Про спасіння

Discussion in 'Християнство' started by Levko, Apr 1, 2009.

?

Чи маєте ви впевненість в спасінні?

1. так

40 vote(s)
    50.0%
  2. ні

16 vote(s)
    20.0%
  3. яке таке "спасіння" ?

24 vote(s)
    30.0%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. talavoda

talavoda Well-Known Member

Цікаво як одне слово змінює зміст речення...
    І разом з 7 і 8-мим віршами це місце має інше значення ніж у Вас...

7. Земля бо, що п'є дощ, який падає на неї часто, та родить зілля добре для тих, що її обробляють, приймає від Бога благословення;
    8. а та, що приносить терня і будяки, непотрібна, близька до прокляття: кінчається тим, що її спалять.
    9. Однак, любі, дарма що так говоримо, ми переконані про вас краще та про те, що торкається спасіння.
    (до Євреїв 6:7-9)

7. For land which has drunk the rain that often falls upon it, and brings forth vegetation useful to those for whose sake it is cultivated, receives a blessing from God.
    8. But if it bears thorns and thistles, it is worthless and near to being cursed; its end is to be burned.
    9. Though we speak thus, yet in your case, beloved, we feel sure of better things that belong to salvation.
    (Hebrews 6:7-9)

Ви продовжуєте знаходити те, що шукаєте... так складно відкрити для себе щось нове.

• Подобається Подобається x 3
  2. Levko

Levko Well-Known Member

Аналогічно на рахунок вас...:)

Якраз це і є нове, п.talavoda. В старому я уже був...:)

Я жив як усі, без всякої надії і впевненості, що Бог мене прийме у вічне життя, намагався заслужити щось в Бога, тужився, зі шкіри вилазив, щоб щось довести Йому, але все це було марно, бо я знав, що ніколи своїми силами не зможу досягнути тих стандартів праведності, котрі кладе переді мною Бог. Я жив в страху і невпевненості.

Але щось сталося однієї ночі в моєму житті, коли я віддав Йому своє життя повністю і визнав себе перед Ним повним духовним банкротом. Бог сказав, що любить мене і що прощає усі гріхи, котрі я зробив до цього моменту, лише через те, що я прийняв Його Сина за свого Господа. Він сказав, що від тепер я є Його дитиною, домашнім для Нього, праведністю в Ісусі, оправданим повністю перед Ним!

Як я можу тепер сумніватися в тому, що я не є таким, яким Він мене назвав?! Не можу. Тому й говорю про це тут постійно. Але не для того, щоб похвалитися, а для того, щоб кожен, хто прийняв Ісуса за Свого Господа міг мати повну впевненість у своєму спасінні і оправданні перед Ним і міг жити переможним життям в Ісусі!

3. yasam

yasam Well-Known Member

Коли ви говорили, невідомо з ким, треба було випробовувати духа. Сам Господь Ісус Христос заповідав це робити!!!

• Подобається Подобається x 1
  4. talavoda

talavoda Well-Known Member

Я нічого тут не шукала... лише навела розширений фрагмент згаданого Вами місця в Писанні.

Це було якесь Ваше дуже заплутане розуміння... І чому Ви думаєте, що так живуть усі?
    Просто є велика різниця між тим щоб робити щось зі страху чи з бажання заслужити... а робити щось з любові...

• Подобається Подобається x 2
  5. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

нескромне питання, а як давно Ви в "новому"?

6. Levko

Levko Well-Known Member

100%! Погджуюся...

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Запамятайте ці слова з Письма.

Той, хто в Христа охристився, у Христа зодягнувся, відповідно нехрищений, в Христа не зодягнений.

А хто не зодягнений у весільну одіж - відправлений у темницю, відповідно, хто неохрИщений, не буде спасенний.

8. Laozi

Laozi Well-Known Member

Простіше простого. Тут потрапив в рай з Ісусом, там потрапив в рай з Амітабхою.

Також мова йшла про спокусу Христа дияволом. Якщо зайти в розділ Вікіпедії "Искушение Христа", то в кінці статті є додаткові посилання і між ними таке:

З чого б це? Читаємо:

Перечитайте контекст. Я спростовую монополію християнства в спасінні всіх і кожного, як тут необачно заявлено.

9. yasam

yasam Well-Known Member

Ваше право. Але вам це не допоможе.

10. Laozi

Laozi Well-Known Member

Нагадало як Путін страхає Євросоюзом.:)

11. yasam

yasam Well-Known Member

асоціативне мислення дивна річ. Інколи виникають несопоставимі в реальному житті асоціації

---------- Додано в 20:52 ---------- Попередній допис був написаний в 20:37 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=bnDm6GXiKh4

12. Laozi

Laozi Well-Known Member

Чудовий путінський проповідник.

13. yasam

yasam Well-Known Member

усміхнуло )))

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ясам... він ж про вас розповідає:))) каже - ясам....:haha:

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Левко, у вас психологічний розлад, направду.

16. Oxid

Oxid Well-Known Member

Наскільки я знаю, буддисти вчать, що Бога немає...але - якщо нема Бога, то й немає об"єктивної системи моралі... Якщо існує закон карми, то хто автор? Хіба роздуми про матеріальний світ, те, як він влаштований не приводять до існування першопричини, Творця, Автора?

17. yasam

yasam Well-Known Member

видать не приводять )))

18. Laozi

Laozi Well-Known Member

Треба розширяти знання.

19. Оля

Оля Старожилка форуму

Сам досягнув віру Будди?

Християнство здатне на все дати відповіді. Треба їх тільки прагнути почути. Знаю багато вчених мудрих людей, які шукали відповіді на дуже глибокі запитання науки у світлі Біблії і Бога і знайшли. :)

Є. І навіть дуже реальний. Як так дуже хочете його побачити, зверніться до сатаністів і вони вам допоможуть побачити. Тільки я би цього ніколи не хотіла робити свідомо. :sad:

Ви не праві. То диявол саме так хоче, щоби люди думали, що він - видумка. А він - реальний. Так що будьте обережні. З ним ігри небезпечні.

Це щось подібне, як тут хтось говорив, що всіх чорних з політкоректності треба називати афроамериканцями. Навіть тих, хто ніколи в Америці не жив і не живе. :mocking:

• Подобається Подобається x 3
  20. Laozi

Laozi Well-Known Member

Яке авторитетне джерело)) Допоможуть побачити у себе в уяві.

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)