Про спасіння

Discussion in 'Християнство' started by Levko, Apr 1, 2009.

?

Чи маєте ви впевненість в спасінні?

1. так

40 vote(s)
    50.0%
  2. ні

16 vote(s)
    20.0%
  3. яке таке "спасіння" ?

24 vote(s)
    30.0%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Levko

Levko Well-Known Member

А вони завжди були, є і будуть, нікуди від того не дінешся...
    Але Боже Слово є сильнішим...

2. yasam

yasam Well-Known Member

Звичайно сильніше, бо проростає на доброму ґрунті.

3. ovod

ovod Well-Known Member

це констатація факту......

я в очах тільки кількох людей бачив бажання отримати шось нове.....правда я з ними не був близько знайомий.....а в інших я цього бажання не бачив......а насильно тоже не маю бажання.....скажу пару раз дешо....якшо не бачу ні розуміння....ні бажання зрозуміти....то більше не продовжую.....
    я не стверджую шо сам такий правильний.....в мені багато є те шо я хочу поміняти....і я пробую).....

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Левко, я не можу зрозуміти. Ви дійсно не розумієте, чи знову включили...

Оля он визначила що з 300 чоловік, спасуться не більше п'яти з її вулиці. Ви тітку назвали такою, що шукає Бога - ходить до церкви, читає Біблію. Якось воно так зверхньо виглядає.

5. ovod

ovod Well-Known Member

я пробував по-різному)...зараз пробую методом зупинки внутрішнього діалогу).....якшо вкурсі шо то таке)....

шось про свободу вибору йшлося....я точно не помню......

6. yasam

yasam Well-Known Member

і це правильно - нема людини, що б жила і не згрішила. А прагненням стати кращим ви стаєте причасником вселенської церкви.

---------- Додано в 21:01 ---------- Попередній допис був написаний в 21:00 ----------

не правильно - ангели не роботи, вони теж були наділені свободою вибору, але скористалися вибором лише раз. Я вже відповів на питання

---------- Додано в 21:03 ---------- Попередній допис був написаний в 21:01 ----------

честь вам і хвала.

Не в курсі, поясніть будь ласка. Цікаво дізнаватись щось нове

• Подобається Подобається x 1
  7. Levko

Levko Well-Known Member

То тільки у ваших очах так виглядає, Миху...:)

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Давайте розберемо по кісточках.

Про Олю говоримо?

9. Levko

Levko Well-Known Member

Давайте може краще про спасіння...?

10. yasam

yasam Well-Known Member

Давайте про спасіння ... на вашому прикладі.
    То ви зараз праведник чи грішник?

11. Levko

Levko Well-Known Member

Не можу вам відповісти, бо розумію що ви у ці поняття вкладаєте зовсім інший зміст, тому можете неправильно сприйняти мою відповідь.

12. yasam

yasam Well-Known Member

Та я вже зрозумів що ви не відповісте, зрозумів чому не відповісте, і зрозумів що б ви відповіли. Надіюсь Ука теж зрозуміє.

13. ovod

ovod Well-Known Member

ну да....але зара вони получається вибору то і не мають)...

перестати думати)....точніше зупинити те говоріння про себе в своїй голові....тоді думаєш зовсім по-іншому......
    для чого це взагалі потрібно?(якшо не лазили на гугл)...то якшо коротко...то мозок сприймає водночас певний обєм інформації який людина усвідомлює....все інше сприймається але неусвідомлюється.....
    так от можна перестати базікати а послухати слова, звуки, красу навкруги ну і ше дешо....без того базікання яке вічно відволікає.....в мене получалося до 10 секунд.....
    до речі це хороший метод тренування не критикувати все шо бачиш....наше мислення все підряд критикує і здійснює йому оцінку....
    а так можна хотя би на пару секунд виконати то шо говорив Ісус)....

14. yasam

yasam Well-Known Member

"в мене получалося до 10 секунд...." я в лісі і 3 години можу ні про що не думати - це воно?

---------- Додано в 08:41 ---------- Попередній допис був написаний в 08:40 ----------

"ну да....але зара вони получається вибору то і не мають)..." - мають, але не хочуть - є різниця?

15. Forpost

Forpost Стоїк

ангели не розмножуються,ніяким способом

---------- Додано в 08:57 ---------- Попередній допис був написаний в 08:49 ----------

цікаве питанння, пан Мих

16. yasam

yasam Well-Known Member

"ангели не розмножуються,ніяким способом"
    дитино, то таких прикладів можна дописувати безліч, але це все називається одним словосполученням - не здатністю творити.
    Адже народження це акт природного творення який називається відтворенням.

---------- Додано в 08:58 ---------- Попередній допис був написаний в 08:58 ----------

"цікаве питанння," і я на нього відповів

17. Forpost

Forpost Стоїк

о то ти твориш своїх дітей ти силач(бог)

---------- Додано в 09:05 ---------- Попередній допис був написаний в 09:04 ----------

тобі особисто сказали демони чого вони хочуть?

18. yasam

yasam Well-Known Member

"о то ти твориш своїх дітей ти силач" слава Богу

---------- Додано в 09:08 ---------- Попередній допис був написаний в 09:07 ----------

перестанеш тикати, відповім

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ви не в стані дати відповідь так, щоб було гранично ясно.

• Подобається Подобається x 1
  20. Levko

Levko Well-Known Member

Дуже багато тре писати, пояснювати... Та й то я не впевнений, чи ви сприймете, бо, пам"ятаю вашу негативну реакцію, коли я намагався щось говорити про дітей Божих, про праведність, про народження згори, тому напевне утримаюся... Вибачайте...

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)