізична смерть для людини необовязково зло, як ви пишите. Є багато випадків, коли людина, отримавши хворобу - повірила в Бога.

12. yasam

yasam Well-Known Member

Як Христос казав: "І не лякайтеся тих, хто тіло вбиває, а душі вбити не може; але бійтеся більше того, хто може й душу, і тіло вам занапастити в геєнні."
    (Від Матвія 10:28)

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

1 Петра 4:19
    Тому й ті, хто з Божої волі страждає, нехай душі свої віддадуть в доброчинстві Йому, як Створителю вірному.

Ітак ми бачимо, що люди страждають з Божої волі. І тут приходить Левко до хворого і почина є "лікувати". Запитання: Левко це робить з Божої волі, чи в супереч Божій волі?
    Левко, по-моєму ви займатися не завжди богоугодними справами, нє?

14. yasam

yasam Well-Known Member

Єдине що рятує Левка так це те, щоб Бог змилосердився над Левком і не дав йому того дару )))

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

А тому, що лікування тіла - далеко не головне в християнстві. Християнство говорить про вічне - про спасіння душі, а тіло - то тимчасове.

16. yasam

yasam Well-Known Member

Хоча ми причащаємось на зцілення і душі, і тіла.

17. Levko

Levko Well-Known Member

Яскравий приклад того як вирвавши цитату з контексту можна спотворити Писання.

Миху, ви хоч прочитайте трохи вище що то за страждання, про котрі пише Петро.
    Петро вище пише про страждання за Христа:

Коли людина хвора на грип, чи на рак, чи на ще якусь хворобу, то хіба це страждання за Христа? Зовсім ні! Це зло від диявола.

До речі, саме про це страждання за Христа, тобто про переслідування за Христа, котрого він проповідував і пише Павло, коли говорить в посланні до Коринтян про колючку в тіло.

18. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

а хіба вияв смирення в стражданні, який стає взірцем для навернення інших не є стражданням за Христа?
    Левку, не можна все так буквально сприймати, бо грань дуже тонка і з буквальним сприйняттям Ви її просто не зможете провести.

Християни в в мусульманських країнах, постраждалі в погромах, страждають за Христа? А ті, що нехристияни, а рикошетом зачепило? А ті, кому вдалося втекти під час погромів, але внаслідок стресу і переховувань в поганих умовах просто захворіли?

На кожне стаждання є Божий допуск і Божий план. І на зцілення теж. Нічого в цьому світі не трапляється без Його волі

19. Levko

Levko Well-Known Member

Це неправда!
    В якому саме стражданні ви маєте на увазі? Коли людина має грип, чи рак і лежить смиренно, то це страждання за Христа по-вашому?

20. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

так, якщо в поняття смиренності вкладати смиренність Йова

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)