Про спасіння-2

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем ovod, 22 лис 2013.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Левко, а може ви просто забили на внутрішній голос - совість і почали думати так, як вигідно і що приносить вам спокій, вишукуючи в Письмі зручні цитати, догоджуючи своєму Я?

2. Levko

Levko Well-Known Member

Я почав думати так як написано, а не як говорить мертва релігія...:)

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

А мертва, чи не мертва визначаю Я...

Дуже обєктивно.

Діви (з притчі) чекали нареченого. Вони прийняли інформацію про те, що він прийде і були настільки певні, що інакще не може бути, що просто розслабились... Як вам ця притча? Вона зручна для вашого розуміння прийняття дару і безвихідно бути спасенним? Адже вони не зрікалися, вони були певні!

А як вам на зручність притча про чоловіка, який був запрошений на гостину, але прийшов у брудній одежі?
    Він не сумнівався, раз прийшов, бо хіба людина ходить на гостину, коли не знає, чи її там покажуть на двері?

Отак написано...

4. plastic

plastic Well-Known Member

Діви не запаслися оливою. Не підготувалися до зустрічі. Символ оливи це помазання Духом Святим. А людинав невесільній одежі також не готувалася до зустрічі. Вона не захотіла прийняти праведність Христа. Людина була довольна своєю праведністю.

---------- Додано в 07:29 ---------- Попередній допис був написаний в 07:22 ----------

Миху, віра в те ЩО ти спасений робить вільним. І вдячним Богові. Хіба ви не відчуваєте що завжди не дотягуєте до планки спасіння?.що ваша праведність не така досконала як має бути?
    Віра в те ЩО спасений не дає бажання повертатися у гріх, і не дає на це дозвіл. Навпаки є ще біільше прагнення до Бога. Бажання служити Йому. Ділитися Його любов'ю з іншими.

• Подобається Подобається x 1
  5. Levko

Levko Well-Known Member

Та ні не я, а Слово Боже визначає...
    100%!!

6. plastic

Миху, треба бажати зрозуміти зміст спасіння. Багато молитися. Одних дописів наших мало.тяжко повірити в те ЩО протиріччить вашому теперішньому розумінню. Я сама пройшла через це. І мені знадобилося багато часу. І не раз хотілося все кинути. Бо це' не діяло. Мене тримало те, що я обіцяла Богові бути вірною. Але дуже часто я відчувала себе не спасеною. І загубленою. І це жахливо. Я не знаю чи є такі відчуття у вас. Але я хочу бути вільна від них. Бо в них є страждання. В'них нема любові до Бога.

7. Forpost

Forpost Стоїк

визначаюче в протестантизмі,а що може обіцяти немовля в традиційному християнстві.....питання риторичне.традиційних трійочників просьба не хвилюватись

8. plastic

А у вас ніколи не бувало відчаю і спаду у вірі?

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Це є нормально. Падіння і вставання.Без цього неможлива дорога до Бога. А наші страждання часто роблять нас досконалими. Життя треба сприймати таким, яким воно є. І не закриватися на життя, а бути відкритим.
    Всі страждали, навіть апостоли, навіть Ісус Христос. Дорога до Бога є вузька і важка. Тому ми повинні працювати над собою, а не заспокоювати тим, що ми вже спасенні.

---------- Додано в 13:34 ---------- Попередній допис був написаний в 13:33 ----------

Навіть в апостолів таке бувало.

---------- Додано в 13:38 ---------- Попередній допис був написаний в 13:34 ----------

Золоті слова. Не знаю чому вам Левко + поставив. Діви і той чоловік вважали себе спасенними так само, як Левко.

10. Levko

Levko Well-Known Member

Я уже говорив вам на рахунок весільної одежі, що чоловік прийшов на весілля зі своєю праведністю, а не з Христовою... От і пластик те самісіньке сказала, нема що додати:

11. Levko

Levko Well-Known Member

Вам просто важко наразі зрозуміти, що є самоправедність і що є праведність в Христі...

12. plastic

Я думаю, якби багато віруючих змінило своє прагнення заробляти спасіння на прагнення допомагати людям тому що Христос допоміг їм, це зробило би великий прорив у вірі. Люди відчувають, коли ти справді хочеш їм допомогти і що ти віруюча людина, чи коли ти просто релігійний діяч.
    Настав час зняти зручні релігійні тапці і прямувати у вірі до Бога.

13. Forpost

Forpost Стоїк

Притча на хвилинку про царство небесне
    де тут про праведність і де ту написано про Вашу (множина) волю....
    http://bibleonline.ru/bible/ukr/40/22/#2

14. Levko

Levko Well-Known Member

Одежа весільна- це одежа очищена в крові Агнця:
    Об.7:14
    І сказав я йому: Мій пане, ти
    знаєш! Він же мені відказав: Це ті, що
    прийшли від великого горя, і випрали одіж
    свою, та вибілили її в крові Агнця...

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

згоден, але форест запитує про власну праведність, а не про те, що ви тут понаписували.

16. Levko

Levko Well-Known Member

Якщо не з Ісусовою праведністю, то з якою ж іще прийшов, якщо не з власною...:)

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

ну ви й фантазер...

18. Ben Laden

Ben Laden миється в бані

В Библии написано, что свинину есть нельзя. Эпизод, о свиньях чаще всего упоминается в Евангелие от Матфея (8:30— 33) При горе паслось большое садо свиней. И попросили черти и бесы Иисуса: пошли нас в свиней, чтобы нам войти в них. Иисус им разрешил. И когда демоны, вошли в свиней; и устремилось стадо численностью в две тысячи с крутизны в море, и потонули в море». Это написано и у Марка (5:11 — 13) и у Луки (8:31 — 33)
    и еще от Исайи:
    65
    1
    — Я открывался тем, кто об этом не просил.
    Я давал найти Меня тем, кто не искал Меня.
    «Я здесь! Я здесь!» — говорил Я народу,
    который не призывал имя Мое.*
    2
    Целый день простирал Я руки к непокорному народу,
    к людям, что идут по дурному пути, следуя желаниям своим,
    3
    * к народу, что постоянно оскорбляет Меня в лицо,
    к людям, которые приносят жертвы в садах,
    на кирпичах благовония сжигают,
    4
    сидят в гробницах, в потаенных местах ночуют,
    пожирают свинину, варево мерзкое готовят в котлах,
    5
    говорят: «Держись подальше от меня,
    не приближайся, я для тебя свят».*
    Все это — как дым, раздражающий Мое обонянье,
    как огонь, что целый день полыхает!
    6
    Записано это предо Мною.
    Я не стану молчать, отплачу, сполна отплачу Я им —
    7
    и за их грехи, и за грехи их отцов,*
    — говорит
    ГОСПОДЬ
    Ведь они совершали воскурения на горах,
    на холмах позорили Меня!
    Я сполна отмерю им воздаянье за их былые дела.

и в 66
    15
    Яростным будет отмщенье Его,
    Его грозный клич — как языки пламени!
    16
    Огнем и мечом Своим
    ГОСПОДЬ
    совершит суд над всеми живущими,
    и многие падут от Его руки.
    17
    — А те, что входят в сады, освятившись и очистившись,
    ведbомые тем, кто в середине,*
    те, что пожирают свинину, всякую мерзость, мышей, —
    все эти люди погибнут,

— говорит ГОСПОДЬ

при прочтении Библии, наткнулся на такие пророчества и тексты: почему же христиане все таки едят свинину??? некоторые верующие (православные) говорили мне, что это только для евреев, другие сказали, что им Ветхий завет не указ, а большая часть вообще не читает библию и ограничивается отдаванием денег в церковь и выпиванием алкоголя в праздники! Можете разьяснить этот вопрос?

19. yasam

yasam Well-Known Member

Ви вже неабиякий молодець що прочитали 39 книг Старого Завіту, а це сотні сторінок, тисячі слів. Але не полініться і прочитайте всього 27 книг Нового завіту, він набагато коротший. Цікаво що там пише про свиней.

20. plastic

Я не ем свинину. И считаю что слова Бога насчет нечистой пищи надо соблюдать. Многие верующие люди считают иначе, их так научили.Я думаю что каждый должен решить для себя-будет ди он есть или не будет нечистую пищу. Хотя многие считаютчто пища теперь вся чистая.

а де твій аватар? :)