Про спасіння

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Levko, 1 кві 2009.

?

Чи маєте ви впевненість в спасінні?

1. так

40 голосів
    50,0%
  2. ні

16 голосів
    20,0%
  3. яке таке "спасіння" ?

24 голосів
    30,0%
Статус теми:
Закрита.
  1. Levko

Levko Well-Known Member

Смішно від того що ви сказали...:)
    "Бог пише до апостолів"(с) Мих :mocking:

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

У Письмі, в місці, про яке ми говоримо Ісус Христос розмовдяє з апостолами. Маєте докази, що це не так?

Левко, доказом того, що ви не праві що до лікування і можливості лікувати кожному є те, що ви, ваші одновірці не можуть вилікувати Зоряну. Та не лише Зоряну.... я думаю, що кожного хворого.

Ви вперто доводите дві взаємо протилежні речі: кожен може лікувати, хто вірує і ви вірите, але от вилікувати людину реально - не можете.

Про що це говорить?
    Це говорить про те, що ви неправильно розумієте Письмо.

3. Levko

Levko Well-Known Member

Так, розмовляє з апостолами. І про що це говорить, по-вашому?

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

А те, що слова Його адресовані апостолам.

5. morze

morze Well-Known Member

Шкода, що апостолів від Росії там не було!

6. Levko

Levko Well-Known Member

Хочете сказати, що тільки ті 12 апостолів, котрі слухали ці слова Ісуса, можуть робити такі діла як Ісус і ще й більші?

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ні.
    Я хочу сказати, що ті слова, на які ви посилаєтеся з Письма є адресовані саме апостолам - не більше, не менше.

Чи можуть творитися чудеса не в апостоллів? чи можуть інші лікувати? Можуть! Але не кожен.
    Тому що кожен має своє призначення на землі, кожен відіграє свою роль у Божому промислі.

• Подобається Подобається x 2
  8. Levko

Levko Well-Known Member

Але ж такі діла як Ісус чинили і інші, наприклад Павло, котрий не був одним з дванадцятьох...

---------- Додано в 13:23 ---------- Попередній допис був написаний в 13:15 ----------

Але Слово Боже пише, що кожен може, хто вірує.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

І що тут дивного? Хто проти?

апять двадцать пять....

Послухайте, Левко, вилікуйте Зоряну, або не кивайте на Письмо, яке ви не розумієте.

• Подобається Подобається x 1
  10. Levko

Levko Well-Known Member

Так ви ж проти!
    Ви кажете, що тільки 12 апостолів могли робити такі діла як Ісус і ще більші, бо Ісус тільки до них звертався з цими словами...
    Так, бо кожен хто увірує, той буде виганяти демонів, класти руки на хворих, говорити мовами...
    Але це не приходить автоматично, воно також дається по вірі того хто увірував в Ісуса...

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Блін... набридло вже.

Вам не дано когось слухати\читати. Просто не дано. Слухайте себе далі... скільки можна жувати? Ви навіть пережлване не їсьте.

---------- Додано в 19:05 ---------- Попередній допис був написаний в 18:58 ----------

Я вже то чув.
    І що далі? Ви віруюча людина? А Зоряна хвора.

12. Levko

Levko Well-Known Member

Мені здається, що я вас добре почув. Якщо ні, то скажіть, що не так я зрозумів з ваших слів.
    Спочатку ви говорили, що тільки апостолам Ісус сказав, що вони будуть робити такі діла як Він. Після того як я вам показав, що Павло не був апостолом, а робив такі самі діла як Ісус, то ви уже почали говорити, що можуть і не апостоли... Не послідовні ви, Миху...

До речі, згадав ще одне місце де Ісус посилав на проповідь сімдесять учнів і всі потім вернулися і сказали, що в Його Ім"я вони демонів виганяли:
    Лук.10:1
    Після того призначив Господь і інших
    Сімдесят, і послав їх по двох перед Себе до
    кожного міста та місця, куди Сам мав іти.
    Лук.10:17
    А ті Сімдесят повернулися з радістю,
    кажучи: Господи, навіть демони коряться
    нам у Ім'я Твоє!

13. yasam

yasam Well-Known Member

Це ви неуважні пан Левко.
    Спочатку Мих написав що дари отримують не тільки апостоли, а й кожен по вірі:

а про Павла ви написали нижче допису Миха:

Так що не треба обвинувачувати неправдиво:

---------- Додано в 20:18 ---------- Попередній допис був написаний в 20:16 ----------

Але ж і високої думки ви про себе. Показали Миху те, чого він ніколи не знав ))))

14. talavoda

talavoda Well-Known Member

Якщо прочитати уважно, то тут так і сказано, що Господь їх призначив і Він їх послав... А не самі вони себе призначили.
    Кожна людина має від Бога своє призначення.

15. yasam

yasam Well-Known Member

Марна справа шановне панство...

16. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

І це було головне, Левку? Наскільки я памятаю це місце, то Ісус сказав, щоб вони цьому не раділи, а раділи, що їх імена записані в Книзі вічного життя. Так і зі здоровям. Звичайно, ми повинні молитися за своє здоровя і за інших хворих, але треба памятати, що все нехай буде по волі Божій і що наше вічне життя є набагато важливіше.

---------- Додано в 21:50 ---------- Попередній допис був написаний в 21:45 ----------

Отже ми повинні просити Бога, щоб він вказав його волю і направив нас на правильну дорогу.

• Подобається Подобається x 2
  17. Levko

Levko Well-Known Member

Повністю погоджуюся.
    Те саме і з кожним віруючим є, як і тоді, так і зараз - Ісус кожного віруючого в Нього призначив нести Євангеліє спасіння цьому гинучому світові, і спорядив кожного, як і тих сімдесять дарами Духа, тобто дав силу виганяти Його Ім"ям демонів, класти руки на хворих, говорити мовами... (Мр.16:17)

Якщо чесно, Педро, я ніколи не розумів і не розумію такого як ви кажете:
    "Нам треба молитися за хворих, але нехай їхнє виздоровлення буде по Божій Волі."
    Але хіба Божа Воля не в тому, щоб кожен хворий був здоровий? Хіба є Божа Воля на те, щоб хтось залишався хворим? Я вірю в те, що Бог кожного хоче зцілити!

18. yasam

yasam Well-Known Member

Є Боже допущення. Читайте книгу Йова.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

особисто я здався щось доказувати:

га? шо? не альо! і знову все спочатку.:)))

---------- Додано в 21:35 ---------- Попередній допис був написаний в 21:34 ----------

Левко нє чтєц Старого Завіту.

20. Levko

Levko Well-Known Member

Я в це не вірю!
    В Новому Завіті немає ні одного випадку, де би Ісус, когось не зцілив, чи сказав би якомусь хворому, про те, що така Воля Отця, щоб хворий залишався хворим!
    Ісус кожного зціляв! Христос сказав, що Він нічого не робить Сам від Себе, а тільки те, що Бачить у Свого Отця. З цього виходить, що якщо Ісус усіх зціляв, то це була Воля саме Отця, щоб усі були зцілені, бо Він не Свою Волю виконував, а Волю Отця.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)