Про спасіння-2

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем ovod, 22 лис 2013.

1. Levko

Levko Well-Known Member

Виходить, що Божа воля була в тому, що чоловік народився сліпим?
    А ви казали, що не приплітали Бога...:)

На небі є хвороби? Нема!
    То чому ви говорите, що на землі хвороби - це Божа воля?

Це зовсім інше, воно не стосується до історії з сліпонародженим, котрого зцілив Ісус...

2. yasam

yasam Well-Known Member

Щоб з жиру не бісились.

• Подобається Подобається x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дякую Левко за ваш коментарій мого останнього допису. Воістину нема що сказати.

Аое воно стосується вашого твердження, що Бог не посилає хворіб.

І от тепер, коли накінець показано за допомогою Письма, що Бог доаускає хворобу людині, скажіть, Левко, чи завжди ваше лікування є згідно з волею Бога?

4. Levko

Levko Well-Known Member

І як ви собі уявляєте, як мав цей ваш останній допис прокоментувати?:)
    Завжди!
    Крім випадків, коли людина сама не хоче, щоб молилися за її зцілення.

5. Оленa

Оленa Well-Known Member

Судячи зі зроблених висновків то відписує дитина, яка ще навіть не навчилася з повагою згадувати Бога. :bye2:

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

А Оленка права на 100%....

7. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Левку, невже в вас в церкві нема хворих? Невже ніхто не помирає? Тим більше в віці 50, 40, 20 чи навіть 5 років? Не моляться? Так, молитва допомагає, але, на жаль, не всім. Значить воля Божа... Ще раз нагадати мого покійного батька?
    Але на цьому пасуться багато шарлатанів. Ви чули про такого добродія як Бенні Гін. А він на жаль не один...

• Подобається Подобається x 3
  8. Levko

Levko Well-Known Member

Що вас так схвилювало і про яку неповагу мова?
    Не розумію вас...:pardon:
    Думаю, що швидше ви поводитеся як дитина- переходите на особистості, тікаєте чомусь... Дивно...:dntknw:

До чого тут це, Педро?
    Я маю на увазі, що Божа воля є завжди на зцілення від хвороби, а приймати, чи відкидати цю істину з Писання, то уже справа кожного.

От скажіть, Педро, чи можете згадати хоч один випадок з Нового Завіту де би Ісус когось не захотів зцілити, чи не зміг зцілити?
    Або чи можете згадати випадок де би Ісус сказав - стань сліпим, чи стань невидющим, чи кривим?
    Правда, нема такого в Писанні?
    А Ісус був досконалим втіленням волі Свого Отця. Він навіть казав, що хто бачив Його, той бачив Отця.
    То чому люди так з легкістю і з такою впевненістю говорять, що хвороби - то є Божа воля?
    Я вважаю, що це просто невігластво , чи невежество, як кажуть росіяни.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Га? Що? Я не в курсі... Ви про що?:russian_ru:

То Левко прикидається... класика. :)))

10. Levko

Levko Well-Known Member

Я не прикидаюся... Направду, не знаю...

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Значить вами легко маніпулювати.

12. Levko

Levko Well-Known Member

13. plastic

plastic Well-Known Member

Мене довгий час хвилювало питання чи я спасена. Довгий час я задавала собі це питання і згадували Levko, який писав що вірить що він спасений. Те ЩО говорили у нас в церкві- ви спасені але знаходитеся в процесі спасіння , звучит якось неоднозначно. Тобто нібито я і спасена, але заробляю ділами собі на спасіннядалі.
    Але в біблії написано: благодаттю ви спасені через віру, і це не від вас ,а Божий дар, не від діл , щоб ніхто не хвалився. І я зрозуміла що в моїй теорії про спасіння щось не так. Якщо це Божий дар, то нащо мені заробляти те ЩО вже моє? Я вже маю спасіння тому що це Божий дар, який я маю через віру в Господа Ісуса Христа.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

тоді для чого чувати?
    про що говорить пртча про дів?

А Левко трохи провокатор...

розповідав про зцілення глухого, а потім виявилося, що чоловік не чує лише на одне вухо.
    Але людина, шо чує на одне вухо не є глуха, так само, людина, що бачить на одне око не є сліпою.

15. Levko

Levko Well-Known Member

+100!!

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

А дар можна втратити.

17. plastic

А як ви Миху розумієте цю притчу?

---------- Додано в 23:11 ---------- Попередній допис був написаний в 23:05 ----------

Можна, якщо відректися від Христа.
    Залишити надію.
    Не зберегти почате нове життя в вірі до кінця.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я згідний, що спасіння є Дар.

Але дар можна втратити. Ось так нерозумні діви. Вони були впевнені в щасливому кінці, так само, як людина може бути впевнена у тому, що вона вже спасенна.

Чоловік, який був покликаний на гостину, прийшов у брудній одежі, бо вважав, що він ітак вже покликаний... і що з ним сталося?

---------- Додано в 23:18 ---------- Попередній допис був написаний в 23:16 ----------

діви не відрікалися....

надію.... надію, а не горду впевненість!

ось так...
    все це тре берегти, чувати, а не вихвалятися, мов я вже спасенний...

19. plastic

Для мене це питання і рішення цього питання було дуже важливе. Багато раз у молитві я просила Бога дати мені зрозуміти. Це дуже хвилювало мене. Це викликало невпевненість. В моєму житті були такі собі духовні качелі. Коли я поступаю правильно, роблю добро, я наверху цих качелей. Нібито все добре. Але через деякий час все міняється. Я допускаю помилку. Не роблю все як треба. Я вже внизу качелей. І я відчуваю що втратила спасіння. Це вводило мене у відчай. Особливо коли ловиш себе на тому що гніваєшся, дратуєшся, ведеш себе не так правильно як треба. Все це було тяжко і змушувало мене шукати далі

20. Levko

Levko Well-Known Member

Через такі "качелі" багато хто проходить, я також колись проходив через такі речі... Це просто нерозуміння того, що Христос зробив для тебе і хто ти насправді є в Христі... Але з часом я зіскочив з цієї проклятої гойдалки і перестав покладатися на свої відчуття, а почав жити вірою в те що написано про мене в Слові....

а де твій аватар? :)