Про спасіння-2

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем ovod, 22 лис 2013.

1. Levko

Levko Well-Known Member

Так от власне, що написана чиста неправда, а потім звинувачення в тому, що хтось не дотримується тієї неправди...:)

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

прочитав в іншому місці. Знову ви неправі. Біблія всюди одинакова.

3. Levko

Levko Well-Known Member

Вас обманюють, хоча і цитують Біблію...

• Подобається Подобається x 1
  4. LUGANSK

LUGANSK миється в бані

Библия одинакова, а трактовка и перевод разные!

5. Forpost

Forpost Стоїк

Чим різниться перекдад хоча б Куліша і Огієнка?

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Левко, якщо у Біблії написано "вино", а ви мене переконуєте, що це не вино, а "компот", то про що ми говоримо? і ви вже цим все сказали про своє тлумачення.

7. Levko

Levko Well-Known Member

Ми зараз ніби не про вино говоримо...

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ми й по темі говорили. Хіба ви відповіли на всі запитання? От тільки те, що вигідно, а на решту - мовчанка. Так, як і про вино.

Просто для мене "вино" - стало серйозним і очевидним каменем у питанні чи вірити вам. Існують питання в Письмі, які важко осягнути, які важко довести, але коли людина на чорне каже біле і далі себе показує праведним, то нащо вам Письмо? Вірте голосу, що вам нашіптує. Левко, "вино - це компот", я більшого очевидного цинізму не зустрічав.

А налогічно "віриться" вам у питанні хрещення. Бо з таким підходом підміни понять, що ви можете довести мені, чи кому іншому, хто читає Письмо? Ви є неправдиві в одному, то й неправдиві в іншому.

9. Levko

Levko Well-Known Member

Я на все відповів ніби. Нічого не замовчував...
    Може ви просто не все сприйняли...:)

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тоді бувайте здорові.:)))

11. Levko

Levko Well-Known Member

Якщо чесно, то не вірю.
    Для людини, котра народилася згори, обов"язково в певний час постане питання про хрещення. Звичайно, якщо вона буде перебувати в Слові Божому...

В моєї дружини є одна знайома, уже старша жінка, під шістдесят, котра народилася згори в православній церкві. Там же була хрещена Духом Святим, там почала на мовах говорити. Ця жінка зустрілася з Живим Богом через читання Його Слова. Коли дружина тільки познайомилася з нею, і щось спитала, чи вона приймала хрещення, то вона навіть чути нічого не хотіла про це, бо казала, що уже є "хрещеною" в дитинстві.
    Пройшов час, десь два роки, і ця жінка сама захотіла прийняти хрещення. Вона сама побачила у Слові, що їй треба христитися. А лише тому, що перебувала у Слові Божому і Бог їй відкрив це Сам. Моя дружина була дуже здивована з цього, бо знала, що ця жінка раніше навіть не хотіла говорити на цю тему... Отаке буває...:)

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не лише тому що перебувала, а тому, що почала відвідувати іншу громаду.

13. Levko

Levko Well-Known Member

Ні, не почала...:)
    Вона далі продовжувала ходити в православну церкву...
    На мовах почала говорити в православній церкві, вона ніколи не чула як моляться на мовах, жінка просто щиро любила Бога і читала Біблію...

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Левко, мені "говоріння на мовах" нічого не говорить. Маю книжку про екзорцизм і там йдеться якраз, що говоріння і розуміння мов цілком може мати демонічне походження, а тим більше, жінка чує голоси і думає, що говорить з Богом. Такій людині, що думає, що говорить з Богом, що у більшості викликає гордість за себе, як неповторну і вибрану особу, дуже легко підкинути "знання мов" для ефекту. Такі речі у церкві мають навіть свою назву - прилість.

15. Levko

Levko Well-Known Member

Розумію вас...

16. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

я извиняюсь, а может крестить Духом святым, православная церковь ??? с учетом того что она полуязыческая коммерческая организация ???

---------- Додано в 09:15 ---------- Попередній допис був написаний в 08:49 ----------

уух ... как это встретила Бога ? и почему живого? разве уместен термин живой к Богу? это как живой ветер, живая гравитация, Бог по определению бессмертен и бесконечен, следовательно он не может быть мертвым или живым, и какие Его слова читала женщина? в Библии прямой речи не очень то и много ....

то есть? разговаривать на ранее не знаемых языках??? ну тогда ей крупно повезло что она в наше время родилась ....

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Артобстріл не спасеться, йому по барабану.

18. Forpost

Forpost Стоїк

на мовах,які коротко можна визначити як "абракадабра",при екзорцизмі такими ж мовами біси говорять Глосолалія

---------- Додано в 10:08 ---------- Попередній допис був написаний в 09:46 ----------

ну і дядько Гугл дав нам розуміння про вас
    http://livegod.org/ukr/czhb/ і єті люди запрещают нам ковіряться в носу

19. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

йоптель, теперь он еще и падра ... этот точно спасется,

---------- Додано в 10:59 ---------- Попередній допис був написаний в 10:57 ----------

по тому то я и употребил про время рождения, иначе синьор Торквемада мог зайти в гости ... на огонек ...

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

О, ти навіть за допомогою Євангелія обсирати навчився. Навіть би не тратив на такого "теолога" час.

а де твій аватар? :)