Про спасіння

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Levko, 1 кві 2009.

?

Чи маєте ви впевненість в спасінні?

1. так

40 голосів
    50,0%
  2. ні

16 голосів
    20,0%
  3. яке таке "спасіння" ?

24 голосів
    30,0%
Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зрозумів.. ви - не людина.

Вас неможна слухати, коли ви проповідуєте. Ви ж людина!:)))

---------- Додано в 14:36 ---------- Попередній допис був написаний в 14:16 ----------

Ну і що?

Все одно, ваше тлумачення є ваше. А от опирання на Письмо... Гм... так всі стверджують і ви не виключення. Хто каже, що не опирається на Письмо?

2. Levko

Levko Well-Known Member

Самому опиратися на Письмо- це добре і правильно.
    Неправильно опиратися на того, хто опирається на Письмо...:)

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідно, ваші релігійні проповіді коту під хвіст - нікому непотрібні. Правильно?

• Подобається Подобається x 2
  4. Levko

Levko Well-Known Member

Проповіді можна слухати, я, наприклад, багато слухаю проповідей, читаю книжки, але я ніколи у своїй вірі не буду опиратися на проповідника, чи на якусь книжку.
    Завжди головною ціллю проповідника є звернути погляд людей на Слово Боже, на Ісуса...

5. Оленa

Оленa Well-Known Member

Якщо керуватись вашою логікою, то виходить що намарно Бог наділяє певних людей у церкві знаннями і мудрістю. Вони нікому не потрібні і мають пропасти безслідно. Ви своїх дітей мабуть до школи не відправляєте, а даєте їм підручники щоб самі розбиралися, а то раптом учитель їх неправильно навчить.

---------- Додано в 16:09 ---------- Попередній допис був написаний в 15:52 ----------

Для нас Церква - "стовп і підвалина правди" (1 Тим 3:15), тому ми опираємось на неї, а не "на того, хто опирається на Письмо". Це зовсім різні речі.

• Подобається Подобається x 2
  6. Levko

Levko Well-Known Member

Якби ж то всі ті знання, що є в Катехизмі базувалися на Слові...

7. Oxid

Oxid Well-Known Member

то не зовсім так...люди, які охрещені, не заперечують Ісуса Христа, не заперечують свою віру
    Вони рідко моляться, 2-3 рази в рік ідуть в храми, але в храмах, і по суті вони - Христові... але це таке зовнішнє спостереження, головне - серце людини, а ми його не бачимо, навіть сама людина своє серце знає не до кінця... гординя заважає...зайти в католицький чи православний храм - легко, ніхто не звертає на тебе особливої уваги, помолития, поставити свічку, там ти - просто сам перед Богом... в протестантських церквах, де присутні звертають на тебе увагу, щось запитують, почуваєшся незатишно...

Вони і базуються на Євангелії і на св. Переданні

• Подобається Подобається x 1
  8. Levko

Levko Well-Known Member

Згідний, не заперечують.
    Але Бог не сказав, що хто не заперечуватиме Ісуса той спасеться.
    Навпаки, Бог сказав, що тільки той спасеться хто прийме Ісуса, хто відкриє двері свого серця для Нього і почне жити з Ним і для Нього.

9. yasam

yasam Well-Known Member

А якщо хтось опирається на ваше тлумачення?

10. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

для тих хто в танку:

11. Levko

Levko Well-Known Member

Співчуваю такому...
    Моя ціль, щоб людина після моєї проповіді почала опиратися не на мене, а на Слово Боже.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

А візьміть апостолів і учнів. Для чого вони проповідували? А як розуміти: йдіть і проповідуйте во Імя Отця, Сина, Святого Духа....?

---------- Додано в 22:26 ---------- Попередній допис був написаний в 22:23 ----------

професор...

13. talavoda

talavoda Well-Known Member

Тільки, разом з цитатами зі Святого Письма, Ви подаєте і своє тлумачення...
    можна спитати тоді, - з якою ціллю?

Цікаво те, що в досягненні розуміння і вміння у всьому іншому - науці, мистетцтві, ремеслі, ні в кого не виникає сумніву в потрібності вчителів...
    а до духовної науки, хоч вона і найважливіша зі всіх, буває зовсім інше ставлення...

14. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Католики яке тлумачення подають? Не своє?

15. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Переходите в протестантство?

16. Сергій аспірант

З чого це взяли?
    Та Левко і Оля не протестанти-)))).

17. yasam

yasam Well-Known Member

Сергей,скан диплому буде?

18. Сергій аспірант

Я не маю сканера, полагодять - офічний зроблю.

19. yasam

yasam Well-Known Member

фотик є, нє?

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Лукавите...

Навіть серед ваших дописів є не лише заклик звертатися до Бога. Ви багато тлумачите Біблію.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)