Відповідь: Про слабкість християнства Я, например, нашим политикам, которые истово крестятся в церкви и даже что-то на нее жертвую - НЕ ВЕРЮ в их набожность (по-первах то еще и забывали какой рукой креститься..)... А вот современной и симпатичной Лиле Романовой - ВЕРЮ..(верю в то, что у нее это от души)
Відповідь: Про слабкість християнства Ось тут ви вірно помітили - «ПРИКРИВАЮТЬСЯ» . А далі знову: Якщо вони прикриваються, про що ми тут і говоримо то їм до ср***и чим прикриватися. Всі ці акції терору це все політика! Політика яку намагаються прикрити чиїмсь іменем ті кому це вигідно. Буде керманичам вигідно прикриватися Папою Римським і всі дружно будуть тикати пальцями і кричати «Фу-католики терористи». І до чого тут повернення до витоків?
Відповідь: Про слабкість християнства А как же определить. если сейчас, так исторически сложилось, что неспокойствие идет именно со стороны мусульманского мира, именно у них сейчас обострение внутренних и внешних противоречий. Я же просто хочу спокойной жизни и цивилизованных отношений.
Відповідь: Про слабкість християнства та ну... якщо не помиляюсь в католіцизмі багато чьго переосмислили та дозволили в порівнянні з минулими сторіччями... багато за що й вибачилися, але, як кажуть - "ложечки хоть и нашлись, но неприятное впечатление осталось"
Відповідь: Про слабкість християнства Відколи почалося цей неспокій? Чи не від часу заснування держави Ізраїль? Чи не від часу виявлення покладів нафти? Я вам серйозно кажу, треба буде і зроблять з шаманів племені Чірокі «отпєтих терористів». І аргументують, що так історично склалося. Знаєте поки політики не пхають свій смердючий ніс в релігійні справи віруючі самі можуть вирішити проблєми.
Відповідь: Про слабкість християнства невже ви не цікавилися ні арабською історією, ні арабською міфологією?
Відповідь: Про слабкість християнства Значить Французький легіон з арабської міфології? Невже перед тим як стати католиком треба вивчити грецьку та римську міфологію та історію Священної Римської імперії?
Відповідь: Про слабкість християнства дослівне тлумачення фраз - не на користь читача, і вводить його в самооману. Якщо так тлумачити коран - то ви до абсурду дотлумачитеся. Хто цікавився арабською міфологією, і зачепив археологічні пам'ятки - той обов'язково хоч раз мав зустріти згадку про французький легіон.
Відповідь: Про слабкість християнства знання ще не принижували нікого. Але, якщо невіглас йде проповідувати істину - він в першу чергу шкодить істині, яку проповідує... Це безособово - просто з мого досвіду - якщо СЄ мають уявлення про історію та філософію, зокрема про античні (історію та філософію), якщо для них біблія - не єдина книга, що перевидається і читається 2000 років, якщо вони можуть пару слів сказати про Платона і т.д. - тоді їхні тлумачення біблії сприймаються дещо інакше...
Відповідь: Про слабкість християнства Хіба я це писав? Шановний 99% присутніх тут дописувачів я гадаю не зрозуміли ваш допис про Французький леґіон. Поясніть. І я буду в курсі та знайду додаткову інформацію.
Відповідь: Про слабкість християнства ви ось це писали - не вчіться пересмикувати цитати, "обгризаючи" їх чим раз більше. Перед тим, як говорити про істинність корану як релігії - дайте заперечення наступного тексту:
Відповідь: Про слабкість християнства Шановний якщо ви хочите навести аналогії то так і кажіть. Бо правильно поставлене питання це правильно зроблена відповідь А сказати «лопата», а ти здогадуйся про що мова це якось не того… Коран не релігія. А що тут заперечувати? [FONT="] [/FONT]
Відповідь: Про слабкість християнства та цікаво було, чи ви заперечуватимете, що - коран писала (записувала) людина, по власним спогадам власному розсуду, а також слухаючи спогади ще кількох мекканців, - на замовлення та під наглядом жорсткого правителя, з метою дати правителю текст, який дозволив би йому придусити опір тих племен, що на той момент ще не скорилися. -- Перепрошую - з "коран - релігія" - описка вийшла. прошу читати як "істинність текстів корану як єдиної вірної релігії"
Відповідь: Про слабкість християнства Для обговорення цього питання прошу в сусідню гілку http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=26508
Відповідь: Про слабкість християнства Не знаю скільки часу ви думали, щоб це написати, але на моє переконання, ви це ляпнули не думаючи взагалі.
Відповідь: Про слабкість християнства Принаймні кілька годин ця фраза була в мене в голові, перш ніж я її написав. Добре сказано для загострення уваги. Християнство справді набагато суперечливіше за іслам і буддизм. Об'єднав лише з точки зору несуперечливості. Але, звісно, іслам і буддизм дуже різні.