Про слабкість християнства

Тема у розділі 'Релігія', створена користувачем D.M., 23 лип 2007.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: Про слабкість християнства

Благодать отримувало немало святих, але потім виянялося, що це було не від Бога. З тим треба бути обережним.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ми ж з Вами українці, нє?

• Подобається Подобається x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

В Констянтина була своя роль на землі. Бог з єретика зробив християнина - маємо радіти.

4. Омар Люлька

Омар Люлька Well-Known Member

Я вважаю, що єдина християнська конфесія, як може розраховувати на успіх проповіді серед мусульман, це харизмати по типу С.Аделаджи, Лєдяєва та ін. Потрапивши в якийсь, наприклад, киргизький аул, де люди мало бачили шоу, зробити там концерт, з бурною проповідю пастора, після чого деякі почнуть говорити на "інших мовах", або навіть "побачать бога", і можна розраховувати, що деякі люди перейдуть в Християнство. Іншим конфесіям, зовсім немає, що противопоставити Ісламу.

5. Омар Люлька

Українці, але від того, що слово жіночого роду, не розумію, чому саму релігію вважати жіночим поняттям. І політика, і смерть, теж жіночого роду, але від цього жіночими поняттями не робляться.

• Подобається Подобається x 2
  6. Омар Люлька

Миху, ІМХО, радіти вам нічого. Це для мене дуже цікаве, та актуальне питання навіть зараз. Ось чому дійсно, за такий короткий період Християнство змінилось на 180°? Буквально люди які, ще років 20 назад, були готові вмерти, але не заподіяти нікому шкоди, вже сьогодні готові вбивати, людей які, наприклад, не визнають Ісуса(ас) Богом? Які причини такої кардинальної зміни, в мене відповіді немає....

7. zet

zet Дуже важлива персона

Вот чего не ожидала от вас, то этой тирады.. Ведь Мих просто пошутил...
    Про рожденных в исламе ничего говорить не буду, а "новонавернені" видать точно не смогли справиться с ситуацией со все более наступающим равноправием женщины в обществе. Еще на гос. предприятиях предпочитают брать только мужчину, а в частных - уже ориентируются только на знания. И дело не в открытых пупках.... Это повод, а не причина.

8. Омар Люлька

Прошу вибачення... Але коли з усіх сторін обливають брудом, твою релігію, почуття гумору притупляється...
    Але визнаю, не правий :sad:

9. zet

zet Дуже важлива персона

Ничего, бывает.. :) скажу больше, с вами приятно общаться, но ...

ислам я не то что категорически не приемлю, а просто не приемлю на своей территории...

10. Омар Люлька

Ну а якже - "Я ненавижу Ваше мнение, но готов отдать жизнь за Ваше право его высказывать", чому ми не має право розповідати про Іслам?

11. zet

zet Дуже важлива персона

Это не просто высказывание, это уже переходит во внешнюю демонстрацию...Мне мусульмане приезжие никогда не мешали, но они принимали наши "правила игры", раз они приехали на нашу территорию. И это правильно. Раз я не стану ходить в открытом платье в исламской стране, то нечего и здесь демонстративно народ пугать, кутаясь в непонятно что.. Тем более, что прирожденные мусульманки из бывшего СССР, этого не делают...

12. Омар Люлька

Що саме? Коли дівчина вдягається по закону Божому?

13. Омар Люлька

Вибачте, написав, до того, як Ви допис змінили... Але чому вона не має право так одягатись? Я бачив як по Кіровограду ходили католицькі монашки, їх зовнішній вигляд, від зовнішнього вигляду віруючої мусульманки, мало відрізнявся. Так що їм потрібно заборонити, так одягатися?

14. zet

zet Дуже важлива персона

Кликушество это, Омар.. Жизнь давно пошла дальше. Никто ж не ходит, например, в холщовой рубахе, как древние старцы...Ушло это..Марокканец у нас учился, показывал одногруппник фото родни (они в парке гуляли, и ведь тоже мусульмане). То мама была в белом длинном льняном платье с шикарной вышивкой, с коротким рукавом и чем-то летяще-белом на краешке макушки. Красивая, кстати, просто очень.
    А наши новообращенные хотят быть, как в той поговорке "святее Папы Римского"...

15. zet

zet Дуже важлива персона

То ж монашки, они отреклись от жизни... Хотя, как увижу среди них юнное лицо, то тоже в дрожь бросает, бедняга. Может сирота, думаю?..

16. Полковник

Полковник миється в бані

Это, в смысле, вооще не одевается?
    Прикольно!
    Давайте жить по законам Адама и Евы. (типа В.В.М.)

17. zet

zet Дуже важлива персона

вы хотите разорить текстильную промышленность? А зимой что будем делать? Да, надо все-таки возрастной ценз установить, что б людей не пугать... :)

18. zet

zet Дуже важлива персона

Вот так всегда. Задаю один и тот же вопрос разными способами, но ответа нет. Сергея сразу в гнев бросает, а Омар сбежал.. :sad:

19. Войцек

Войцек Well-Known Member

Це тільки на перший погляд, і якщо з точки зору "офіційної" церкви, тобто православної або католицької

20. Омар Люлька

Ой, Зет, в мене так рідко випадає дорватись до і-нету, то вибачаюсь, якщо постійно буду "сбегать"...

а де твій аватар? :)