Про спасіння-2

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем ovod, 22 лис 2013.

1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Я завжди памятаю вірш з послання Івана - "Бог є любов". І вірю, що він виведе якимось чином всіх, які мали чесне і достойне життя.

• Подобається Подобається x 1
  2. Levko

Levko Well-Known Member

ок.
    Приведу вам цей уривок з Писання.

Коли Ісус виганяв демонів, то фарисеї прийшли і сказали, що Він це робить силою князя демонів:

На що Ісус відповів, що не можливо таке щоб сатана сатану виганяв і що коли царство поділиться супроти себе, то не може встояти те царство, і коли дім поділиться супроти себе, то не зможе встояти такий дім:

Як видно з цитат, то книжники дуже добре розуміли, що за всім стоїть якась сила. Так само у нашому випадку за тим, що людина народилася сліпою і тим, що вона була зціленою також стоять певні сили.
    Отже, якщо за тим що чоловік народився сліпим стояла Божа сила і за тим, що він був зцілений також стояла Божа сила, то виходить, що Бог поділився Сам проти Себе
    А такого не може бути і Ісус дуже докладно пояснив, чому такого не може бути:)

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

13. Чи страждає хто з вас? Нехай молиться! Чи тішиться хтось? Хай співає псалми!
    14. Чи хворіє хто з вас? Хай покличе пресвітерів Церкви, і над ним хай помоляться, намастивши його оливою в Господнє Ім'я,
    15. і молитва віри вздоровить недужого, і Господь його підійме, а коли він гріхи був учинив, то вони йому простяться.
    (Якова 5:13-15)

4. Levko

Levko Well-Known Member

Я зрозумів...
    Називається "а давайте поговоримо про щось інше"...:mocking:

5. Forpost

Forpost Стоїк

не виведе ,а вкине в гієнну вогняну і виплюне з вуст своїх " бо ти ні літеплий ,ні холодний"(с)

Tapatalk

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дурниці.

Якщо б Бог спочатку хотів принести йому зло, а потім передумав - зцілив, то ще можна було повірити і то...

А тут від початку до кінця Бог не міняє ідеї - щоб Божі діла на цьому чоловікові звершились.

Левко, дякуючи Вам, я перечитую Біблію, це, звичайно добре, але водночас бачу, що у вас багато тлумачень, які суперечать Письму.

7. Levko

Levko Well-Known Member

Та ні, не дурниці зовсім.
    Все логічно Ісус пояснив, що царство, котре ділиться саме проти себе не зможе встояти... Мар.3:22...
    Не може один і той же Бог калічити і зціляти...

8. Levko

Levko Well-Known Member

Слава Богу!

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

калічите ви, а не Ісус. Калічите Писання і калічите мої слова, бо тільки ви вживєте то слово і самі з ним боретеся.

10. Levko

Levko Well-Known Member

Як я калічу Писання?
    Хочете сказати, що сліпий- це не каліка?

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

хочу сказати, що скалічив означає, що чоловік був здоровий , а став калікою. От ви пишите: Бог скалічив, ніби чоловік був зрячий, а Бог забрав у нього зір.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Левко, раджу вам почитати послання від Якова. Там є багато відповідей на питання, які ви піднімаєте.

13. Levko

Levko Well-Known Member

Ну. Все правильно кажете!
    Був здоровий і став калікою ще в утробі матері.
    Але ж Бог його калікою не створив!
    І тим більше не Бог його скалічив в утробі!
    Як ви вважаєте? :)

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не так, як ви.

якщо людина народжується з вадою, наприклад, незрячою, то вона не відчуває себе калікою, чи якоюсь недорозвинутою, чи обділеною.
    От як їй розповідять, що можна бачити і переконають, що це суперово все бачити, тоді людина почуватиме себе обділеною і то не дуже, бо що таке розповідь про зір людині, яка ніколи того не відчувала. Бог дав їй життя в повній мірі крім зору. От якби всім дали по 100 грн., а комусь теж дали, але поки що 80, а потім додали 20.
    Ця людина терпіла за Боже. У Якова написано про таке.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

оцініть, це моє фото роси.

16. Levko

Levko Well-Known Member

о_О
    Ну не скажіть!!! Миху, ви уже здається перегинаєте трохи... То уже повна неправда...
    Може бачили відео з Ніком Вуйчичем - людиною, котра народилася без рук і ніг? Може чули його свідчення як він аж до свого увірування в Ісуса постійно хотів покінчити життя самогубством, постійно жив в депресії? Якщо не чули раджу послухати, тоді може не будете писати такого...

Уся вина в тому, що людина народилася сліпою лежить тільки на дияволі. Бог її сліпою не створював, її сатана скалічив ще в утробі матері.
    Тому не можна говорити, що і народження людини сліпою і її зцілення- це все воля Божа.
    Воля Божа є тільки зцілення, а те, що чоловік народився сліпим зовсім не є Божа воля.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нема такого у Письмі.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нема нічого без Божої волі.

19. Levko

Levko Well-Known Member

Говорили- балакали, сіли і :cry:
    А є в Письмі, що Бог створив людину сліпою...?
    Звичайно, що нема, але ви чомусь наполягаєте на цій думці...:) Наполягаєте, що саме Бог створив людину сліпою.

Нема такого в Письмі...:)

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

створив... покалічив... ще що вигадаєте?

а де твій аватар? :)