Про спасіння

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Levko, 1 кві 2009.

?

Чи маєте ви впевненість в спасінні?

1. так

40 голосів
    50,0%
  2. ні

16 голосів
    20,0%
  3. яке таке "спасіння" ?

24 голосів
    30,0%
Статус теми:
Закрита.
  1. Saszko

Saszko Well-Known Member

Majolika

2. Levko

Levko Well-Known Member

Ще й яке!
    Ви собі не уявляєте наскільки більшим є щастя жити з Ним і для Нього від щастя жити з собою і для себе!

• Подобається Подобається x 5
  3. ovod

ovod Well-Known Member

лишився один крок,

4. Saszko

Saszko Well-Known Member

який крок?
    ніколи не буває одног кроку

5. ovod

ovod Well-Known Member

що поїзд вже їде

так, але щоб кудись дійти - без нього не обійтися.

6. plastic

plastic Well-Known Member

Довіра Богу приходить з часом. Я спочатку теж не могла повністю довіряти.
    Памятаю- коли я просила Бога про одну людину-спортсменку бобслеїстку( Скворцову), якій було 18 або 19 років, вона на трасі і німеччині отримала значні поранення-ій мали відрізати ногу. Я просила Бога щоб Він зцілив ногу, щоб не потрібна була ця жахлива операція.
    Звичайно ж я стежила за всіма подіями в інтернеті. І ось після стількох молитов в інтернеті зявляється новина-спортсменці починається операція по ампутації ноги.
    В мене був шок-я ж так просила! Просила не за себе, не для своєї користі, а за іншу людину. В мене була страшна образа на Бога. І в молитві я Йому чесно все розповіла про свої почуття. І лягла спати.
    На наступний день коли прийшла на роботу-в інтернеті зявилася обява-про те що ця операція була відмінена і лікарі погодилися що ногу можна врятувати.
    Я не знала куди подіти очі-мені було так соромно перед Богом за своє невіря.
    Господь мене навчив цим досвідом-Він приходить і робить чудеса навіть коли нам здається що все втрачено. Для Нього нема нічого неможливого. Він спасає,лікує,підтримує, вчить нас. Йому слава навіки!

• Подобається Подобається x 4
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну це в кожного по різному.

• Подобається Подобається x 3
  8. plastic

1, Прийняти рішення що з цього часу не ви керівник свого життя-а Христос. Коли ви щось робите-ви не приймаєте рішення самі-а радитеся з Христом. (а Його рішення написано в Біблії)
    2, Ви дозволяєте Христу змінити свій характер-(і це повірте буде болісно для вас-бо Христос покаже вас вам таким яким ви є насправді)Головне в моменти коли ви побачите свої гріхи покаятися і попросити Христа змінити вас.
    3, Ви кожен день просите Христа бути з вами, дати вам Духа Святого.

---------- Додано в 19:22 ---------- Попередній допис був написаний в 19:20 ----------

А у вас як?

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я ніколи не був атеїстом, тому розуміння приходило дійсно з часом, по мірі життєвого досвіду.
    Правда, було декілька випадків у житті, які дуже поглибили віру.

А от з Біблії є історія про Савла, що їхав в Дамаск переслідувати християн, та коли почув голос "чому мене переслідуєш", став ревним християнином.

• Подобається Подобається x 5
  10. Levko

Levko Well-Known Member

Так, в кожного своя дорога до Бога. Кожен по своєму переживає процес народження згори. Хтось як Савло- відразу, а комусь потрібен довгий час, як Хомі, наприклад...

Я, до прикладу, дуже довго вагався, щоб зробити цей вирішальний крок, але все таки зробив його однієї ночі, коли так біда притиснула і звертатися за допомогою уже не було до кого, окрім Бога...
    А моя дружина, навпаки, прийшла до Ісуса так заради цікавості, протягом кількох місяців. Ми жили в студентському гуртожитку і ще не були одружені, а тільки знайомі. ЇЇ сильно зацікавило, чому це я постійно читаю одну і ту саму книжку- Біблію? Скільки можна читати одне й те саме? Вона вирішила і собі почитати, щоб дізнатися, що там такого цікавого написано. І читаючи день за днем, Дух Святий, так сильно почав торкатися і наповняти її, що вона через кілька місяців віддала своє житя Ісусу! Вся Слава Йому!

• Подобається Подобається x 4
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

А я ніколи не вагався, але все відкладав... мов залатвлю всі свої проблеми, начищу мешти, випрасую шнурвки і тоді...... і так воно тягнулося, поки.... біда не навчила...

12. plastic

Ми не можемо належати собі-бо це ми автоматично стаємо на сторону сатани.
    Христос сказав-хто не зі Мною, той проти Мене.
    Або з Христом або з сатаною. Третього не дано. Це вибір кожного.

• Подобається Подобається x 2
  13. terRen

terRen Дуже важлива персона

Допис у Темі яку закрито"СВІДКИ" від -"МИХ"-за 27.12.06р.
    Вчора львівська обласна рада мала розглядати питання про заборону існування свідків Єгових на Львівщині з подальшим поданням у Верховну Раду. Ніхто не чув що вирішила львівська рада?

Знаєте я вчора натрапила на тему про "Свідків Єгови" і тільки но хотіла писати ,як зразу побачила ,що її вже закрито , як і тему "СВІДКИ"- чому???:dntknw: Тому пишу сюди. В четверговому № ЕКСПРЕСУ за 25 листопада ,є стаття "35 ДОЛАРІВ НА МІСЯЦЬ І ЦАРСТВО БОЖЕ НА ЗЕМЛІ":)(на Львівщині діє одна з найчисленніших релігійних громад Свідків Єгови в Україні.)
    Під таким заголовком описується , що в Брюховичах( на 7-ми гектарах землі), розмістилася Світова філія Свідків Єгови - єдиний в Україні їхній Релігійний центр.Розповідь Густава Беркі служителя Релігійного центру Свідків Єгови. Центр отримує щотижня 25-30 тисяч тонн літератури:preved: ( до слова з англійської на українську мову усю літературу, перекладають тут у центрі).Є також спеціальні школи де вчать на проповідників(ПІОНЕРІВ) так їх вони називають - це люди підготовлені виголошувати промови,налагожувати зоровий контакт із людьми, правильно робити паузи та ставити запитання людям.(Мо... вони не так тлумачать Біблію...).
    Тут є керування усім зборам ,(найменша одиниця громади налічує Не більше як 120 чоловік),Кожен збір (релігійна громада здає свої пожертви) ,- розподіляє кошти (з двох громад зібрали 4 тисячі гривень) З них одна тисяча на рахунок Головного центру у США,500гривень- на рахунок будівництва Залів Царства по всьому світу ,і далі... решта(На особисті витрати кожному належиться не більше як 35 доларів на місяць.)Зараз там проживає 170 служителів, - як зазначив Густав Беркі.*
    Ну це я процитувала, вибірково, статтю про громаду Свідків Єгови. Бо у ТЕМІ ,яку закрили (Сергій аспірант) запитував , чому нема нічого в ЗМІ.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вав!!!!!!!

то діло лише розвантажити... зіпріти можна...

якщо врахувати, що один залізнодорожний вагон має в середньому вантажопідйомність 75 тон, то 30 000:75=400 вагонів.

якщо поїзд має 40 вагонів, то виходить 10 поїздів в тиждень.

Я не говорю, що тут перекладачів тре з два поїзди, тут можна проблему опалення вирішити на всю Львівщину.

15. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Я писав не про відсутність інфомації в ЗМІ а про відсутність обєктиної інформації. Чомусь навмисно в статтю були внесені неточності і журналіст яка її писала насправді пропонувала зовсім інший заговолок.

Щод закриття тем - то на мо думку це вияв упередженості модераторів. Скаржитись немає сенсу - що доведеш людям які пишаються власною упередженістю і обмеженістю.

16. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Сергію, вам нема чого скаржитись на модераторів. Вони мають величезне терпіння і вас довго терпіли. Ваші ж брати сюди як мухи на гниле мясо.
    З людей досить. Досить, що вони не можуть обігнатися від ваших назойливих братів під дверима, то щей і форум засмічували.
    Розумне рішення модераторів.

17. Сергій аспірант

Причина проста - тема створювалась з метою попліткуавти, обговорити які небезпечні і погані свідки Єгови тощо. Виявилось що в цій гілці зявилась зовсім інша інформація і гілка слгуватти зовсім іншій меті.

---------- Додано в 12:00 ---------- Попередній допис був написаний в 11:59 ----------

МЕНЕ ДИВУЄ ЯК ВОНИ ТЕРПЛЯТЬ ВАС?

---------- Додано в 12:09 ---------- Попередній допис був написаний в 12:00 ----------

Кінцевий зміст статті визначається редактором і журналіст який безпсередньо спілкувався людьми мусить читати у своїй власній статтті дурниці як сам ніколи б не написав.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви ж любите бути гонимі, нє?

19. Сергій аспірант

МИх у вас коменттарі по суті будуть?
    Я впевнений що гілку яку створить бдь хто з критиків свідків Єгови закривати не будуть.

20. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Сергію, вітка називається про спасіння. Чому б не пробувати поговорити на цю тему. Я до речі про подібне запитував. І замість подискутувати на цю тему знову заїжджена пластинка - переклад, пекла нема, душі нема, Христа, Духа Святого нема. Зупиніться...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)