Про спасіння

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Levko, 1 кві 2009.

?

Чи маєте ви впевненість в спасінні?

1. так

40 голосів
    50,0%
  2. ні

16 голосів
    20,0%
  3. яке таке "спасіння" ?

24 голосів
    30,0%
Статус теми:
Закрита.
  1. talavoda

talavoda Well-Known Member

От і виходить, що замість того, щоб розмовляти з Богом у молитві, Ви розмовляєте з "диявольським насінням"...
    і дуже пишаєтесь собою з того приводу.

• Подобається Подобається x 2
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

також самонавіювання.

Навіювати можна різне, навіть те, що Бог мені в цю секунду допомагає в цій справі.

---------- Додано в 00:36 ---------- Попередній допис був написаний в 00:17 ----------

справа в тому, що Бог-Творець знає природу створеного, а ви не розумієте того, що відбувається, як і чому.

Ви можете переконатися у цьому самі.
    Якщо ви скажете вітру, щоб він не дув, то побачите, що він вас не слухає. Якщо ви довго наказувати йому не дути, а вітер не може дути постійно, то колись настане момент коли ваш наказ співпаде з тим, що вітер не дутиме. Ну і звичайно, знаючи ваші схильності, можна передбачити, що ви подумаєте, ніби то ви вітру наказали недути і вітер послухався.

Аналогічна ситуація могла бути з вашою хворобою.

3. Levko

Levko Well-Known Member

Я думаю не треба бути якимось духовним, щоб зрозуміти, що відбувається коли приходить хвороба. Не треба бути Богом Творцем, щоб зрозуміти, що будь-яка хвороба руйнує людину...

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не треба бути майстром, щоб визначити, що годинник є поламаний. Але лиш майстер зможе його полагодити.

Господь ходив по воді і для нього це небуло чудом. Для Господа не є чудо лікувати людину.

Для людини це, як магія.

5. Levko

Levko Well-Known Member

І я про те ж...:)

6. talavoda

Чи звертались Ви зі своєю проблемою до лікаря?
    Бувають нарости на шкірі вірусного характеру, які з'являються при послабленні імунітету і легко виводяться рідким азотом...
    ще одна особливість їх в тому, що іноді вони самовиліковуються, тобто вірус просто зникає з організму.

• Подобається Подобається x 1
  7. Levko

Levko Well-Known Member

Ніщо само по собі не самовиліковується.
    Бог стоїть за кожним вздоровленням!

8. talavoda

Ви не відповіли на моє запитання.

---------- Додано в 11:19 ---------- Попередній допис був написаний в 10:54 ----------

1.Так. Але Бог діє також і через лікарів. І, можливо, що у Вашому випадку, не було потреби жити більше ніж півроку в страху і кожен день вести боротьбу з наростами.
    2.Проблема зникає також і в тих людей які нічого тим наростам не наказують...
    Я веду до того, що у кожній потребі потрібно звертатись про допомогу і оздоровлення до Бога
    і слухати, куди Він вас направляє.

9. Levko

Levko Well-Known Member

Хіба я проти лікарів...?
    В моєму випадку Бог мене не направив до лікарів, я здобув від цього безцінний досвід перемоги вірою!

10. talavoda

Я не знаю.

Просто є природа створених Богом речей, п.Левко.
    Імунітет людини бореться з вірусами...
    Сподіваюсь, що Ви не ведете таку саму боротьбу, наприклад, з нежиттю.
    Бо, чи ви будете казати - "нежить відійди" чи ні, у більшості людей вона проходить за декілька днів.
    Я не буду Вас більше переконувати... бо це Ваша справа у що Ви вірите.
    Але мені дуже дивно те, що до Бога з молитвою про здоров'я Ви більше не звертаєтесь.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Очевидно, Левко, ви самі докінця не розумієте що пишите.

З вашого розуміння, Сатана надсилає хвороби, а Бог ходить за Сатаною і ліквідовує його чорну справу.
    Таке мислення я не підтримую. Тому що Бог не є у Сатани якимось слугою.

Насправді все є трохи по-іншому. Бог є творець матеріального світу, тобто не лише матерії, але й законів, по яких існує матеріальний світ. Якщо яьлуко падає з дерева, то Бог не відслідковує, щоб воно падало з прискоренням 9,8 м/с2, а просто є матерія, є закон для матерії і воно все існує згідно законів, які Бог встановив, автоматично.
    Так само приблизно є з болячками. Кожна болячка розвивається, або затухає внаслідок фізичних, хімічних, біологічних законів. До прикладу, якщо людина вдарилася, у неї з'явиться синяк - крововилив. Проходять процеси розсмоктання розтягнені у часі, проходить біль, потім зникає синяк. Все це відбувається згідно законів природи. Якщо ви саме це маєте наувазі, що

то так, все, згідно Божих законів.

Ми можемо впливати на процес позитивно: молитвою, постом і т.д. Молитвою можна змінити хід хвороби від рецедиву - до одужання. Вірю.

Але навряд чи Бог за кожною людиною, лікує кожну болячку. Є ж і невіруючі і сатаністи і вони теж виздоровляються фізично час від часу.

12. ovod

ovod Well-Known Member

ви знаєте згідно яких законів природи Ісус ходив по воді?....

аналогічно і можете не знати як Ісус зціляв.....

але це не означає шо ніхто не може чуть-чуть... декуда... неусвідомлено чи усвідомлено їх якимось чином використовувати....нехай і на меншому рівні.....

п.с. взагалі-то синяк після удару необовязковий...просто така реакція на удар в більшості людей....але не означає шо у всіх вона такою повинна бути......
    є така практика як "залізна сорочка" в неті трохи багато єрунди написано.....суть у відчутті приємного від ударів по тілу....при достатній практиці синяків від ударів не буде.....в чому сам принцип довго говорити)....

Ісус тоже мельком про неї говорив....

яка стандартна реакція на зовнішній подразник? агресія, ненависть, злість і тд....
    зовсім іншою є реакція якшо вдарив наприклад друг, кохана людина)...по тілу розтікається приємне відчуття.....

відповідно і реакції організму різні на одний і той самий подразник....

синяк це формально не прощення організмом того удару шо був завданий....свідомо чи несвідомо....

звісно стандартна реакція є простішою.....ніж те шо пропонує Ісус і інші....

13. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Так, Бог діє через лікарів. Бог діє через природні чинники (сонце, воду і тд). Бог приготував безліч рослин, овочів і тд з вкрай потрібними речовинами, ліками які можуть чудово виліковувати різні патології.
    Бог оздоровлює сам. Через молитву. Всіх? Згадаймо апостола Павла...
    Тому в усьому, коли я щось прошу Бога, то обовязково додаю - нехай буде воля Твоя. Він знає краще що нам потрібно.
    Чув історію. На шахті сталася аварія. Шахтарю переломило хребет. Попав в шпиталь. Сусід по ліжку виявився християнином і розповідав шахтарю про спасіння, про Христа. Шахтар сам прийшов до Христа, повірив і веде християнське життя. І каже, якби не аварія на шахті, не переломаний хребет, я б так і помер грішником без Христа. А так набагато краще жити з переломаним хребтом але з Христом.
    Тож... нехай буде воля Твоя...

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Таких повчальних історій дуже багато.

Але от з точки зору Левка, всі хвороби виключно йдуть від Сатани. І ось така ваша історія - не є повчальною, бо тоді виходить, що Сатана поміг людині стати віруючим, наблизив до Бога.

---------- Додано в 09:47 ---------- Попередній допис був написаний в 09:37 ----------

Ви дуже так скромно вже.

Левко, наприклад вважає, що якщо Ісус так робив, то й він так може.

15. Levko

Levko Well-Known Member

Я не проти лікарів...:)
    А хіба нежить то від Бога, щоб не вести з нею боротьбу?
    Якщо ігнорувати такими малими хворобами, то коли прийде щось більш серйозніше, то звідки візьметься сила і віра, щоб перемогти це.
    На вашому місці, я би не робив таких поспішних висновків, що я не звертаюся до Бога з молитвою про здоров"я, а краще, як ви часто кажете, постарайтеся почути:
    Коли я увірував в те, що Ісус вмер за мої гріхи і що Його тіло ламане було, щоб моє тіло було здорове, то я, коли приходить якась хвороба перемагаю її саме цією вірою.
    :)
    Це не я так вважаю, Миху.
    Мені навіть самому дуже часто не вкладається в голові те, як це я можу робити все те, що робив Ісус, але Сам Ісус каже:
    Поправді, поправді кажу вам:
    Хто вірує в Мене, той учинить діла, які
    чиню Я, і ще більші від них він учинить
    , бо
    Я йду до Отця. Iван.14:12
    :)

16. ovod

ovod Well-Known Member

по вірі дасться вам....не більше не менше.....

---------- Додано в 17:57 ---------- Попередній допис був написаний в 17:56 ----------

є варіант як прискорити це видужання...а є варіант затянути його....

17. talavoda

Я зробила висновок з Ваших слів.
    Якщо я невірно зрозуміла, то вибачте.

Справжня сила іде від Бога... через стан душі, котра перебуває в молитві. Тобто, не людина "тренує" в собі ту силу... а Бог діє крізь людину.

Не всіх... і власне ап. Павло в тому випадку дає приклад послуху.

Може. Знаю випадок, наприклад, коли людина не заразилась підчас страшної епідемії, добровільно взявши на себе обов'язок доглядати хворих людей.
    І диво було в тому, що ніхто в родині цієї людини також не захворів... Для мене це і є прикладом перебування людини з Богом... вона перестає зосереджуватись на собі.

Я з Вами згідна. І, думаю, що та нестандартна реакція іде власне від духовного стану... перебування в любові.

---------- Додано в 10:16 ---------- Попередній допис був написаний в 10:12 ----------

Є також варіант не захворіти... :) про нього я написала вище.

18. ovod

ovod Well-Known Member

ну тоді в чому проблема з левком?
    по-моєму це рівнозначні фрази....

19. talavoda

Коли людина повністю покладається на Бога, вона приймає як можливі всі варіанти...

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

по якій вірі? "Я не гірше Бога?":)))

---------- Додано в 19:23 ---------- Попередній допис був написаний в 19:17 ----------

До чого доводить вільне трактування Біблії!!!

От читаю як сліпий звертається до Ісуса і Ісус зцілює сліпого.

Що є для вас ця історія? Напевно, ця історія вчить про віру сліпого, про могутність Бога.

Для Левка: якщо Ісус так зміг, то і я так зможу.:)))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)